Şimdi Ara

Brid Bulaşık Makinesi Tableti 110'Lu 39.95

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.780
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 paket tablet alıp 3 tanede yag alınca 30 tl ındırım olmakta yaglar 58.5 gelmekte bugün son günü

• Hocam sağlık açısından tost peynirini pek önermiyorlar. Eritici tuzlar ve ısıl işlemlerle parça kalsiyum ve protein değeri düşük peynirler kullanıyorlar. Yani kaşar peynirinde olduğu gibi sütün işlem görmesiyle değil eldeki peynirlerin belirttiğim işlemlerden geçmesiyle oluşturuyorlar. Amacım paylaşımınızı baltalamak değil sakın yanlış anlamayın :)

• 30tl indirim Sadece Mağazada sanirim Online ve Kapida Düşmüyor

Ve A101de Mağaza indirimli ürün bulma şansiniz %10 bile degil Hep Kalmadi Gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erennavas kullanıcısına yanıt

magazada geçerlı almanyadan ıthal gazı tost peynırı gelmıs ben ondan aldım ınternette aşırı pahalı edit gelme tarihi önemli değil a101 e ulaşırsa satılıyor gününde gidersenız bulamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 140karakter -- 19 Temmuz 2021; 1:22:30 >
  • Günunden önce gittiklerimde oldu hocam Online ve Kapida olmasa bisey alabilecegimiz yok Zaten yarin gitsem baksam Eminim o 300 30 indirimide beceremeyecek kasa Vodafone indirmide becerememişlerdi

• bölgesel kaynaklı sorun burda satılmıyor düşüyor bile

• Ciddi ciddi bunu kullanabilen var mı?

• zero fear kullanıcısına yanıt
    biz kullanıyoruz açık konuşayım finish quantum dan başarılı.Tabi makine de tuz ve parlatıcı var birde bulaşık kirliliğine göre program seçimi ve bulaşık yerleşimi önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu tarz dandik ürünlerden birini almıstım ama tam hatırlamıyorum hangisi olduğunu. Makinayı en son satarak kurtuldum.

• 140karakter kullanıcısına yanıt

Hocam sağlık açısından tost peynirini pek önermiyorlar. Eritici tuzlar ve ısıl işlemlerle parça kalsiyum ve protein değeri düşük peynirler kullanıyorlar. Yani kaşar peynirinde olduğu gibi sütün işlem görmesiyle değil eldeki peynirlerin belirttiğim işlemlerden geçmesiyle oluşturuyorlar. Amacım paylaşımınızı baltalamak değil sakın yanlış anlamayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destannn -- 19 Temmuz 2021; 14:30:2 >
  • destannn kullanıcısına yanıt

gazi kaşar bulabılsem alırım ama yok gazi ürünlerı sevıyorum ama almanyada var tek bunu buldumdan mecburıyetten trendyol n11 400 gr kaşar 70 tl gazı marka

• deterjan maalesef çok kötü bardaklarda kireç lekesi gibi leke bırakıyor. kaşıkları tam temizlemiyor.

• Denemek için önce 50 li olanı alın. beğenmezseniz boşa gitmesin paranız. bu 110 lu olan her zaman geliyor

• Kimsenin haberi yok sanırım bu tabletleri eurotab isimli alman firması üretiyor benim makinem 2 yıllık , ayni muadil tabletlerden bir farkı yok , makinesi eski olan için birsey diyemem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 140karakter

magazada geçerlı almanyadan ıthal gazı tost peynırı gelmıs ben ondan aldım ınternette aşırı pahalı edit gelme tarihi önemli değil a101 e ulaşırsa satılıyor gününde gidersenız bulamazsınız

Tadı ahır yada tarabyayamı benziyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Finish pırıl fairy dışında bu tip ucuz tabletleri almıyorum.kimya sektöründe marka önemli bence mutlaka arada kalite farkı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR.U

Kimsenin haberi yok sanırım bu tabletleri eurotab isimli alman firması üretiyor benim makinem 2 yıllık , ayni muadil tabletlerden bir farkı yok , makinesi eski olan için birsey diyemem

Ben biliyorum. Önce bu ithal ediliyordu, sonra bunu ülkemizde üretmeye başladılar. Profilo marka makinede sıkıntısız bir şekilde iyi temizliyor.

• dekareme kullanıcısına yanıt
    bizde vestel ekomams makinemizde memnunuz.Hatta finish kullanırken bardaklarda sürekli süt lekesi izi gibi izler kalırdı , bu eurotab firmasının ürettiği detarjanlarda sorun yaşamıyoruz.Biz en son mega marka aldık yine eurotab üretimi.

• Pril fınısh in çöp ürünleri varken brid o pazar da kendine yer bulamaz brid ultra yı çıkarması şart

• killforyou1981 kullanıcısına yanıt
    malum ekonomik sebeplerden alıp kullanan oldukça fazla sayıda insan var hocam.Ayrıca bulaşık Makinesi kullanmayı bilen çoğu kişide memnun.Bakıyorsun adamın suyu kireçli ve sert ama tuz parlatıcı kullanmıyor sonra memnun değilim diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: destannn

Hocam sağlık açısından tost peynirini pek önermiyorlar. Eritici tuzlar ve ısıl işlemlerle parça kalsiyum ve protein değeri düşük peynirler kullanıyorlar. Yani kaşar peynirinde olduğu gibi sütün işlem görmesiyle değil eldeki peynirlerin belirttiğim işlemlerden geçmesiyle oluşturuyorlar. Amacım paylaşımınızı baltalamak değil sakın yanlış anlamayın :)

Bende diyorum bu peynirlere niye kaşar yerine tost diyorlar. Kesin bi iş var diyordum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.