İzlemeden ölürseniz öbür tarafta sorarlar o derece mükkemmel
bu kadar güzel mi gerçekten, başlanmalı mı ?
9.5/10 kişisel puanım.Eğer gerçekçi bi dizi istiyosan süper
Konusu çok iyidir öncelikler. Oyuncu performasları ve çekim açılarını gerçekten çok beğeniyorum. Dizide çok fazla aksiyon bulamazsınız genel olarak diyaloglar hakim diziye. Eğer aksiyon aramıyorsanız şu ana kadar çekilen en iyi dizi
Not: Aksiyon yok dediğime bakmayın 2-3 bölümde bir (3 ve 4. sezonda daha fazla) hareketli bölümler çekiliyor
söylendiğinden daha iyi
kime göre, neye göre? bana göre kötü değil ama sıkıcı bir dizi, gitmiyor o 40dkyı doldurmak için 2-3 ara vermek gerekiyor (2. sezonun ortalarına kadar izledim) ama yukarıda da görüldüğü gibi bir çok kişi için gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri... göreceli bu işler izle karar ver, bu başlanmalı mı sorularından hiç haz etmiyorum zaten
Benim de puanım: 9/10.
Çok gerçekçi ve çok iyi dizidir, bir bak kararı kendin verirsin.
Benim puanım: 9.7/10
Hiç bir diziye bu kadar bağlanmadım, bu kadar hikayenin içine dalmadım.
kime göre, neye göre? bana göre kötü değil ama sıkıcı bir dizi, gitmiyor o 40dkyı doldurmak için 2-3 ara vermek gerekiyor (2. sezonun ortalarına kadar izledim) ama yukarıda da görüldüğü gibi bir çok kişi için gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri... göreceli bu işler izle karar ver, bu başlanmalı mı sorularından hiç haz etmiyorum zaten
yanlış anlamayın da sevdiğiniz dizileri merak ettim doğrusu?
Sana ne kadarını söylediler?
benim severek izlediğim dizilerden bir tanesi mutlaka başla
Senin bir dizi de ne aradığına bağlı... işleyişi yavaş ve derinden dir. ZATEN 3. bölümün sonunda: Sen, ''Hala bu ne kardeşim'' dersen izleme yazık edersin kusursuz yapıma
Benim için de kaybolduğum tek dizi. Dizide aksiyon, gürültü patırdı, sex, espiriler farklı konular arıyorsan bulamazsın.
söylendigi kadarı az gelir,söylenmedigi kadarı yetersiz..o bir muhteşem dizi
Hayatım izlediğim en iyi salt dram dizisi. Kimyanın bittiği yerde Breaking Bad başlar. Oyunculuklar, kurguda ki incelik, detaylar, ince göndermeler vs. insanı ekrana kitler. Kendimi bu diziye çok uzak hissederim hep ama başladığım anda nasıl bitirdim anladım. Günde bir sezon izliyordum yahu.. Az bile söyleniyor.
10/10
Ben de bu gece başlayacağım
quote:
Orijinalden alıntı: Big Fan BSC
Senin bir dizi de ne aradığına bağlı... işleyişi yavaş ve derinden dir. ZATEN 3. bölümün sonunda: Sen, ''Hala bu ne kardeşim'' dersen izleme yazık edersin kusursuz yapıma
Benim için de kaybolduğum tek dizi. Dizide aksiyon, gürültü patırdı, sex, espiriler farklı konular arıyorsan bulamazsın.
Son cümle için +sonsuz diyorum.Diziden beklentilerin farklıysa,farklı tarzlar seviyorsan sevmeyebilirsin.
Dizi güzelde 1.sezon sıkıcı.
Mükemmel diyebilirim. İlk bir kaç bölüm biraz sıkıcı gözükebilir fakat devamı gerçekten harika.