Şimdi Ara

brava-alfa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar... Kısa sure önce 2001 fiat brava almış bulunmaktayım... Alırken de alt takımdan ses geliyordu bunu bilerek aldım.. Neyse ustaya gittik rot balansa soktuk alt salıncaklar ve sağ rotta sıkıntı var dediler... Ama bir turlu salıncaklar ini bulamadık... Bulduklarimiz uymadı... Sonra isi bilen bir esnafa denk geldik salıncaklar buldu ama alfa romeonun bir modeliyle ayni salıncak olduğunu söyledi... Bu beni çok şaşırttı... Bunun sebebi nedir? Yani neden normal bravalarin ki benim brava ma uymuyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Zalman Z11Plus / i72600K 4.6ghz Stable / Saphire r9 290 Trix-OC / Asus Maximus Extreme IV / Antec Kühler 620 H2O / 2*4 GB Gskill Ripjaws Z 2133 cl 11 / Corsair GS700 / Zalman ZM-MFC 3 Fan Controller / İntel 330 Series 120 GB SsD / 1 TB WD sataII hdd / 1TB SG Barracuda / Logitech G9x / ThermalTake Challenger Ultimate / Razer Nostromo / Creative Sound Blaster Pro / Creative A220 2 1 http://forum.donanimhaber.com/m_90792809/f_//tm.htm
  • Eski bravalarin bazi parcalari alfa romeolarla benzer. Ornegin bizim faz sensorumuz (alfa 156 2001 model) o donemin fiat bravasiyla ayni. Normal bravadan kastinizi anlayamadim bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

MC Doğa Yaralı Şişman
    Karnım o kadar aç ki...
    Rüya içinde rüya sanki Inception
    Bu böyle olmaz,Son ihtimal liposakşın

• Normal bravadan kastın su, yani piyasada satılan 18 mm denilen bi salıncak turu var... Onun uyduğu bravalar...

Zalman Z11Plus / i72600K 4.6ghz Stable / Saphire r9 290 Trix-OC / Asus Maximus Extreme IV / Antec Kühler 620 H2O / 2*4 GB Gskill Ripjaws Z 2133 cl 11 / Corsair GS700 / Zalman ZM-MFC 3 Fan Controller / İntel 330 Series 120 GB SsD / 1 TB WD sataII hdd / 1TB SG Barracuda / Logitech G9x / ThermalTake Challenger Ultimate / Razer Nostromo / Creative Sound Blaster Pro / Creative A220 2 1 http://forum.donanimhaber.com/m_90792809/f_//tm.htm
  • Ortak platform araçlar zaten. Marea-Bravo-Brava ve Alfa 156 ve 147 bildiğim kadarıyla aynı. 2,5 sene 2001 Bravo kullandım bende. Hiçbir parçasında sıkıntı yaşamadım. Sanayide dükkana gidip ruhsatı verdiğimde direk şasi numarasından ihtiyacım olan parçayı buluyorlardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Grande Punto - Punto EVO
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.