Şimdi Ara

Brezilya gezisi için arkadaş arıyorum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aralık ayında Brezilyanın yaz yaşadığı dönemde sao paulo - iguazu şelalaleri - rio de janerio şehirleri için geziye çıkacağım. bana katılacak yol arkadaşı arıyorum. Mesaj atabilirsiniz.

• Dostum selamlar. Aralik ayi olmasi sikinti olmus. Eger subat sonrasi dusunursen brezilya - arjantin - bolivya yapabiliriz 15 gunluk. Benim onumuzdeki 3 ay boyunca her ay seyahatim var.

Guney amerikaya gidip sadece foz de iguacuyu gorup gelmek cok mantiksiz olur. Machi picchuyu koy bari en azindan.
    Bolivyada sucre sehrinin hemen altinda, uyuni de dunyanin en buyuk ayna golu var.
    Butce olarak ne dusunuyosun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam. Aslında olabilir. Belki uruguay da ekleyebiliriz bu rotaya. Onu kararlaştırırız. Senin ki biraz güney amerika turuna dönmüş ve çok cazip :)

ben thy personeliyim. uçak biletim çok indirimli. benim tr den gidiş ve tr ye dönüş hariç bütçem 3000-4000tl arası. duruma göre artabilir ama arttırmamaya gayret etmem lazım. ve şunu eklemek lazım 15 gün bize yetmeyebilir. bi plan oluşturup ona göre ayarlamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAS00N

Selam. Aslında olabilir. Belki uruguay da ekleyebiliriz bu rotaya. Onu kararlaştırırız. Senin ki biraz güney amerika turuna dönmüş ve çok cazip :)

ben thy personeliyim. uçak biletim çok indirimli. benim tr den gidiş ve tr ye dönüş hariç bütçem 3000-4000tl arası. duruma göre artabilir ama arttırmamaya gayret etmem lazım. ve şunu eklemek lazım 15 gün bize yetmeyebilir. bi plan oluşturup ona göre ayarlamak lazım.

Bana uyar hocam, bütçe olarak problemim yok benim. Makul bi plan olmak zorunda değil, kolay uyum sağlarım. Gerekirse çadır da bile kalırım ama güney amerika bu konuda pek mantıklı bi tercih olmaz

15 günün üzerine çıkabilir miyim bilmiyorum ama yine de zorlarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

quote:

Orijinalden alıntı: MAS00N

Selam. Aslında olabilir. Belki uruguay da ekleyebiliriz bu rotaya. Onu kararlaştırırız. Senin ki biraz güney amerika turuna dönmüş ve çok cazip :)

Bana uyar hocam, bütçe olarak problemim yok benim. Makul bi plan olmak zorunda değil, kolay uyum sağlarım. Gerekirse çadır da bile kalırım ama güney amerika bu konuda pek mantıklı bi tercih olmaz

15 günün üzerine çıkabilir miyim bilmiyorum ama yine de zorlarım.

Aynen öyle. Adventure travel diyorum ben buna :) amaç bol bol gezip dolaşmak. ilginç güzel yerler görmek. kalacak yerin önemi yok uyuyacağımız 6-7 saat. couchsurfing bile olabilir :D irtibatta kalalım hocam seninle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAS00N -- 6 Kasım 2015; 3:53:21 >

• Belarus işim war eğer gitmezsem sizinleyim arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biletleri nereden alacaksınız? Ben de Peru'yu katarak buna benzer bir tur düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.