Şimdi Ara

BRC 2A MÜHENDİSLİK ve ANASERVİS MAĞDURİYETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir Peugeot307 (2004) model arabama gaz taktırmamak için kendimi zorluyordum. Amma ve lakin ülkemizin benzin fiyatlarının bu kadar yüksek olmasıyla beraber araca binemez bi durum soz konusu oldu. Bende en azından üç beş kuruş biriktirip bir gaz taktırim ve arabama binerim diye düşündüm. En nihayetinde maddi koşullardan dolayı gaz taktırmak ve bu işide en guvenilir yerlerden biri olan BRC TÜRKİYE DİSTRİBİTÖRÜ 2A MÜHENDİSLİK'likte yaptırmaya karar verdim. Çünkü devamlı görüşmelerimizde hiç bir problem yaşamayacağımı ve aracın benzindeki halinden hiçbir farkı olmayacağını anlattılar. Ben BRC taktırmak için gorüşmüştüm kendileriyle ama bana PEUGEOT ların BRC ile uyum sağlamadığını soyleyip araca SMART BRAVO diye bir yerli üretim sistem monteliyeceklerini söylediler. BRC taktıklarında ise PEOGEOT ve CITROEN marka araçlarda problem çıkardığını savundular. Tabiki bizde boyle olunca ayriyetten firma olarak türkiye brc distribitörü oldukları için kendilerine güvendik.

Velhasıl gelelim montaja;
    Gayet güzel ve temiz bir montajdan sonra. Araca bindik ve 50 km. den sonra ANTIPOLLUTION FAULT hatası aldım ve tekrar BRC servise gittim. Problem enjektörlerden kaynaklandığını ve enjektorlerin değiştini soylediler. Tekrar araca bindim ve 50km gidipgitmedim tekrar aynı hata ile karşı karşıya kaldım. Tekrar servise geldiğimde hafif sarı kafalı adını bile hatırlamadığım ve hatırlamak istemediğim esnaflıktan zerre kadar nasibini almamış şahsiyet araca şöyle bi bakıp (yaklaşık 30 saniye) genemi geldin çık git nidasında "ayarladım" dedi. Artık o problem olmaz diyip 50km yol gidin ve gelin tekrar ayar yapalım dedi. Tabi bu arada ben devamlı olarak 50'şer kilometre yol yapıyorum ki aracım bir an once rayına otursun. Çünkü benim içime çok oturdu bu kadar para verip ve arabamın içler acısı halini görmek.

Netekim bu sefer de araba yokuş yukarı kalmaz, devamlı patkütçat diye sesler çıkarır ve devir 40'ı geçmez bir hal aldı. Bu sırada da gene ben 50km yol yapıp servise ulaştım. Yine o sarı kafalı sözde usta ve yine 30sn. de kontrol ederek aracı oksijen sensörünün bozuk olduğunu soyledi ve degişmesi gerektiğini anlattı. Tabi bizde aracımız düzelsin diye servisin yolunu tuttuk. Servise geldiğimde aracın oksijen sensorünün düzgün olduğunu ve tanesinin 280 TL civarinda bi parça olup 2 adet olduğunu soyledi. PEUGEOT yetkili servisteki usta şu anda bunun değişmeside gerekmediğini ZENGİN FAKİR KARIŞIMI hatası olduğunu ve gaz takan yerin bunu çözmesi gerektiğini iletti.

Ben tekrar BRC servise gittiğimde gene sarı kafa usta "ben bozuk diyorum PEUGEOT yetkili servisdeki adam da işi bilmiyor" diye bir cümle sarf etti. Tam bu sırada Murat usta gelip araca bakmaya kendi başladı. Kendisi bütün ayarları yaptığını soyleyip denememi istedi tekrar. Aracı tekrar denedim çekişi gayet güzelleşmişti ve arıza lambasıda sonmuştü. Ben tekrar evimin yolunu tuttum.

Bu gün 27.temmuz.2010
    aracım sabah çalıştığında gaza geçtiğinde stop ediyor, sabah bu sıcakta aracı 5dk. ısıtmadan kalkamadım.
    Gene 45.km civarında sarı arıza lambası yanarak ANTIPOLLUTION FAULT hatası aldım.

VE NETEKİM BENİ ARABAMDAN 2 HAFTADA SOĞUTTULAR ŞİMDİ NE BEN ONUNLA BİYERE GİTMEK İSTİYORUM
    NEDE O BENİ Bİ YERE GÖTÜRMEK... MADDİ OLARAK YAPTIĞIM HARCAMALARIN CABASI BİRDE ARABAMDAN OLMAK İSTEMİYORUM. EN KISA ZAMANDA BU LPG Yİ SÖKTÜRÜP, ARABAMI AZ KULLANSAMDA BENZİNDE SAĞLIKLI KULLANMAK İSTİYORUM.

Beni bu kadar mağdur eden firmadan da hakkımı ödemeleri için elimden geleni yapacağım.

Ne kadar sürcülisan ettiysem affola
    Herkese saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exchange -- 27 Temmuz 2010; 15:27:59 >

• Öncelikle çok geçmiş olsun umarım hak yerini bulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: szymek61

Öncelikle çok geçmiş olsun umarım hak yerini bulur

Öncelikle yaşadıklarınız için çok üzüldüm. Geçmiş olsun.
    Montajı yaptırdığınız firmanın bilgilerini bana PM atarmısınız dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

Öncelikle yaşadıklarınız için çok üzüldüm. Geçmiş olsun.
    Montajı yaptırdığınız firmanın bilgilerini bana PM atarmısınız dostum.

Hani derlerya üstüne çok titrediğin bir şey olursa elbet başına bir iş gelir diye.
    Benimkiside böyle bişey oldu. Çünkü montajı yaptırdığım yer evime 60km uzakta 2A servis.
    Yani 2A genel merkezin yanındaki kağıthanedeki kendi servisi.
    Hatta sahibi Turan Bey ve dediğine göre BRC 2A mühendislik 7 ortakmış ve bir ortağıda şahsen kendisiymiş...

• Geçmiş olsun . İnşallah her şey istdiğiniz gibi olur. Aslında bu bayilerin bayiliği iptal edilmeli.
    Çünkü hiç hoş izlenim bırakmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exchange

Ben BRC taktırmak için gorüşmüştüm kendileriyle ama bana PEUGEOT ların BRC ile uyum sağlamadığını soyleyip araca SMART BRAVO diye bir yerli üretim sistem monteliyeceklerini söylediler. BRC taktıklarında ise PEOGEOT ve CITROEN marka araçlarda problem çıkardığını savundular.

Umarım sorununuz kısa zamanda çözülür. 2A'nın kit tavsiyesi şaşırtıcı.
  • 2A Mühendislik de böyle yapacaksa kime güvensin ki millet?
    Ben Kocaeli FS otogazda 3 yıl önce bir montaj yapmıştım. Evime yakın bir yerde 2A Yetkili montaj servisi olmasına rağmen 80 km gidip bölge bayiisnde takmıştım.
    Sağolsunlar hiçbir sorun yaşatmadılar bana.
    Ama sizin durum gerçekten çok kötü olmuş.

Sizden ricam bu yerin adını deşifre etmeniz ki başkaları da tercih etmesin.
    Daha sonra hatalarını düzeltirlerse siz de eklersiniz konuya.

Tekrar geçmiş olsun.
    Sevgiler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sn. Exchange,
    Size ulaşabileceğimiz telefon numaralarınızı özelden bize bildiriniz.
    Maddi veya manevi hertürlü mağduriyetiniz giderilecektir.
    Sizi üzenler hakkında gerekli yaptırımlarda da bulunacağız.
    Bizimle temasa geçmenizi bekliyoruz.

Not: 2a@2a.com.tr email adresine de yazabilirsiniz.

iyi günler.

• teşekkürler 2a

• Marka budur helal olsun 2A.
  • Gerçekten bravo ! Tebrik ederim sizi 2a mühendislik...
  • çok çok geçmiş olsun .. gerçekten özücü bir ola..brc altında kendi ürettikleri malı satmaya çalışıyorlar.. ve bunu 2a nın ismini kullanarak yapmaları çok özücü..2a nın konuya erken müdahale etmeleri sevindirici tabiki..umarız böyle sıkıntıların bi daha yaşanmamsıdır..hangi marka olması önemli değildir..önemli olan işi bilmeyip sadece çıkarları için markalara sığınan ve insanların sırtından para kazanmaya çalışanların bu sektürden uzaklaştırılmalarıdır..
  • Yine mi 2A'nın Bravo kitlerinin yol açtığı bir mağduriyet! 2A mühendislik, sözüm size: Mağduriyeti ortadan kaldırmak için malınıza sahip çıkmışsınız, herkesin malını sattıktan sonra müşteriye seninle işim bitti parasını tahsil ettiğim biri ile niye meşgul olayım dediği bir sektörde müşterinize sırtınızı dönmemişsiniz, çok güzel ama Bravo kit de size ait. Daha önce konusunu açmıştım:"Bravo lpg kiti BRC'nin yerli üretimi midir?" konusuna bakılabilir. Yani mağduriyete yol açan da sizsiniz. Sizden potansiyel bir 2A müşterisi olarak ricam ya Bravo'nun arkasında durun, ya da piyasadan çekin. Bravo kiti bu iki arada bir derede vaziyetiyle imajınıza zarar verebilir. Sağlıcakla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2A Mühendislik

Sn. Exchange,
    Size ulaşabileceğimiz telefon numaralarınızı özelden bize bildiriniz.
    Maddi veya manevi hertürlü mağduriyetiniz giderilecektir.
    Sizi üzenler hakkında gerekli yaptırımlarda da bulunacağız.
    Bizimle temasa geçmenizi bekliyoruz.

Not: 2a@2a.com.tr email adresine de yazabilirsiniz.

iyi günler.

Müşterisinin arkasında duran 2A yı kutluyorum. Ancak kendini bilmez ustayım diyen kişileri veya servisleri
    içlerinden temizlemeliler.
  • beyler mesajları tam okumadınız galiba!!!

Arkadaş kağıthanedeki 2a binasının biraz yukarısındaki 2A merkez serviste montaj yaptırmış, Turan bey firmanın sahibi Murat ustada oğludur. Ve sadece BRC montaı yapmaktadırlar. bunu faruk beyde mesaj atan 2a yetkiliside çok iyi bilir.

bende orda epey sorun yaşamıştım, montaj yapılana kadar ağam, sonraki sorunlar için benzin sistemini suçluyorlar. Benim araç kendi kendine LPG den benzine geçiyordu. ATmadıkları palavra kalmadı, yok buji kablosu, yok buji, bobin. Ancak maslak çevre otogaz montajı kendileri yapmadığı halde sorunumu anında çözmüştü. simit depo çıkışında borunun içinde bilye gibi bi filtre. bence istanbulda en iyi brc montajını Çevre otogaz yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 28 Temmuz 2010; 12:55:19 >
  • @06DF006
    Yazıları iyi okumanız lazım.

@oquzdag
    Bende Çevre otogaz'da Atiker taktırdım, arkadaşlarımada gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum, şu ana kadar kimseden olumsuz bir dönüş olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mscsi

@06DF006

@oquzdag
    Bende Çevre otogaz'da Atiker taktırdım, arkadaşlarımada gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum, şu ana kadar kimseden olumsuz bir dönüş olmadı.

Okuyamadığımız yazı hangisi arkadaşım. Çevre otogaz için bir şeylermi yazmışızda uyarma gereği duydun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06DF006 -- 28 Temmuz 2010; 15:19:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsicakyuz

2A Mühendislik de böyle yapacaksa kime güvensin ki millet?
    Ben Kocaeli FS otogazda 3 yıl önce bir montaj yapmıştım. Evime yakın bir yerde 2A Yetkili montaj servisi olmasına rağmen 80 km gidip bölge bayiisnde takmıştım.
    Sağolsunlar hiçbir sorun yaşatmadılar bana.
    Ama sizin durum gerçekten çok kötü olmuş.

Sizden ricam bu yerin adını deşifre etmeniz ki başkaları da tercih etmesin.
    Daha sonra hatalarını düzeltirlerse siz de eklersiniz konuya.

Tekrar geçmiş olsun.
    Sevgiler...

Eyüpte oturuyorum ve 2-3 yıldır falan bu forumdayım.

Yeni araç arıyorum şu sıralar.Zaten ilk aracımda lpg ile tanıştım İstanbulda Lpg montajı yaptırdım sorun yaşamadım şükür ancak yeni nesil motorlu bir araç alırsam bende 80-100 kmin gözünün yaşına bakmadan gideceğim firma Fs olacaktır.

2A umarım arkadaşımızın mağduriyetini giderir.

• quote:

2A Merkez servisinin müdürü Turan bey ; işine sahip çıkar bu olanlardan sanırım haberi yoktur. direkt onunla muatab olsaydınız. daha iyi olurdu . 2 A nın üretm,ş olduğu yerli Bravo marka kitin iyi ve kullanılabilir olduğunu biliyorum. sanırım gözden kaçan bir montaj hatası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06DF006

quote:

Orijinalden alıntı: mscsi

@06DF006

@oquzdag

Okuyamadığımız yazı hangisi arkadaşım. Çevre otogaz için bir şeylermi yazmışızda uyarma gereği duydun.

Çevre otogaz'la ilgili @oquzdag 'a yazdım size değil.

Sizin gözden kaçırdığınız kısım montajı yapan 2A'nın bayilik verdiği bir servis değil, bizzat kendisi. Tabi yanılış anlamışta olabilirim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.