Şimdi Ara

Breaking Bad - (2008–2013) (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.985
Cevap
114
Favori
452.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aslihnoztrk

An itibariyle 2.sezon bitti. Sezonun başından beri gösterilen görüntüler biraz açığa çıkmış oldu. Ama o cesetleri merak ediyorum 2 ceset vardı. Skyler'a sinir oluyorum ama kadın sonuna kadar haklı. Walt ne yapacak şimdi bakalım. Bu arada sakal yakıştı Walt'a. Hergün 1 bölüm izleyerek gidiyorum bakalım. Şu meşhur 4.sezon finalini çok merak ediyorum. Ağır bir dizide olsa severek izliyorum. Bir sonraki bölümü merak ettiriyor.

Biz Skylar demiyoruz artık, adi kevaşe diyoruz

Zirve yapan 3. sezona gelmişsin, bırakamayacaksın diziyi, bitince de üzüleceksin, yavaş git bence bizim yaptığımızı yapma

• Güncel değilseniz SPOILER içerir.

Verilmiştir daha önce fakat son sezona yaklaştığımız bu günlerde ortalığı biraz daha ısıtalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Güncel değilseniz SPOILER içerir.

Verilmiştir daha önce fakat son sezona yaklaştığımız bu günlerde ortalığı biraz daha ısıtalım.

dakika 3:28 - 3:38 arası hangi bölümde geçiyodu. o bölümü bi türlü bulamadım

• @scandinizo

Hangi bölüm bulamam da geçmişti bir bölümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scandinizo

quote:

4 sezon 1. bölüm olması lazım. Her tarafları kan olduğu için 2 side aynı t-shirt almışlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Ozan

quote:

Orijinalden alıntı: scandinizo

quote:

4 sezon 1. bölüm olması lazım. Her tarafları kan olduğu için 2 side aynı t-shirt almışlardı.

çok sağol K.Ozan oradaki müziği arıyodum aslında ve buldum.

• başladık 1.sezona başladık bakalım 5. sezona kadar aksiyon yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ns.xombe

başladık 1.sezona başladık bakalım 5. sezona kadar aksiyon yok

Bitirdiğinde Walter'ın evde donla gezişine muhtaç kalıcan, kıymetini bil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

quote:

Orijinalden alıntı: ns.xombe

başladık 1.sezona başladık bakalım 5. sezona kadar aksiyon yok

Bitirdiğinde Walter'ın evde donla gezişine muhtaç kalıcan, kıymetini bil.

5. sezon diyorum ya :D 5.bölüm
  • Breaking Bad imza paylaşabilecek biri var mı?
  • yeni sezon ne zaman başlıyor ya 3.sezondayım 15 gün sonra sınavlarım bitiyor kalan 2 sezon 1 2 haftada bi ter heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don-Vito Corleone

yeni sezon ne zaman başlıyor ya 3.sezondayım 15 gün sonra sınavlarım bitiyor kalan 2 sezon 1 2 haftada bi ter heralde

15 Temmuz'da başlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

quote:

Orijinalden alıntı: Don-Vito Corleone

yeni sezon ne zaman başlıyor ya 3.sezondayım 15 gün sonra sınavlarım bitiyor kalan 2 sezon 1 2 haftada bi ter heralde

15 Temmuz'da başlayacak.

oo süper zamanlama o zaman
  • Çok birşey kalmadı hadi bakalım iyice sabırsızlanmaya başladım.
  • Başlamayı planladığım dizileden bir diğeri. Konusu bakımından çekici. İlk dakikaları izlemiştim sonra unuttum devam etmeyi. Umarım sıkıcı değildir. House M.D ve Breaking Bad e baslamayı planlıyorum. breaking bad daha çekici geldi ilk bunu izlerim yani. umarım sıkmayan bir dizidir. sürükleyici olması çok önemli. sürükleyicilik varsa bende varım arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgurkan

Başlamayı planladığım dizileden bir diğeri. Konusu bakımından çekici. İlk dakikaları izlemiştim sonra unuttum devam etmeyi. Umarım sıkıcı değildir. House M.D ve Breaking Bad e baslamayı planlıyorum. breaking bad daha çekici geldi ilk bunu izlerim yani. umarım sıkmayan bir dizidir. sürükleyici olması çok önemli. sürükleyicilik varsa bende varım arkadaş

Sakın 1-2 bölüm izleyip bırakayım deme. Bazıları öyle yapıyor, ilk bölümler sıkıcı diyorlar. Ha bana kalırsa ilk bölümleri de çok akıcıydı.

Dizi çok kaliteli, bunun garantisini veriyorum kısacası.
  • ilk bölümler çok sıkıcıydı bence 5. bölümden sonra açılmaya başladı dizi
  • Bana sıkıcı gelmemişti. Kişiden kişiye değişiyor.
  • dizi gerçekten güzel bir dizi ancak olaylar ağır işleniyor gerçekten dizinin tam anlamıyla hareketlenmesi 3. sezonda başlıyor bazı soruların cevapları veriliyor... ne kadar walter white'ın etrafında dönse de olaylar, diziyi izlettiren özellikle son 2 sezonda jesse gus ve mike üçlüsüydü bana göre
  • Game of Thrones'da bitiyor haftaya. Ne yapıcaz biz temmuza kadar.
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.