Şimdi Ara

brava kapı döşeme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• çıkmamış resimler bakmamıştım kusura bakmayın yarın yüklerim artıkın

http://www.turkiyeotoforum.com/oto/showthread.php?3821-brava-kap%FD-i%E7i-d%F6%FEeme

Orijinalden alıntı: lazza

beyler emeğe saygı bir yorum bile yapılmamış yaa üzüldüm vallahi

forum bu aralar çok boş galiba ondandır açıkcası çok beğendim yaptığınız işlemi bende düşünüyordum artık kapı döşemelerim yerinden kalktı dalga dalga oynuyorlar resmen dans ediyorlar bir şekil yapmam lazım ama ben düz sade yerine hafif içinde pamuksu bir şey varmış gibi yumuşak ve dikişli olmasını istiyorm yoksa bende yapardım yada yapmaya denerdim :) elinize sağlık
  • teşekkürler birilerini mesaj yazması hoş oluyo benim arabanın içini siyah düşündüğüm için sihay yaptık ama hoş da durdu siyah yaptığımız aracımaza ama şuraya konu açıp resim yüklemişiz bakanlar var ama yazan yok bilemedim .
    Polo döşeme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

teşekkürler birilerini mesaj yazması hoş oluyo benim arabanın içini siyah düşündüğüm için sihay yaptık ama hoş da durdu siyah yaptığımız aracımaza ama şuraya konu açıp resim yüklemişiz bakanlar var ama yazan yok bilemedim .

hocam eline sağlık çok güzel olmuş yalnız bizim bravalar kapıları olsun koltukları olsun kadifeden biliyorsun
    keşke kendi orjinalini tercih etseydin renk olarak.yinede vermiş olduğun emek işcilik harika

2001 Model Ford Fiesta Flair 1.25 16v/ Benzinli

1989 Model Ford Taunus 1.6.8vGL /Benzin + LPG Lovato

Hp Pavilion dv6 Intel Core Duo 2

Nokia N8 12 megapiksel
  • quote:

Orijinalden alıntı: night blue34

quote:

teşekkürler birilerini mesaj yazması hoş oluyo benim arabanın içini siyah düşündüğüm için sihay yaptık ama hoş da durdu siyah yaptığımız aracımaza ama şuraya konu açıp resim yüklemişiz bakanlar var ama yazan yok bilemedim .

hocam eline sağlık çok güzel olmuş yalnız bizim bravalar kapıları olsun koltukları olsun kadifeden biliyorsun
    keşke kendi orjinalini tercih etseydin renk olarak.yinede vermiş olduğun emek işcilik harika

teşekkür ettim bakıpta yorum yaptığınız için inanın arka pandizotuda tamir ettim gerçi resimlemedim yaparken ama anlatılabilir yapılışı yorumsuzluk yüzünden konu açasım gelmedi valla
    ya tabi haklısın renk konusunda ama araçta kılıf var siyah bende arkadaş döşemeci siyah deri kaplatma konusunda kararlıyım onun için siyah tercih sebebi oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: night blue34

quote:

teşekkür ettim bakıpta yorum yaptığınız için inanın arka pandizotuda tamir ettim gerçi resimlemedim yaparken ama anlatılabilir yapılışı yorumsuzluk yüzünden konu açasım gelmedi valla
    ya tabi haklısın renk konusunda ama araçta kılıf var siyah bende arkadaş döşemeci siyah deri kaplatma konusunda kararlıyım onun için siyah tercih sebebi oldu

anladım deride çok güzel olur bu arada yorum hususunda haklısın ama şuda var bazen üyelerin zamanı olmuyor mesela ben tır Şoförüyüm eve gelirsem forumu açar bakarım yardıma ihtiyacı olan yada senin gibi değerli arkadaşlarımın forumda paylaştıklarına yanıt veririm brava sevdalıları çok duyarlı arkadaşlardırlar eminimki onlarda meşguldürler yoksa hepsi burda verilen emeğe kayıtsız kalmazlar
    foruma girdikce ne demek istediğimi anlamış olacaksın ! burda sıcaklık var bravasını satıp son model başka bir araç alıp hala foruma girenler var dedim ya göreceksin. sağlıcakla kal.

2001 Model Ford Fiesta Flair 1.25 16v/ Benzinli

1989 Model Ford Taunus 1.6.8vGL /Benzin + LPG Lovato

Hp Pavilion dv6 Intel Core Duo 2

Nokia N8 12 megapiksel

• ne demek kardeş kusur. sitem diyelim yeter neyse ben teşekkür ettim
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.