Şimdi Ara

BRİDGESTONE B330 EVO-Fikir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Yaklasik 3 ay önce Hyundai Getz 1.4 Doch 97 HP arac aldim ikinci el olarak. Arac 51000'de ve üzerinde Kumho fabrika cikisi lastikler bulunmakta.Dolayisiyla lastikleri yenilemek istiyorum cunku guven vermemeye basladi.

Kis lastigi ve 4 Mevsim(Aslinda bir yanilgi oldugunu biliyorum) lastik arasinda kaldim. Acikcasi hem kis hemde yaz lastigi icin ayri ayri para vermek istemiyorum. Yagisli havalarda yola iyi tutunabilen bir lastik almak amacim. Istanbul ikamet yerim ve takdir edersinizki Istanbulda cok cetin kis sartlari gorulmez.

Sormak istedigim su;Bridgestone B330 EVO Lastigi arastirdim. Memnun olanda var olmayanda fakat memnun olanlarin yuzdesi cogunlukta. Oneriniz ne olurdu bir de forumdaki buyuk ve kucuklerimin yorumlarini almak istedim.

Saygilar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gözün apalı al o lastiği. Bir önce ki arabam da iki kere B330 EVO kullandım. Birincisini 2009 yılında 41 bininci km'de aldım ve 70 bin km yol yaptım ilk Evo'lar ile ve 2012 yılında 116 bin de tekrar yeniledim lastikleri ikinci EVO'ları aldım. 15 gün önce 145367. km de arabayı sattım ve Evo'lar üzerindeydi. Ben hiç sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Gözün apalı al o lastiği. Bir önce ki arabam da iki kere B330 EVO kullandım. Birincisini 2009 yılında 41 bininci km'de aldım ve 70 bin km yol yaptım ilk Evo'lar ile ve 2012 yılında 116 bin de tekrar yeniledim lastikleri ikinci EVO'ları aldım. 15 gün önce 145367. km de arabayı sattım ve Evo'lar üzerindeydi. Ben hiç sorun yaşamadım.

Hocam ses, yola tutunus ve yagmur performansi nasildi? İstanbul'un kis mevsiminde onerirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: DedemZenciydi

quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Gözün apalı al o lastiği. Bir önce ki arabam da iki kere B330 EVO kullandım. Birincisini 2009 yılında 41 bininci km'de aldım ve 70 bin km yol yaptım ilk Evo'lar ile ve 2012 yılında 116 bin de tekrar yeniledim lastikleri ikinci EVO'ları aldım. 15 gün önce 145367. km de arabayı sattım ve Evo'lar üzerindeydi. Ben hiç sorun yaşamadım.

Hocam ses, yola tutunus ve yagmur performansi nasildi? İstanbul'un kis mevsiminde onerirmisiniz?

Ses konusunda biraz gürültülüyd. Gerçi benim arabam da gürültülüydü. 2005 model Symboldü arabam. Yağmur da herhangi bir kayma vs. yaşamadım. 2 kere kullanmış olduğuma göre kullandığım süreçler de 4 mevsimi sorunsuz yaşadım. Yani tavsiye ederim. B 330 EVO'lar taksiciler tarafından da oldukça sevilen ilgi gören lastik.

• b330 evo gerçekten çok kaliteli bir lastik.
    şikayetçi olanlar genelde biraz sert bir lastik olmasından şikayet ediyorlar.
    benim için lastiğin performansı ve dayanıklılığı önemli diyorsanız tavsiye ederim.
    ben takalı 8.000 km oldu henüz bir yamuğunu görmedim.
    kullananlar hafif karlı havalarda da performansının iyi olduğunu söylüyorlar. (fazla kanallı ve dişli bir lastik olmasından herhalde)
    ayrıca tasarım olarak da iyi sayılırlar. bilirsiniz bazı lastikler arabayı kötü gösterir. ancak bu lastikler tasarım konusunda da fena değiller.
     BRİDGESTONE B330 EVO-Fikir?

• DedemZenciydi kullanıcısına yanıt
    Satin aldigim r9 da bu lastikler var 1 senedirde kullaniyorum lastikte catlak dolu yazilar silinmis tarihi goremiyorum ama en az 6-8 yillik ama disleri iyi lastigin bu lastigi size ozetliyim

R9 la bu lastikle tokattan antalyaya gidip geldim. Cok memnun kaldim neden bu lastikle girdigim cukurlar uzerinden gecip carptigim logar kapaklari ve kaldirimlarn hesabi yok baska lasti olsa patlamisti balon yapmisti tik yok bunda

Ses olarak normal uzun yolda sadece motor sesi canimi skti lastik gayet iyiydi

Yol tutus kuru havada gayet iyi o araca ragmen ibrede 185 ile 140 arasi bastim lastik bi sknti cikarmadi gayet iyi yepki verdi. Yas havada gayet iyi limitlerinde kullandim s.ici disi gayet begendm guzeldi yakit olarak bilmiyorum v tip lastik gibi degil

Eksi yonu kravu denen dondurucu havada cok sertlesiyor ilk 5 dk felan cok hafif fren yapinca kizaklatiyor ama onuda lastigin eskiligine bagliyorum cok yasli bndeki lastik bu tip arabam olsa 15 bin civarina kadar mutlaka yine bu lastigi alirim

• konu güvenlikse : bridgestone

T001 iyi diyorlar ,,, ben potenza adrenalin re002 kullanıyorum çok memnunum,ama senin araca uygun boyutta bu lastikten yoktur

sessiz,yumuşak olsun diyorsan başka lastik bakacan

tutunma arttıkça ses,yakıt tüketimi artar

tutunma azaldıkça ses ve yakıt tüketimi azalır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Goodyear vs Bridgestone vs Pirelli
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

konu güvenlikse : bridgestone

T001 iyi diyorlar ,,, ben potenza adrenalin re002 kullanıyorum çok memnunum,ama senin araca uygun boyutta bu lastikten yoktur

sessiz,yumuşak olsun diyorsan başka lastik bakacan

tutunma arttıkça ses,yakıt tüketimi artar

tutunma azaldıkça ses ve yakıt tüketimi azalır

Hocam yakit tuketiminin azalmasi 0.4,0.5 'ler ile ifade ediliyor. Cok buyuk yakit farkliliklarindan bahsetmiyolar. Aracta zaten Atiker Sirali Sistem var. Ses sorunu da su hyundai getz'ler zaten ses yalitimda iyi degiller benim icin cok bisey farketmicegini dusunuyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni aldım önlere 2 adet eski lastiklerim starmaxx dı..Bu lastikler bana biraz daha sert geldi..Hafif fazla sesi var ama herkes bu lastiği öneriyor..Memlekette bütün taksici arkadaşlar b330 kullanıyor...Çok dayanıklı çok uzun km yaptığını söylüyorlar....Bende kış lastiği almak istemediğim için b330 aldım tavsiye ederim...
  • Arkadaşım gözün kapalı al.benım eskı aracımda mıchelın enerjı vardı otobanda yanaktan yarıldı janta düşmüştüm.ben hepsini değiştirmeye karar verdim.uzun yol ve iç anadolu tırtıklı asfalt ve yollları için lastik bakarken bunu çok tavsiye ettiler. 40bin km kullandım aracla beraber sattım.
    yol sesi biraz var ama kaya gıbı saglam lastık cukur tumsek vız gelır. kışında kullandım hafıf karlı yolda bıle birazda işi biliyosan kullanıyordum ben.hatta bır aksam iş çıkısı ankara felç olmuşken eve kadar sapa sağlam geldim. benım bıldıgım bu lastıkte silika az da olsa var. kış lastiğini andırıyor.
  • Bridgestone EVO330 alinmistir. Fikir sunan her arkadasa tesekkur ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.