Şimdi Ara

Breaking Bad - (2008–2013) (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.985
Cevap
114
Favori
452.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kelâg

Yuh ya, 8+8'de 1 sene beklemek çok bence.

Bence hemen bitmesinden daha iyi.
  • Game of Thrones senede bir 10 bölüm yayınlanınca kabul, Breaking Bad yayınlanınca olur mu böyle iş ?
    Ne kafası anlamadım ben ? Lost gibi mi olsun sonu ?
  • Böyle bir diziyi, 1 sene boyunca 8 bölüm izlemek. Çok çabuk bitecek yahu tadını çıkarmadan.
  • Yuh ya 8 bölüm olur mu ? Umarım kendi kalitelerini yükseltmişlerdir en azından mükemmel bir son olması dileğiyle.
  • 10+10 olsaydi yine iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar diziyi takip edemediğimden konuyla da ilgilenemiyorum ilk mesaj yada başlıkta düzeltmemi istediğiniz bir şey varsa bu mesajı alıntılayın lütfen. Yarım yarım sezon çıkartmak çok saçma olmuş.
  • Bari 8+8 değil de hepsini 1 kerede bitirseler di ...
  • 4 sezonu 2 haftada bitirdim ,muhteşem bir dizi bu zaman a kadar nasıl seyretmemişim hayret ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therebeder -- 25 Mayıs 2012; 16:34:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Arkadaşlar diziyi takip edemediğimden konuyla da ilgilenemiyorum ilk mesaj yada başlıkta düzeltmemi istediğiniz bir şey varsa bu mesajı alıntılayın lütfen. Yarım yarım sezon çıkartmak çok saçma olmuş.

IMDB kısmına şunu koysan yeter. İçeriği güzel hazırlamışsın, eline sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Arkadaşlar diziyi takip edemediğimden konuyla da ilgilenemiyorum ilk mesaj yada başlıkta düzeltmemi istediğiniz bir şey varsa bu mesajı alıntılayın lütfen. Yarım yarım sezon çıkartmak çok saçma olmuş.

IMDB kısmına şunu koysan yeter. İçeriği güzel hazırlamışsın, eline sağlık.

sağol. konunun üst tarafında "bağlı olduğu film" gibi bir şey var onu nasıl düzenliyoruz acaba? gösterim tarihi 1990 yazıyor garip bir şey ilk kez gördüm forumda onu.

• quote:

Orijinalden alıntı: therebeder

4 sezonu 2 haftada bitirdim ,muhteşem bir dizi bu zaman a kadar nasıl seyretmemişim hayret ediyorum.

Daha izlemeyenler var
  • 8 + 8 gerçekten gereksiz olmuş. Tüm bölümleri aynı sezon içerisinde yayınlasalar daha iyi olur.
  • 8+8 kötü bir fikir olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

4 sezonu 2 haftada bitirdim ,muhteşem bir dizi bu zaman a kadar nasıl seyretmemişim hayret ediyorum.

Daha izlemeyenler var

Ben hala izlemedim nedense ilk 4 bölüm izledim sadece çok durgun geçti canım sıkıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balikesirli1o

quote:

quote:

Daha izlemeyenler var

Ben hala izlemedim nedense ilk 4 bölüm izledim sadece çok durgun geçti canım sıkıldı

İzlemeye devam

• quote:

quote:

quote:

Daha izlemeyenler var

6. bölümde açılıyor dizi hem de ne açılma

• An itibariyle 2.sezon bitti. Sezonun başından beri gösterilen görüntüler biraz açığa çıkmış oldu. Ama o cesetleri merak ediyorum 2 ceset vardı. Skyler'a sinir oluyorum ama kadın sonuna kadar haklı. Walt ne yapacak şimdi bakalım. Bu arada sakal yakıştı Walt'a. Hergün 1 bölüm izleyerek gidiyorum bakalım. Şu meşhur 4.sezon finalini çok merak ediyorum. Ağır bir dizide olsa severek izliyorum. Bir sonraki bölümü merak ettiriyor.

• 8+8 iyide araya 1 sene girmesi çok kötü daha az süre olması lazımdı arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

quote:

quote:

quote:

Daha izlemeyenler var

bu yorum biraz izlemeye teşvik etti 5.bölümden devam ediyorum :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

quote:

quote:

quote:

Daha izlemeyenler var

bu yorum biraz izlemeye teşvik etti 5.bölümden devam ediyorum :))

bas gaza kardeşim bas yaw

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.