Şimdi Ara

Breaking Bad'e başlamalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu diziyi çok övüyorlar , imdb puanı da yüksek sizce sıkar mı izlemeye kalksam ?

Lost , prision break , fringe gibi ; gizem , gerilim , korku , macera , bilimkurgu dizilerini seviyorum ,

onun haricinde da vinci demons , dexter , supernatural , spartacus gibi sıkıcı dizileri (bana göre ) izlemeyi bir kaç bölümde bıraktım , çünkü harektten çok konuşma var ve bu beni sıkar...

breaking bad'in bir sahnesine e2 de sanırım denk gelmiştim sahnede kel adam , yanında bir kadın ve bir grup insan masanın başına toplanmışlardı. kel adam , kadının malum bölgesini elliyordu ve o sahneyi dakilarca gösteermişlerdi , ardından ikisi arabanın arka koltuğuna geçiyorlardı.. ve gerisi malum...

o sahneyi izledikten sonra bu nasıl ahlaksız bir dizi demiştim kendi kendime... öyle sahneler çok yoktur umarım..

not : izlediklerim diziler : Lost , prision break , fringe , tw dead , arrow , siberia , bates motel , under the dome , falling skies , flashforfad , terra nova...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kesinlikle başla, dediğin o sahne istisna :)

• Seni yargılayamam...

Fakat anlamıyorum. '' Başla, İyidir '' diyerek dürtmemizi mi bekliyorsun ! zaten kendin de belirtmişsin... ; ''' Bu diziyi çok övüyorlar , imdb puanı da yüksek ''' diye.

Başla diye yalvarmamızı mı bekliyorsun ! /// Bu tip konular dan gına geldi ve geneli BB ile ilgili. sana fazla yüklendiysem kusura bakma ///

Senin ne beklediğine bağlı. Aksiyon, macera, çatışma, espiri, aşk... Gibi şeyleri bulamazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

Seni yargılayamam...

Fakat anlamıyorum. '' Başla, İyidir '' diyerek dürtmemizi mi bekliyorsun ! zaten kendin de belirtmişsin... ; ''' Bu diziyi çok övüyorlar , imdb puanı da yüksek ''' diye.

Başla diye yalvarmamızı mı bekliyorsun ! /// Bu tip konular dan gına geldi ve geneli BB ile ilgili. sana fazla yüklendiysem kusura bakma ///

Senin ne beklediğine bağlı. Aksiyon, macera, çatışma, espiri, aşk... Gibi şeyleri bulamazsın...

Hacı ben konuyu açarken " başlamalı mıyım" deyip geçmedim sadece , genelde sevdiğim türleri yazdım ve bu dizi bu türlere uygun mudur dedim.

bu tip konular her zaman olacaktır , olsun da. zararı yok , isteyen konuya girmez...

bu arada macera falan yok demişsin , peki ne var bu dizide ? ben onu merak ediyorum işte..

sadece dram mı full ? öbgzk ya da yaprak dökümü tarzı mı ? (ikisinden de nefret ederim , yanlış anlamayın .D)

• quote:

Orijinalden alıntı: HTRK

quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

Seni yargılayamam...

Hacı ben konuyu açarken " başlamalı mıyım" deyip geçmedim sadece , genelde sevdiğim türleri yazdım ve bu dizi bu türlere uygun mudur dedim.

bu tip konular her zaman olacaktır , olsun da. zararı yok , isteyen konuya girmez...

bu arada macera falan yok demişsin , peki ne var bu dizide ? ben onu merak ediyorum işte..

sadece dram mı full ? öbgzk ya da yaprak dökümü tarzı mı ? (ikisinden de nefret ederim , yanlış anlamayın .D)

BB, Dram ağırlıklı. %80'i işleyişin Dram üzerine kurulu. Kalan kısımlar da ise yüksek gerilim var. Fakat bu da Dramlı bir gerilim. patırtı, gürültü arama...
    Ağır işleyişi var. Herkesin sevdiği bir tür değil. Zaten...

• Ek olarak... BB'nin eşi dünyada yok... Kıyaslanacağı bir rakibi yok.
  • Hiç düşünme, başla.Şu an 4. sezondayım bitmesin diye yavaş yavaş izliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prison Break mi; Breaking Bad mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel dizidir, pişman olmazsın . ( İlk sezon dışında )
  • Dizi güzel de sen sevmeyebilirsin.Fringe mesela her bölümü aksiyon ben çok sevmiştim.Breaking Bad'i Fringe kadar beğenmedim hem yavaş ilerliyor hem aksiyon yok denecek kadar az.Pişman olmazsın izletiyor kendini o konuda sıkıntı yok ama Fringe gibi günde 15 bölüm izlediğim olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeşimizdeBiriVar -- 19 Ağustos 2013; 22:55:10 >
  • Şöyle söyleyeyim diziye ilk başladığımda biraz sıkıcı gibi gelmişti açıkçası fakat belli bir yerden sonra diziye bağlanıveriyorsun. Tavsiyem 3-4 bölüm izle zaten beğenirsen gerisi gelir yok olmadı bırak gitisin. Ama denildiği gibi Fringe gibi bir hızda ilerlemiyor biraz daha ağır seyreden bir dizi fakat ben bu diziye Fringe bitirdikten hemen sonra başlamama rağmen çabuk bağlandım.. Bu arada dediğin gibi malum sahneler ( ) 5-6 bölümde bir oluyor ama öyle çok da abartılacak bir durum yok o kısımda merak etme..
  • Sorman Hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: HTRK

Bu diziyi çok övüyorlar , imdb puanı da yüksek sizce sıkar mı izlemeye kalksam ?

Lost , prision break , fringe gibi ; gizem , gerilim , korku , macera , bilimkurgu dizilerini seviyorum ,

onun haricinde da vinci demons , dexter , supernatural , spartacus gibi sıkıcı dizileri (bana göre ) izlemeyi bir kaç bölümde bıraktım , çünkü harektten çok konuşma var ve bu beni sıkar...

breaking bad'in bir sahnesine e2 de sanırım denk gelmiştim sahnede kel adam , yanında bir kadın ve bir grup insan masanın başına toplanmışlardı. kel adam , kadının malum bölgesini elliyordu ve o sahneyi dakilarca gösteermişlerdi , ardından ikisi arabanın arka koltuğuna geçiyorlardı.. ve gerisi malum...

o sahneyi izledikten sonra bu nasıl ahlaksız bir dizi demiştim kendi kendime... öyle sahneler çok yoktur umarım..

not : izlediklerim diziler : Lost , prision break , fringe , tw dead , arrow , siberia , bates motel , under the dome , falling skies , flashforfad , terra nova...

o dediği sahneyi hangi bölümdü ? bi ben hatırlıyamadım galiba

• Hemen başla
  • 1.sezon biraz yavaştı şu an 2.sezonun ilk bölümündeyim umutluyum ,bakalım :)
  • baslama cok yavas bi dizi normal bi sahneyi bile uzatıyorlar adamın öksürmesi var hele sardırıyom oları anasını satıyım 5dk öksürüyo 1 dk konusuyo . müzik falanda yokki dizide adam gibi normal olaylar yani 2 sezon bitirdim pek begenmedim
  • Her bölüm aksiyon hoplama zıplama falan bekleme dizi yavaş , dozunda ilerliyor ve aşırı kaliteli,detaylara inen bir dizi. Yok diyorsan ben hep aksiyon isterim başlama sakın.
  • çok aksiyon bekleme dram dizisi bu.mükemmel bir dizi ama.başlamalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.