Şimdi Ara

Breaking Bad 6. Sezon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar twitterda falan baya paylaşılmaya başlandı, saul goodman için ( avukat ) bi sezon cıkarılcakmıs sanırım ingilizcem pek yetmedi ama bi bakın isterseniz :Ohttp://nationalreport.net/vince-gilligan-announces-breaking-bad-season-6/

• Yalan haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Yalan haber

insan alıştıra alıştıra söyler bi umutla girdim konuya direk senin yorumu okudum
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Bi umut işte ama nerdee.
    Rip Heisenberg
  • Farklı bir proje o. Dizideki avukat Saul Goodman için Better Call Saul isminde bir Spin-Off çekilecek. Diziden Mike Ehrmantraut (kafadan yazdım yanlış olabilir ) da dizide olacak. Jesse ve WW'nin de 1 bölüm de cameo yapacakları söyleniyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus II

Farklı bir proje o. Dizideki avukat Saul Goodman için Better Call Saul isminde bir Spin-Off çekilecek. Diziden Mike Ehrmantraut (kafadan yazdım yanlış olabilir ) da dizide olacak. Jesse ve WW'nin de 1 bölüm de cameo yapacakları söyleniyordu.

Hocam kim olursa olsun, fazladan 1-2 bölüm daha bu karakterleri izlemek yinede tatmin edici olur bence
  • Professional Geek kullanıcısına yanıt
    yok hocam yalan değil.fakat fazladan bölüm çekmeyecek ayrı bir dizi çekecekler.Breaking bad hayranı olarak beklemekteyim ama nedense içimde tutmaz diye bir his var.
    http://www.imdb.com/title/tt3032476/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prison Break mi; Breaking Bad mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @enahbor Hocam Better Call Saul'de Bryan Cranston başrol bile değil.

Hocam BReaking Bad 6.sezon yazıyor burada zaten.
  • Ne umutlarla girdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    yok hocam nerde yazıyor göremedim ben :S eğer öyleyse kusura bakma :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: enahbor

yok hocam nerde yazıyor göremedim ben :S eğer öyleyse kusura bakma :S

Hocam dalga mı geçiyorsunuz? Knounun ve linkin başlığına bakın.

ince Gilligan Announces Breaking Bad Season 6; Begins Shooting Jan. 2015 – Walt Did Not Die!

Hocam yazmıyor mu? Kusura bakmayın ama görmemek için kör olmak lazım.
    hocam ben benim gönderdiğim imdb ile ilgili konuşuyoruz sandım.konu başlığında ki linke hiç bakmadım..orada walt not die yazıyor ama neden oyuncu kadrosunda yok :S ..ayrı proje olması lazım hocam onun..neyse çıkınca görürüz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: enahbor

hocam ben benim gönderdiğim imdb ile ilgili konuşuyoruz sandım.konu başlığında ki linke hiç bakmadım..orada walt not die yazıyor ama neden oyuncu kadrosunda yok :S ..ayrı proje olması lazım hocam onun..neyse çıkınca görürüz zaten

Hocam allahım. Ayrı proje yok onu demeye çalışıyorum 6.sezon yalan dedim işte.

Sadece Mike Ehrmanfraut ve Saul Goodman'ın oynayacağı BReaking Bad prequelı tarzında başlayacak Better Call Saul var, Aaron Paul ve Cranston konuk oyuncu olarak gelecek sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.