Şimdi Ara

Breaking Bad - (2008–2013) (746. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.976
Cevap
114
Favori
473.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 744745746747748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim hocam.En yakın zamanda diziye devam edeceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro

Bu diziyi akıcı bulmayabilirsiniz kimse akıcı olduğunu iddia etmiyor. Ben bu dizideki atmosferi, kasveti, mekanları, olay örgüsünü daha hiçbir dizide bulamadım. Boşluğu asla dolmuyor abartmıyorum. Farklı bir havası vardı. En son ikinci kez 2017 de izledim şu an burnumda tütüyor
    Ben better call saul'a başladım, aynı havayı alıyorsun ve bb'den daha akıcı geldi bana. Hatta bb'den daha çok beğendim bcs'yi.
    Özellikle son bölümler efsanedir . 3 sezon izleyip bitirmezsen çok şey kaybedersin.

• 2.sezonun ortasındayım. Aksiyon çok olmasa da sarıyor :D
    Hocam severek izledim 4 sezonunu. Bb’i gözümde canlandırıyordu her izleyişimde özellikle son 2 sezonu. Tek izleme sebebim de buydu yani bb’in ruhunu hissedebilmekti. Nedense bu diziye başlı başına ayrı bir dizi olarak bakamadım, bb olmasa bir hiçmiş gibi geldi. Eksik parçaları tamamlayıcı gibi.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bbilen98

2.sezonun ortasındayım. Aksiyon çok olmasa da sarıyor :D
    breaking bad i aksiyon dizisi sananlar sarmasın yeter
  • Bende diziyi yeni bitirdim ve bugüne kadar neden izlemedim diye kendime kızdım açıkcası. Zamanında başlamıştım ama çok yavaş gidiyor diye ve sanırım o anki ruh halimden de kaynaklanarak 1.ci sezonun ortalarında bırakmıştım. Şimdi tekrar baştan başladım ve bitirdim, benim izlediğim en iyi dizi kesinlikle ve birdaha bu kalitede, seyircilere bu duyguları yaşatacak bir dizi çok zor gelir. Resmen bir başyapıt. İleride muhakkak birdaha izlerim ömrüm olursa. Better Call Saul'a da başlamayı düşünüyorum.
  • Eski sevgilimle izlediğim için güzel bir hatıra olarak kalacak bende
    Better Call Saul bir breaking bad değil ancak çok kaliteli bir yapım. Tavsiye ederim.

• efsaneyi uzun bir aradan sonra yine izleyip bitirdim. Her izleyişimde dizi bana hiç sırıtmıyor oyuncuların mimiklerine ve hallerine iyi bakın herkes üstlendiği karakteri öyle güzel oynuyor ki.

• Tekrar izledim diziyi epeyi şeyi unutmuşum iyi oldu tekrar izlediğim. Epeydir yüksek doz kalite yüklemesi yapmıyordum iyi geldi bana. Gerçekten harika bir dizi. En iyi suç dramalarından biri. Dizide ki ince düşünülmüş zeki ayrıntılara bayılıyorum. Dizinin çekim yeri için önce California düşünülmüş ama bütçe sıkıntısı olacaği için Albuquerque tercih edilmiş çokta iyi bir tercih olmuş. Dizinin konusuna cuk diye oturup diziyle bütünlemiş resmen şehir. O sarı ton hiçbir zaman unutulmayacak. Aaron Paul kesinlikle efsane oynamış dizinin yıldızı bana göre. Dizi tarihinde kadın-erkek olarak bir çok iyi ikili vardır ama erkek ikili olarak Walt-Jesse ikilisinden daha iyi bir ikili var mı bilmiyorum. İkisi ne zaman aynı sahnede bir araya gelse dizi çok başta tat veriyor. Dizinin en iyi yönü de devamlı aile konusu üzerinde durması karakterlerin sıradan bir aile ve insan olması ve ilk sezonda ki hallerinden son bölüme kadar geldikleri o nokta o karakter değişimi o kadar iyi ki.. Tuco ve Hector Salamanca çok iyiydi, bana kalırsa dizinin en zayıf sezonu olan 3.sezona ikiz Meksika'lı kuzenler renk kattı. Gustavo Fring'in o soğukkanlı profesyonel hallerine hastayım. Don Eladio'yu hakladığı bölüm efsaneydi Narcos tadı vardı o bölümde. Hank Schrader kendini işine adaması ve inatçılığı gönüllerimizin kahramanı. Dizinin özel yıldızı olarak Carmen'i seçiyorum oldukça az gözükmesine rağmen her seferinde yaktı beni bitter çikolatam.. Sezon sıralamam 1>4>5>2>3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 24 Temmuz 2020; 4:57:26 >

• Bittiğinde çok üzülmüştüm. Mükemmel bir dizi
  • Bu diziyi 2 ay önce bitirmiştim sonra better call saulu bitirdim. BCS bana daha keyifli geldi ama breaking badde gerçekten kaliteli bir yapım. Benim için hala en iyi değil ama oyunculuklar falan çok iyiydi.

Epic games : mtriddick
  • Diziye yeni başladım bakalım nasıl

• bu korona günlerinde rahmetliyi tekrar analım, hem akciğer kanseri hem de +50,kesin giderdi koronadan

• Sanırım geleceğimi konu alan bir dizi

• Diziyi ilk kez izledim ve bugün bitirdim.

Benim için başrol Jesse idi. Dizi boyunca sürekli ama sürekli bağ kurduğu insanlar öldürüldü veya hayatından çıktı. İlk olarak ailesi onu reddetti. Ardından Jane öldü, sonrasında Andrea, Mike derken kimi sevdiyse elinden kayıp gitti. Brock zehirlendi, Todd gözünün önünde bir çocuğu vurdu. Bir çukurda vahşi bir hayvan gibi hapsedildi. Artık o kadar çok şey yaşadı ki yüz ifadesi tamamen mutsuzluğa dönüştü. Son bölümde Todd'u kendi elleriyle öldürdüğünde sevindim. Tabii finalde White'ın yaptığı M60 planının da hakkını vermek lazım. Dizinin sonuna eklenen filmin tamamen Jesse ile ilgili olması çok iyi oldu. Güzel bir bitiriş olmuş. Şimdi Better Call Saul'a başlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu üye 3 Bant Bilardo aşığıdır..!

• 9,9/10 ,başka söze gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Erdal - Abuzer Kömürcü var.

Her sene dönüp dolaşıp Vadi, Better Call Saul ve Breaking Bad'e başlıyorum. Vadi bitti, düştük gene ABQ'nün yollarına.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.