Şimdi Ara

Brc mi Mtm mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
37.716
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutguvenc -- 27 Ocak 2009; 6:50:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: talfar

quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

@m_kan

Bazı aktörler ömrü boyunca film çeker ama oskara aday olamazlar
    Bazı aktörler ise tek film ile oskar kazanırlar.
    Bunu gören üvertürler mazideki geçmişi kurcalarlar.
    bunu gören seyirciler ise kültürlerine yada beyinciklerinin erdiğince göre bu olayı yorumlarlar
    Ama ödülün sahibi otoriteler tarafından belirlenmiş ve değişmezdir [sm=ok.gif
    Saygılarımla...

Faruk bey bu açıklamalardan sonra konu hakkında düşüncelerimi söylemeden geçemeyecegim .Oskar ödülleri nasıl verilir ben bilmem ,konuylada nasıl örtüştürdünüz onuda anlamadım,otorite ye saygı duyarım, oskar alanada ,ama sanatını icra edene, çakmasına degil.Kendi alanımızda bizlerin ,aktör degil faktör olması gerekir.Alınganlık gösterdigim için beni bagışlayın ama Türkiye genelinde BRC camiasında o kadar saygın ve konusunda uzman, yıllarını bu işe vermiş, alınlarının teriyle ekmegini kazanan faktörlerimiz varki onlara saygı duymak lazım.Taltif iyidir, ama dogru tespit edip adrese teslim etmek lazım,hani adamın birini kral yapmışlar da önce babasını kesmiş hikayesi var ya ona benzemesin.Yaptıgım kazadan dolayı ödül törenine katılamamıştım ancak size verilen ödülü biliyorum ve bu ödülün sadece gergini yaptıgınız için de sizi kutluyorum,gördügüm kadarıyla bu ödülün geregini şovalye(BABA DAN OGULA GEÇEN ÜNVAN,GERİ DÖNÜŞÜMÜ MÜMKÜN OLMAYAN PAYE diye düşünün) misali degilde icra ile yerine getiriyorsunuz.Ayrıca firmamın 2006,2007,2008 yıllarına ait performansıla ilgili verileri kendi rakibimdir sevgiyle kalın

• quote:

Orjinalden alıntı: mesutguvenc

sevgili @faruk sevgili ağabeyim:
    bahsettiğiniz tarzda bi oscar ödülleri töreni hatırlıyorum.her yıl düzenli olarak yapılır, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen filmler yarışır ve en son ödül töreni gecesinde de onlarca "TARAFSIZ SEÇKİN OTORİTELERDEN OLUŞAN JÜRİ HEYETİ" nin belirlediği film ve sanatçılar ödüllerini alırlar.Takdiriniz üzre ödülü alacak film yapımcısının-yönetmeninin-oyuncularının daha önceden oscar ve bu tarz bi ödül alıp almadıklarına bakılmaz bildiğim kadarı ile.

Gelelim sizin oscarlarınıza:
    Otomotiv sektöründeki geçmişi, sahip olduğu otomobilini servise götürmekle sınırlı,Lpg sektöründeki geçmişi sadece ve sadece baba-oğul 2 opel vectra otomobillerine lpg dönüşümü yaptırarak 2006 yılında başlamış sıfatı usta-teknisyen-mekaniker-oto elektrikçisi-hatta oto kaportacısı bile olmayan, montaj işini dahi,sizin "Otoriteniz ve TR. Tek Distribütörünüz 2... müh. servislerinden tabiri caizse "ayartıp çaldığı" ustalarla yapan ama aslında yapamayan 2 insanın aldığı "2007 yılı en sorunsuz bayii ödülünden dilerseniz HİÇ BAHSETMEYELİM.

O konuda boğulacağınızı düşünüyorum üstadım.Bunun savunulacak bir yönünün olmadığı kanaatindeyim.Bu işe 10 yıllarını veren insanlara saygısızlık olmaz mı?
    Benim bu topicde yazdıklarımın hiçbir kelimesi boş değildir.Etrafımdaki eş-dost-tanıdıklarımı da .... firmanın internet sitesine yönlendirip de aslında hiç yaşanmamış problemlere de goftiden çözüm üretme arayışına girmiyorum.
    Hepinize iyi çalışmalar diliyorum...

:+

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutguvenc -- 27 Ocak 2009; 6:49:31 >
  • quote:

bahsettiğiniz tarzda bi oscar ödülleri töreni hatırlıyorum.her yıl düzenli olarak yapılır, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen filmler yarışır ve en son ödül töreni gecesinde de onlarca "TARAFSIZ SEÇKİN OTORİTELERDEN OLUŞAN JÜRİ HEYETİ" nin belirlediği film ve sanatçılar ödüllerini alırlar.Takdiriniz üzre ödülü alacak film yapımcısının-yönetmeninin-oyuncularının daha önceden oscar ve bu tarz bi ödül alıp almadıklarına bakılmaz bildiğim kadarı ile.

Otomotiv sektöründeki geçmişi, sahip olduğu otomobilini servise götürmekle sınırlı,Lpg sektöründeki geçmişi sadece ve sadece baba-oğul 2 opel vectra otomobillerine lpg dönüşümü yaptırarak 2006 yılında başlamış sıfatı usta-teknisyen-mekaniker-oto elektrikçisi-hatta oto kaportacısı bile olmayan, montaj işini dahi,sizin "Otoriteniz ve TR. Tek Distribütörünüz 2... müh. servislerinden tabiri caizse "ayartıp çaldığı" ustalarla yapan ama aslında yapamayan 2 insanın aldığı "2007 yılı en sorunsuz bayii ödülünden dilerseniz HİÇ BAHSETMEYELİM.

O konuda boğulacağınızı düşünüyorum üstadım.Bunun savunulacak bir yönünün olmadığı kanaatindeyim.Bu işe 10 yıllarını veren insanlara saygısızlık olmaz mı?
    Benim bu topicde yazdıklarımın hiçbir kelimesi boş değildir.Etrafımdaki eş-dost-tanıdıklarımı da .... firmanın internet sitesine yönlendirip de aslında hiç yaşanmamış problemlere de goftiden çözüm üretme arayışına girmiyorum.

bu anlatılanlar doğrumudur

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutguvenc -- 27 Ocak 2009; 6:49:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf_HKN

quote:

bu anlatılanlar doğrumudur

Ben de merak ettim... :)

• Yarası olanın gocunmasından başka birşey değildir.
    Ankaralı internet kullanıcıları beni bu arkadaştan daha fazla tanır ve ben kocaelindeyim o ankarada,
    Prim yapmaya çalışıyor
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutguvenc -- 27 Ocak 2009; 6:48:31 >
  • HERKES İŞİNİ İYİ YAPSIN ... DEMEKKİ ARZ-TALEBİ DOĞURUYOR GERÇEK ALEMDE SORUNUNU ÇÖZEMEYENLER SANAL ALEMDE ÇÖZÜM ARIYOR AMA BULUYORLAR NE HİKMETSE...

VE NEDENSE (DH) FORUMLARDA EN ÇOK ŞİKAYET ANKARADA !!!

Sanırım bu dikkatinizi çekti (Benim sayemde) Buradan prim yapmaya çalışıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruksevgili -- 24 Ocak 2009; 23:39:22 >
  • insanlara yardım etme isteği sazanlık mı oldu? adı geçen üstad ile çoğu kullanıcı arasında km.ler var. bence konu herne olursa olsun insanlara yardım etmeye çalışan bir insan için bu cümleler kurulmaz. Saygılar.

quote:

@wolf_HKN..

bu foruma yazılan her harf için bodoslama atlayan @faruksevgili üstad cevaplasın sorunuzu.Lincoln Navigatör hadisesini hatırlayamadınız sanırım.forumda "lost" dizisi gibi takip edilen o hadise o dönemde müdavimler tarafından bilinir.
  • quote:

HERKES İŞİNİ İYİ YAPSIN ... DEMEKKİ ARZ-TALEBİ DOĞURUYOR GERÇEK ALEMDE SORUNUNU ÇÖZEMEYENLER SANAL ALEMDE ÇÖZÜM ARIYOR AMA BULUYORLAR NE HİKMETSE...

Sanırım bu dikkatinizi çekti (Benim sayemde) Buradan prim yapmaya çalışıyorsunuz.

Faruk bey en çok şikayetin Ankara da oldugu konusunda üzülerek te olsa size katılılıyorum,araştırmacı ve bilinçli müşteri potansiyelini tenzi ederek belirtmek isterim ki belirli bir sanayi alanına sıkışmış sektörümüz de günü kurtarma adına yapılan montajar,seviyesiz rekabet anlayaşı, nasıl temin edildigini bilmedigimiz BRC ürünleri yetkisiz ve ehil olmayan merdiven altı dükkanlar da gırla geziyor,ve ekonomik anlamda alt orta gelir gurubuna sahip hemşerilerimiz malesef buralarda montaj yatıma durumunda kalabiliyorlar.Ankara da 180 civarında TSE almış firmaların ortalama 100 adedinde BRC dönüşümü yaptıgını hesaba katarsanız şikayetlerin yogun yaşanması kaçınızmaz oluyor.
    Ancak 2009 yılında tüm bu olumsuzlukları en aza ındirerek yeniden yapılanmayla sadece yetkili firmaların BRC dönüşümü yapmaları konusunda çalışmalarımız en kısa sürede tamamlayıp, egitim çalışmalarına hız verecegiz.BRC ürününün hak ettigi kalite standartını yakalayan firmaları ön plana çıkartarak müşteri şikayatlerini en aza indirecegimize yürekten inanıyorum.Sagı ve sevgilerimle herkese bol kazançlı bir yıl diliyorum.

• quote:

amacım yeni 1 polemik başlatmak değil.

Keihin ile Brc Ino3 enjektörler aynı kefeye konamaz.

2006 yılında Brc Team 'e ait Honda R Type araca neden 2a nın ithal etmediği korsan,kaka,ihtiyar,ar-gesi durmuş,SequenFast ürün ile Brc Ino3 yerine Keihin Supermax enjektör kullanıldı?

Audi,Porsche,Ferrari,Aston Martin,Maserati,Mc-Laren' in tercihi Brembo Fren yerine Tofaşın tercihi Lucas' a sarılmak gibi bir durum sizinki...

Doğru söze hacı emminiz ne diyebilir ki???????????????

ayrıca bu yazı da bana ait değil;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

mtm BRC arasından tercihim BRC olurdu
    yol araçlarıyla yarış için özel hazırlanmış araçları karşılaştırmak elma armut ilişkisine benziyor
    yarış için özel modifiye edilen araçların motorları kaç km gidiyor?
    motor sporlarına ilginiz var gözüküyor Formula 1 de lastiğin ve motorun performansını de bilirsiniz
    o lastikler 100-150 km motorlarda 600-900 km yapar

ne demek istediğimi anlatabilmişimdir sanırım

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutguvenc -- 27 Ocak 2009; 6:47:54 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutguvenc -- 26 Ocak 2009; 11:33:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2A MAVİDENİZLER

quote:

HERKES İŞİNİ İYİ YAPSIN ... DEMEKKİ ARZ-TALEBİ DOĞURUYOR GERÇEK ALEMDE SORUNUNU ÇÖZEMEYENLER SANAL ALEMDE ÇÖZÜM ARIYOR AMA BULUYORLAR NE HİKMETSE...

Faruk bey en çok şikayetin Ankara da oldugu konusunda üzülerek te olsa size katılılıyorum,araştırmacı ve bilinçli müşteri potansiyelini tenzi ederek belirtmek isterim ki belirli bir sanayi alanına sıkışmış sektörümüz de günü kurtarma adına yapılan montajar,seviyesiz rekabet anlayaşı, nasıl temin edildigini bilmedigimiz BRC ürünleri yetkisiz ve ehil olmayan merdiven altı dükkanlar da gırla geziyor,ve ekonomik anlamda alt orta gelir gurubuna sahip hemşerilerimiz malesef buralarda montaj yatıma durumunda kalabiliyorlar.Ankara da 180 civarında TSE almış firmaların ortalama 100 adedinde BRC dönüşümü yaptıgını hesaba katarsanız şikayetlerin yogun yaşanması kaçınızmaz oluyor.
    Ancak 2009 yılında tüm bu olumsuzlukları en aza ındirerek yeniden yapılanmayla sadece yetkili firmaların BRC dönüşümü yapmaları konusunda çalışmalarımız en kısa sürede tamamlayıp, egitim çalışmalarına hız verecegiz.BRC ürününün hak ettigi kalite standartını yakalayan firmaları ön plana çıkartarak müşteri şikayatlerini en aza indirecegimize yürekten inanıyorum.Sagı ve sevgilerimle herkese bol kazançlı bir yıl diliyorum.

Temennileriniz için sağolun,
    Bu konuda en büyük yardımı büyük fedakarlıklarla gerçekleştiren ve bizlerin feryadını duyarak bize sahip çıkan Kadir beye ve Genci beye buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.

Türkiyede yaygınlaşarak, kurumsallaşmış, eğitimi ön plana çıkarmış, müşterisine ulaşabilmek hatta içiçe olabilmek için ilk olarak kendi forum sitesini açmış, (www.2a-lpg.com) buradan aldığı geri dönüşlerle ve birikimleriyle hemen üretici firma ile konuyu paylaşarak kendini sürekli yenilemiş ve geliştirmiş, Herzaman teknolojide öncü ve lider olma vasfını korumuş bir markanın ve distribütörün bayisi olarak bende DH forumda üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum.

Ve daha çok bayileri burada görmekten haz alıyorum, Malum sadece ben herkese yanıt vermeye çalıştığım zaman heryerde sadece benim adım geçtiği için SAZAN yakıştırması yapılıyor. Sizler ne kadar bu forumlarda son kullanıcılara yardımcı olursanız, olaya bakış açıları değişecektir, Sizleri BRC dostluk klübünede bekliyoruz.
    Mutlu kullanıcılar kadar bizde varız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruksevgili -- 26 Ocak 2009; 11:52:17 >

• ----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutguvenc -- 26 Ocak 2009; 11:42:20 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2A MAVİDENİZLER -- 27 Ocak 2009; 9:40:54 >
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutguvenc -- 27 Ocak 2009; 6:54:28 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2A MAVİDENİZLER -- 27 Ocak 2009; 9:42:21 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.