Şimdi Ara

Braun Face Yüz Epilatörü ve Yüz Temizleme Cihazı 99TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
11
Favori
6.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Braun Face Yüz Epilatörü ve Yüz Temizleme Cihazı SE810
    http://www.hepsiburada.com/braun-face-yuz-epilatoru-ve-yuz-temizleme-cihazi-se810-p-SGBARUN097594?productId=sgbarun097594&categoryId=26012145

Piyasa fiyatı 130TL en uygun.Ayrıca Kargo ücreti yok.Daha önce yaptıkları indirimden almıştım.Gayet memnunum.Cilt temizleme ürünü kullanan arkadaşlara tavsiye ederim.
    Youtubeda kullanmış olan birkaç bayan vloggerinda ürün hakkında yorumlarını izleyebilirsiniz.Kesinliklikle elle sürmekten daha iyi oluyor.Özellikle siyah nokta sorunu yaşayanlar için.Muadili olan(aradaki fark marka dışında tam olarak nedir bilmiyorum) Clinique Sonic marka ürünün fiyat 300 küsür tl.

EDIT:Gördüğümde 350 olan stok adeti su an 240'a düştü :) kaçırmayın

EDIT2:Fiyat 129 TL olmuş arkadaşlar soğumuş fırsat.

EDIT3:Fiyat tekrardan 99TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AADUUKET -- 29 Temmuz 2015; 19:11:59 >

• Ben yanaklarda ki tüyleri almak için kullanıyorum , benimkiler biraz sakal boyutunda çıktıkları için baya kızartıyor ama her hafta berbere gidip ağda yaptırmak zorunda kalmıyorum. Bende memnunum kıl tüy sorunu olanlara tavsiye ederim.
  • sakal üstünü başarılı alıyor mu ? değer mi almaya ?
  • Yanak, elmacık kemiği , kaş ortası , kulak üstü için gayet kullanışlı.
  • Elmacık kemikleri üzerindeki tüyleri kesmeye cesaret edemiyorum daha kalın çıkar diye. Kıl şeklinde olanları da cımbız ile alıyorum. Bu makine işime yarar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epilatör olarak geçiyor yani kılları iple alır gibi bir sistemi var.Buda kıl olarak çıkmasına engel ben kaş ortasındaki tüyleri uzun zamandır alıyorum bu aletle herhangi bir kıllanma veya sertleşme yapmadı.Çekinmeden kullanabilirsiniz.
  • kasımızın ortasını kenarını alıyor mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AADUUKET kullanıcısına yanıt
    Çok uzaması mı lazım almak için yoksa ufakları alıyor mu ?

• ben siyah noktalari ve olusan bosluklari temizlemek istiyorum bu o işi yapabiliyor mu?

• 1- alıyor hocam
    2- kulak üstü tüylerini dahi alıyor ufak ışık altında belli olan.
    3- siyah noktalardan müzdariptim hocam onun için almıştım.Elle olmuyor çünkü ister istemez homojen olarak dağıtamıyordum.
    Yüz yıkama jeli üzerine döküp burun bölgesinde uyguladım sıfır siyah nokta var.Haftada 1 de peeling yapıyorum.
    Nivea burun bandı kullanırdım öncesi o da yaklaşık 3-4 gün boyunca siyah noktaları yok ediyordu ve çok masraflı oluyordu.Şu an çok memnunum
  • Nuvo'yla 69 TL'ye geldi.Haber verdiğin için teşekkürler.Böyle bir ürün alma niyetindeydim denk geldi.
  • Siyah nokta için kullanan sevgili arkadaşımıza bir sorum var.

Kullanım sonrasında ve bir süre ara verdiğinizde oluşan siyah nokta sayısı eskisinden fazla ve büyük oluyor mu? Mekanik temizlik yapacağından gözenekleri büyüteceğinden korkuyorum şahsen.

Eğer bu sorun yaşanmıyorsa almalım. Teşekkürler.
  • Hepsiburadaki yorumlarda kalinlastirdi ve kucuk killari almiyor denilmis zaten pille calisiyor ne kadar guclu olabilir ki? Almaya deger goremedim

• Siyah noktaları gerçekten temizliyorsa bende sipariş geçeceğim ama emin olamadım küçücük fırça sonuçta

• Aldık bakalım cımbızı unuturuz umarım

• ürünü 1 hafta kadar kullanmayı bıraktığımda yağlı cilt yapısına sahip olduğumdan siyah noktalar tekrardan oluşmaya başlıyor.Fakat eskisinden büyük değil.Sizinde yağlı bir cilt yapınız varsa hocam mecbur her sabah ürün üzerine bir miktar garnier, nivea vs marka bir yüz yıkama jeli dökerek 1 dakika kadar t bölgenizi yukarı aşağı temizlemelisiniz.Sonra aradaki farkı görüceksiniz :)

Ürünü ilk aldığımda hiç suratıma değiyormuş hissi vermediğinden işe yaramaz gözüyle baktım.Kesinlikle ve kesinlikle elle,pamukla,peelingli mendillerle silmemden kat kat etkili olduğunu gördüm.Parmağımla burnumun yanlarına jeli yedirmek mümkün olmuyordu.Bu sorunumu çözdü.kısacası çok memnunum.Aklında soru işareti olanlar youtuberların hazırladığı videoları (braun face 810 yazmanız yeterli) izleyebilir.

Bende ilk aldığımda neden pille çalışıyor daha sağlam motor olabilirdi, neden sert fırça değil sorularını sordum.Araştırdığım kadarıyla sert fırçalar yüzde gözle görülmeyen micro düzeyde çizikler oluşturuyormuş.Bu sebeble fırçaları oldukça yumuşakmış arkadaşlar.Sert fırçalar sadece bayanlarda makyaj temizlemek için kullanıyormuş sanırsam o da ayrıca satılıyor yedek başlık olarak.

Kıl alma konusuna gelince Traş makinesi gibi kıl almak isteyen arkadaşlar hüsrana uğrar kesinlikle.Cımbızla alınan tüy ve kıllarınızı rahatlıkla alırsınız.Epilatör sistemiyle çekerek alıyor.Kılları sertleştirmiyor.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

• siyah noktalara kesin çözümse alırım aslında
    her şeyi kullandım bi türlü geçmedi gitti
  • Yüz yıkama jeli , haftada 1 peeling yaparak 0a indirdim hocam sadece ürünle değil yanına bunlarıda yapmak lazım.benim siyah noktalar sivilce gibi büyüktü neredeyse şu an sıfır hocam.Siyah nokta için kullanmadıgım tonik , kullanmadığım bant kalmamıştı bu arada

• Yazmadan edemeyeceğim, ürün pil ile çalışıyor. Motoru da sanıldığı kadar güçlü değil. Ben kullanıyorum ama almada sıkıntı yaşıyorum bazen. Zor alıyor yani :)

• fiyat ilk baktığımda 99 du şu an 129 olmuş.. bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrctr -- 29 Temmuz 2015; 10:22:10 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.