Şimdi Ara

Brc mi Mtm mi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
37.716
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlı işler diliyorum :)
  • ewt benin i?im geröçekten lpg.ben sadece montaj ustasy de?ilim lpg ve cng nin bütün parçalarynyn imalatyny ve çaly?ma testlerinin a dan z ye bilirim .?uanda imalaty la ilgilenmiyorum biraz montaja yöneldim...te?ekkürler sizede hayyrly i?ler .
  • söylemiş olduğunuz kötü gaz kullanıldığı zaman enjektörler hasas olduğından dolayı baş arıtırmış ileride keihin enjektörler ama bakımı yapılmazsa filitre değişimleri zamanında yapılmazsa o problemlerin olması kaçınılmaz her cihaz için geçerlidir ama mtm kehıyen enjektörlü sistemin brc ve diğer cihazların her zaman önün dedir 10 numara bi sistemdir çünkü artı özeellik olarak dünyaca bilinben keihin enjektörü 8.000 devire kadar açtığı için yani benzin enjektörü seviyesinde açtığı için yakıt tasasrrufu ve perfonmansı brc ve diğer sistemlere oranla her zaman % 7 bi fark vardır artı olarak aracın obd sistemine artı bi kablo ile bağlantı yapıyoruz ve otamatik kalibrasyon yaparak oluşan arızayı otnmatik olarak siliyo ve ekerana göndermiyo ve bu özellik sadece kit mtm markalı sistemde vardır buda yabana atılır bi özellik değildir bilinçli müşteriler için

• quote:

Orijinalden alıntı: akabeotogaz1

söylemiş olduğunuz kötü gaz kullanıldığı zaman enjektörler hasas olduğından dolayı baş arıtırmış ileride keihin enjektörler ama bakımı yapılmazsa filitre değişimleri zamanında yapılmazsa o problemlerin olması kaçınılmaz her cihaz için geçerlidir ama mtm kehıyen enjektörlü sistemin brc ve diğer cihazların her zaman önün dedir 10 numara bi sistemdir çünkü artı özeellik olarak dünyaca bilinben keihin enjektörü 8.000 devire kadar açtığı için yani benzin enjektörü seviyesinde açtığı için yakıt tasasrrufu ve perfonmansı brc ve diğer sistemlere oranla her zaman % 7 bi fark vardır artı olarak aracın obd sistemine artı bi kablo ile bağlantı yapıyoruz ve otamatik kalibrasyon yaparak oluşan arızayı otnmatik olarak siliyo ve ekerana göndermiyo ve bu özellik sadece kit mtm markalı sistemde vardır buda yabana atılır bi özellik değildir bilinçli müşteriler için

bu bilgi çok önemli. birisi çıkıp inkar etsin, teknik olarak keihin enjektörleri bu kadar üstün ise %7 büyük bir rakam. bence mutlaka bu enjektörleri kullanan markaı tercih etmek gerekir. çünkü lpg takan birisi zaten az yada çok benzine göre tasarruf ediyor. birde performans kaybı yaşamadan bu tasarrufu sağlarsa. kıymetli oluyor.

• birde kit mtn nin fiyatı brc den pahalı mı?
  • quote:

söylemiş olduğunuz kötü gaz kullanıldığı zaman enjektörler hasas olduğından dolayı baş arıtırmış ileride keihin enjektörler ama bakımı yapılmazsa filitre değişimleri zamanında yapılmazsa o problemlerin olması kaçınılmaz her cihaz için geçerlidir ama mtm kehıyen enjektörlü sistemin brc ve diğer cihazların her zaman önün dedir 10 numara bi sistemdir çünkü artı özeellik olarak dünyaca bilinben keihin enjektörü 8.000 devire kadar açtığı için yani benzin enjektörü seviyesinde açtığı için yakıt tasasrrufu ve perfonmansı brc ve diğer sistemlere oranla her zaman % 7 bi fark vardır artı olarak aracın obd sistemine artı bi kablo ile bağlantı yapıyoruz ve otamatik kalibrasyon yaparak oluşan arızayı otnmatik olarak siliyo ve ekerana göndermiyo ve bu özellik sadece kit mtm markalı sistemde vardır buda yabana atılır bi özellik değildir bilinçli müşteriler için

ŞU BAHSETTİGİNİZ %7 NİN BİLİMSEL AÇIKLAMASI NEDİR,NASIL HESAPLANIR KIYASLAMA NEYE GÖRE YAPILIR BİZE BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM AYRICA OBD BAGLANTISI YAPIYORUZ OTOMATİK ARIZA SİLİYO DEDİNİZ ACABA BENZİNDEKİ ARIZALARIDA OTOMATİK OLARAK SİLİYORMUSUNUZ VE EKRANDA ARIZA SİNYALİNİN GÖZÜKMEMESİ SORUNLARI ÇÖZERMİ YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDER HAYIRLI İŞLER DİLERİM

• quote:

Orijinalden alıntı: 2A MAVİDENİZLER

quote:

ŞU BAHSETTİGİNİZ %7 NİN BİLİMSEL AÇIKLAMASI NEDİR,NASIL HESAPLANIR KIYASLAMA NEYE GÖRE YAPILIR BİZE BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM AYRICA OBD BAGLANTISI YAPIYORUZ OTOMATİK ARIZA SİLİYO DEDİNİZ ACABA BENZİNDEKİ ARIZALARIDA OTOMATİK OLARAK SİLİYORMUSUNUZ VE EKRANDA ARIZA SİNYALİNİN GÖZÜKMEMESİ SORUNLARI ÇÖZERMİ YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDER HAYIRLI İŞLER DİLERİM

sizin merak ettiğiniz konu şu galiba brc den ne farkı olabilir demi? şöyle açıklayalım kit mtm türkiyedeki 2 a bayilerinin eski yerli sahte dediği fast in isim değiştirmiş halidir.ve sequent 24 ten üstünlüğü sadece khein enjektör seçeneği değil emin olun.ecu ve yazılım olarak aracın her noktasına hitap eder,arızaları isim ve kodlarıyla kaydeder,üzerinde ayardan ayara takılan değil sabit map sensörü yardımıyla daha verimli bir map haritası takibi yapar silindir adeti değiştikçe isim ve malzemesi değişmez kalitesi hep aynıdır ve ecuları leğen plastiğinden yapılmamıştır,istediğiniz araçta maksimum verimi alırsınız.zaten fast tede en zayıf nokta enjektör idi sağından solundan tepesinden gaz kaçıran enjektörler yerine khein cuk oturmuş yani

• sayın by feriştah kardeşim ben merak ettigim sorulara yanıt alamadım rica etsem şu %7 lik fark için bir bilimsel açıklama getirirmisiniz ben asıl onu merek ediyorum,evet ben brc nin diger ürünlerle arasındaki farkı çok iyi bilirim lpg macerasına 14 yıl önce başladım ve brc nin hangi versyonunun neler yapacagını tahmin edemeyeceginiz kadar iyi bilirim,şu bahsettiginiz legenlerin plastigi biraz ince olur diye biliyorum ,ben o ecu ları hiç görmedim ama bu plastikler ecu ya zarar vermesin ,şimdiden teşekkür eder işlerinizde saglık ve başarılar dilerim
  • evet ceva pbekliyoruz, ve istanbul kit mtm yi nerde taktırabiliriz?
  • Maslak çevre otogaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2A MAVİDENİZLER

sayın by feriştah kardeşim ben merak ettigim sorulara yanıt alamadım rica etsem şu %7 lik fark için bir bilimsel açıklama getirirmisiniz ben asıl onu merek ediyorum,evet ben brc nin diger ürünlerle arasındaki farkı çok iyi bilirim lpg macerasına 14 yıl önce başladım ve brc nin hangi versyonunun neler yapacagını tahmin edemeyeceginiz kadar iyi bilirim,şu bahsettiginiz legenlerin plastigi biraz ince olur diye biliyorum ,ben o ecu ları hiç görmedim ama bu plastikler ecu ya zarar vermesin ,şimdiden teşekkür eder işlerinizde saglık ve başarılar dilerim

sayın 2a bayisi enjektörün hızlı olması demek yani en küüçük tepkimelerde bile açıp kapatması demek.belli bir hızın üstüne çıkamayan enjekrörler belli bir devirden sonra bu zamana yetişemediği iiçin düzensizlik ve tam açık kalma söz konusudur buda sarfiyatı etkiler ama bu fark % 7 mi onu bilmiyorum çünkü böyle bir ölçümü yapmadım henüz yaparsam gönül rahatlığıyla açıklarım çünkü hangisi ilerde hangisi geride beni sallamaz.horoza sormuşlar tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan oda ben işimi yaparım demiş saygılar bizden

• merak ettigim konuya açıklık getirdiginiz için teşekkür ederim ben size sordugum sorunun cevabını aldım işlerinizde başarılar hayatınızda saglık ve esenlikler dilerim
  • ben gördüklerime göre MTM diyorum.khein enjektör kullanmışsa daha ne denir.sistemin en önemli ve en pahalı parçası enjektör değilmi.
  • Kit MTM ancak iyi bir montajcı ile. Aracıma taktıralı 2000 km ve 1.5 ay oldu. Allahıma şükür 0 hata... ve 0 sorun... en ufak bir sorn olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukkoylu

ben gördüklerime göre MTM diyorum.khein enjektör kullanmışsa daha ne denir.sistemin en önemli ve en pahalı parçası enjektör değilmi.

Sadece enjektör değildir. BRC'nin enjektörü de bu enjektörlerden geriye kalmaz.

Onun haricinde yaygın servis ağı, 3.şahıs mesuliyet sigortası, uzman kadro, müşteri memnuniyeti, ... gibi faktörler de ön plandadır.

Bir kit alırken sadece parçalarına bakılmaz, bütününe bakılır.

Bende şuan Alfa Romeo 156 var, Samsun gibi bir il de ne parçası var ne ustası var, uydurmaca kaydırmaca devam ediyoruz bakalım nereye kadar. Araç istediği kadar iyi olsun, ondan anlayan olmadıktan sonra...
  • Ben citroen VTS 2.0 180hp MTM marka kullanıyorum. 2.0 motor aracım sehir ici devirli kullanmama rağmen LPG 2.30 iken kmde 200kurus yakıyor bu sehirler arası 140kurusa iniyor. Ayni araçtan arkadaşımda var Brc marka sistem var sehir ici 260- 290 yakıyor sehirler arası 200 yakıyor. Sürüş değiştirir tabiki ama maksimum 10-20 kuruş fark eder. Dyno testte 177 beygir aldım. Diğer Brc marka araçta ise 168 beygir MTM marka araçta 3 beygir fark oluşturuyor. Maksimum beygir olarak 182 gördü.

Brc ve MTM arası tek fark ejektordur bilgi vermek istedim diger yazılımlar hep aynı taksiciler i,e konusun farkı anlatır MTM ve Brc yKit farkını . Özellikle kış aylarında farkı daha iyi anlıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beinek -- 25 Mayıs 2011; 18:51:19 >
  • Citroen C4 VTS 2.0i 16V

Motor Özellikleri: Sıralı 4 Silindir 16 Valve, Atmosferik
    Motor Hacmi (cc): 1997 cc
    Çap x Strok: 85.00 x 88.00
    Sıkıştırma Oranı: -
    Motor Gücü (hp-d/d): 180 hp @ 7000 d/d
    Maks. Tork (Nm-/d): 202 Nm @ 4750 d/d
    Yakit Tuketimi Sehir Ici 11.7 lt. Yakit Tuketimi Sehir Disi 6.5 lt.

Fabrika verileri yukarda olan araç ile sizin MTM li arabanız LPG de Şehir içi 8.7 LT ,uzun yolda 6.1 LT yaktığını iddia ediyorsunuz!!! Ne kadar ilginç değil mi??? Lpg sıralı gaz teknolojisi ile bildiğimiz herşeyi unutturdunuz bize. Araç sanki 180 HP değil 80 HP!!! Diğer yorumları dikkate dahi almıyorum. Ayrıca Ankara'da nerde dinometreye soktunuz öğrenebilir miyim ??? Bu kadar titiz birisi dınomemetre verilerini de burdan paylaşır ,ayrıca arkadasınızın aracının plakasını söyler misiniz ? Bakalım bu araca ne takılmış ?

quote:

Orijinalden alıntı: Beinek

Ben citroen VTS 2.0 180hp MTM marka kullanıyorum. 2.0 motor aracım sehir ici devirli kullanmama rağmen LPG 2.30 iken kmde 200kurus yakıyor bu sehirler arası 140kurusa iniyor. Ayni araçtan arkadaşımda var Brc marka sistem var sehir ici 260- 290 yakıyor sehirler arası 200 yakıyor. Sürüş değiştirir tabiki ama maksimum 10-20 kuruş fark eder. Dyno testte 177 beygir aldım. Diğer Brc marka araçta ise 168 beygir MTM marka araçta 3 beygir fark oluşturuyor. Maksimum beygir olarak 182 gördü.

Brc ve MTM arası tek fark ejektordur bilgi vermek istedim diger yazılımlar hep aynı taksiciler i,e konusun farkı anlatır MTM ve Brc yKit farkını . Özellikle kış aylarında farkı daha iyi anlıyorsunuz

• Sayın ustalar bugun itibari ile araca BRC tüp taktıdım. Tüm parçaların üzerinde BRC yazıyordu fakat enjektörlerin üzerinde MTM İtaly yazıyordu şimdi bu keine markamı oluyor?
  • geçen bir makale konusu vardı,eski konulara saplanan kişiler neden yeniyi kabul etmez diye o aklıma geldi şimdi.eğer kitmtm kiti daha iyiyse herkes onu satsın müşteriyede yarasın satıcıyada yarasın.Sonuçta bu ürünü karneyle vermiyolarki bayilere.ha öyle değilse zaten 1 yıla kalmaz herşeyin kokusu çıkar senin malın kötü benim malım iyi demeye gerek yok.
  • KEİNE JAPON MALI ENJEKTÖRDÜR.BRC ,BRC MARKA,MTM,MTM MARKA ENJEKTÖR KULANIR.BENCE MTM DAHA İYİ.PROGRAMA DAHA KOLAY HÜKMEDİLİYOR.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.