Şimdi Ara

Brc sequent 24 lpg geçiş ısı sensörü??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracımda brc sequent 24 takılı ama geçensenede dahil olarak lpgye geçiş te (geçiş ısısı 35 derece olsa bile)motor hararetim bayağı bir artınca hatta genius elimi yakacak kadar ısınsa bile geçmediği oluyor özellikle hava çok soğuksa (-10 v.s)hararet göstergem 60 dereceyi geçsede daha lpg geçişim olmuyor tahmini olarak geniustaki ısı sensörü bozuk... yada bu konu ile ilgili yoorumunuz nedir brc nin sacede geniustaki ısı sensörünü yedekparça olarak bulabilirmiyim fiyatı nekadardır ??bu sensörün bozuk olma ihtimali varmı rail üzerindeki sensörde arıza olabilirmi lpg ucuzlamışken sisteme biraz bakım yapalım bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 10 Kasım 2008; 8:48:39 >

1977--Renault 12--1992 Renault spring--2004 megane 2 dinamik--2011 vw passat 1.6 mpi--2012 Toyota Corolla 1.33---2012 golf 1.6 mpi trendline---2017 passat 1.4 tsi comfortline-2021 passat 1.5 tsi act business
  • Cevabınız p.m den gönderildi.

Orjinalden alıntı: ozenclerotogaz

Cevabınız p.m den gönderildi.

Sorunun bir çözümü varsa neden P.M?
    Burda paylaşılsa herkez öğrenmiş olsa..
    Aracın orjinal göstergesinden düşük olması normal fakat karıştırılmaması gereken nokta regulator ısısından hariç bir de otomatık olarak gaz ısısını gösteren bır derecelendırme var ,prgramsal olarak bu gaz ısısı sqnt24 lerde 20 derece gibi düşük okur yanlışlıkla bu dereceye bakmayınız.bence aracınızda yapılması gereken sabah motor soğukken bılgısayara bağlanıp regulatorun ısısını kontrol ettırmek olmalı,sorun böylece daha rahat anlaşılacaktır.
    Brodwaya uygun regulator at-90 100 kw lık olanı montaj fiyatı yaklaşık 160.ytl dır,bu regulatorun bir buyugu at-90 140 kw dır,sizin belirttiğiniz gibi 1110 kw ferrari gibi yüksek beygırlı araçlar için olabilir sanırım bir rakam hatası oldu.iyi günler dilerim.görüşmek üzere

NOT: İçerisinde fiyat geçen konuları p.m den göndermeyi daha doğru buluyorum,nedeni: + - fiyat farklılıkları olabiliyor bu sebeble p.m den gönderdik,başka bir sebebi yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: Seronet

quote:

• Fiyat bilgisi burda olmasada olur aslında.
    Cevap için teşekkürler.

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_27586626/tm.htm
  • sayın demalizmit;

İçinde BRC geçen konularda hemen cevabınız oluyor oysaki BRC tek yetkili distiribütörün bayisi değilsiniz.
    Isı sensörünün pahalı olabileceğini yazmıssınız ,şuan online konumundasınız bu sensörün fiyatını söylermisiniz,malum BRC konusunda baya tecrübelisiniz.
    quote:

Orjinalden alıntı: DEMALİZMİT

büyük ihtimal pahalı oluşundandır.

quote:

quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım cevap yok.
    Fiyat konularının burda geçmesini doğru bulmadığımı hatırlatmak istiyorum ama yine de size cevap vermek için burdan açıklayım.
    Sayın pulpa nın sorduğu ısı sensörünün fiyatı 60 ytl dir.Yerli ısı sensörlerinin yaklaşık 50 ytl olduğunu düşünürsek,yüksek döviz kuruna rağmen 60 ytl lik fiyatın çok olmadığını düşünüyoruz.görüldüğü gibi çok komik bir durum yok,sensörün fiyatı makuldur.
  • 60 ytl ısı sensörü, 160 ytl regulator,lütfen daha dikkatli okuyunuz
  • YERLİ SENSÖRLER 10 İLA 20 YTL ARASINDA FİYATI VARDIR NİYE ALINDINIZ ANLAMADIN GOCUNMANIZ GEREKEN BİŞEY SÖYLEMEDİM.BEN BRC KARBRATÖRLÜ SİSTEMİ 8 YILDIR TAKIYORUM.BAYİSİYİM TSE İŞLİ VE BİLDİĞİNİZ GİBİ ŞU AN BRC FİRMASI BRCDEN DAHA KALİTELİ BİR MARKASI OLAN VE KENDİ FİRMA ADINI KULLANDIĞI MTM MARKASINI PİYASAYA SÜRÜYOR.VE BİLDİĞİNİZ GİBİ KULLANILAN MALZEME ŞU AN PİYASADA KULLANILAN BRC MALZEMESİNDEN 10 KAT DAHA KALİTELİ.BU KALİTEYİ BRC TÜRKİYE MÜDÜRÜ İTALYAN BİZZAT KENDİ AĞZINDAN SÖYLEMİŞTİR.VE KONUŞMA KASETİ BENDE VAR.DVD YE CEKTİM .ANKARADA TANITIM TOPLANTISINDA.HEM FİYAT NEDEN GİZLENSİN KULLANICI BİLSİN.
    quote:

Sanırım cevap yok.
    Fiyat konularının burda geçmesini doğru bulmadığımı hatırlatmak istiyorum ama yine de size cevap vermek için burdan açıklayım.
    Sayın pulpa nın sorduğu ısı sensörünün fiyatı 60 ytl dir.Yerli ısı sensörlerinin yaklaşık 50 ytl olduğunu düşünürsek,yüksek döviz kuruna rağmen 60 ytl lik fiyatın çok olmadığını düşünüyoruz.görüldüğü gibi çok komik bir durum yok,sensörün fiyatı makuldur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMALİZMİT -- 13 Kasım 2008; 17:44:30 >

• SAYIN DEMAL;
    Bakın size şöyle anlatayım.Sanırım bir kaç markanın yetkili bayisisiniz ve bu markalara ait bilgi tecrübe fiyatlandırma konularındaki mesajlarınızı okuyorum ve ihtiyac duyduğumuzda bu markalar ile ilgili konularda sizden zevkle bilgi almak bilgi paylaşımında bulunmak isteriz.Fakat bizım üzerinde durduğumuz nokta şu; BRC nin Türkiyede tek distiribütörü 2A MÜHENDİSLİK ve biz de bu firmanın yetkili bayileriyiz.Sizin brc markalı araçlara proje verme yetkiniz daha önceki dönemden gelmektedir ve bu yetkilendirme yenilenmeyecektir.Tekrar altını çiziyorum lütfen BRC Markalı konularda tüketicilerin sorularına bırakın yetkili 2A Mühendislik brc servisleri versin.

Alınma gocunma konusuna gelir isek neden bir meslekdaşımızdan gocunalım sonuçta hepimiz bu sektörün aktörleriyiz,alınma gocunma yok sadece konunun altını çizme var.Tekrar söylüyorum teknik parçaların fiyatlandırılma konusunda p.m den mesajı daha doğru buluyorum basit bir örnek sizin 20 ytl dediğiniz sensöre ben burdan olur ya 25 lıra diyebilirim ya da 15 lira da diyebilirim siz de çok iyi biliyorsunuz ki yedek parçalarda fiyatlar çok net değil fakat afaki de değil.zaten p.m den insanlara fiyat verirken şu fiyat aralıklarında olabilir diyoruz.bu vesile ile tanıştığımıza memnun oldum buralara işiniz düşerse zevkle yardımcı alacağımızı belirtmek isterim.İşlerinizde başarılar dileriz.

• Bencede büyütülecek bir konu yok,ben sadece sorunun çözümüne dair bilgilendirme olursa iyi olur diye düşündüm. Fiyat konusunda,Özençler bayi ile aynı düşüncedeyiz,evet burda olması şart değil.
    ÖZENÇLER OTOGAZ || BRC Bölge Bayi - Çorum Yetkili Servisi[/url]
  • no proglem.yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
  • _____________________________
    ÖZENÇLER OTOGAZ || BRC Bölge Bayi - Çorum Yetkili Servisi[/url]
  • aracımın geçiş ısısı 39 derece ama genius bayağı ısınsada (39u geçmiş belki 45 olsada)benzine geçmiyor ama bilgisayarda motor ısısı normal görünüyor malesef tamamen soğuk motordaki ısı grafiğini görme imkanım olmadı emde olayın videosu var dakikalarca benzine geçmiyor geçen sene çektim ama nereye upload edip göstereceğimi bulamadım
    1977--Renault 12--1992 Renault spring--2004 megane 2 dinamik--2011 vw passat 1.6 mpi--2012 Toyota Corolla 1.33---2012 golf 1.6 mpi trendline---2017 passat 1.4 tsi comfortline-2021 passat 1.5 tsi act business
  • yerli ısı sensörleri 20 ytl hemde orjınal yerli
    quote:

Sanırım cevap yok.

AUDİ.A4.3000cc.V6.220hp ATİKER MULTİ FAST SİSTEM
    .....:::::ATİKER [DOSTLUK]KULÜBÜ;;;;..........
  • kme hollanda malı iyi bir cihaz ısı sensörü çabuk arıza yaptı v8 araça 45 tl değiştiler 60 tl de lpg filitre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albatroshaski -- 14 Nisan 2012; 20:02:49 >
  • benzer sıkıntı bende de var 4 yıl önce brc sequent 24 montajı yapıldı, lpg ilg geçişlerde ilk çalıştırmadan sonra belirli süre benzinde gitttikten sonra lpg ye geçtiği an ayağımı gazdan çekersem araba yığılıyor vuruntu oluyor ama motor ısınınca problem kalmıyor, landirenzo sisteme sahip arkadasın araçta benimki de gaza geçiş ısısı 35 derece ayarlı olmasına rağmen ben neredeyse onun 3-4katı benzinde kullanıyorum öyle lpgye geçiyor sizce sorun ısı sensörü mü? şimdiye kadar çok ayar yapıldı vs ama bu yığılma olayana çözüm bulunamadı..
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.