Şimdi Ara

Braun Cruzer 6 Body kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kaand12@

quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

http://www.hepsiburada.com/liste/braun-cruzer-6-body-vucut-tiras-ve-sekillendirme-makinesi/productDetails.aspx?productId=sgbraunbodycrz6&categoryId=26012161

Kullananlar memnun mu? Olumlu ve olumsuz yorumları varda, özellikle arka kısımda kalan jilet can sıkar mı? Diğer ağıza pek yakında

Braun Cruzer 6 Body kullanan var mı?

Hanginde karar verdiniz hocam memnunmusunuz

Philips'i tercih ettim, fena değil aslında.

• Cruzer 6 body kullanıyorum. Bir kaç sorun dışında memnunum. Ama son zamanlarda sorunlar artmaya başladı. Arada çalışmamazlık yapıyor. Genital bölge kıllarımı alırken bazen tek tük kılları kesmeyip koparıyor makine. Acı veriyor ve kanamaya başlıyor kopardığı kıl, ek olarak en son kullanımımda sivilce çıkarttı. Genital bölge dışında ise çok memnunum.
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Cruzer 6 body kullanıyorum. Bir kaç sorun dışında memnunum. Ama son zamanlarda sorunlar artmaya başladı. Arada çalışmamazlık yapıyor. Genital bölge kıllarımı alırken bazen tek tük kılları kesmeyip koparıyor makine. Acı veriyor ve kanamaya başlıyor kopardığı kıl, ek olarak en son kullanımımda sivilce çıkarttı. Genital bölge dışında ise çok memnunum.

cruzer 6 body ' i vücuttaki kılları belli bir seviyede kısaltmak için de kullanabilir miyim?

mesela göğüs kıllarımı belli bir seviyeye indirmek istiyorum buna uygun başlıkları var mı?

kol altı ve genital bölgeyi de 0 alıyordur muhtemelen?

yardımcı olursan sevinirim, alıcam

Orijinalden alıntı: qwertyaxe

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Cruzer 6 body kullanıyorum. Bir kaç sorun dışında memnunum. Ama son zamanlarda sorunlar artmaya başladı. Arada çalışmamazlık yapıyor. Genital bölge kıllarımı alırken bazen tek tük kılları kesmeyip koparıyor makine. Acı veriyor ve kanamaya başlıyor kopardığı kıl, ek olarak en son kullanımımda sivilce çıkarttı. Genital bölge dışında ise çok memnunum.

cruzer 6 body ' i vücuttaki kılları belli bir seviyede kısaltmak için de kullanabilir miyim?

mesela göğüs kıllarımı belli bir seviyeye indirmek istiyorum buna uygun başlıkları var mı?

kol altı ve genital bölgeyi de 0 alıyordur muhtemelen?

yardımcı olursan sevinirim, alıcam

3 çeşit balığı var hocam. Ben genelde genital bölge için en kısa olan başlığını kullanıp sonra hassas çalışma gereken kısımlarında başlıksız ve çok dikkatli oluyorum. Diğer yerlerinde aynı şekilde alıyorum. Ama ya kıllar iyice gürleşip güçlendi yada makinada eski performansı yok.
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless

• quote:

quote:

quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/braun-cruzer-6-body-vucut-tiras-ve-sekillendirme-makinesi/productDetails.aspx?productId=sgbraunbodycrz6&categoryId=26012161

Kullananlar memnun mu? Olumlu ve olumsuz yorumları varda, özellikle arka kısımda kalan jilet can sıkar mı? Diğer ağıza pek yakında

Bel altında çekme koparma yapıyormu hocam braun cruzer kullanan arkadaşının gibi. Birde 2028 modelinimi kullanıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bel altında çekme koparma yapıyormu hocam braun cruzer kullanan arkadaşının gibi. Birde 2028 modelinimi kullanıyorsunuz.

Yok yapmıyor ama başlık ile kullanıldığında koparma yapıyor. Kısaltmada o kadar iyi değil, ama sıfır almada çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cepciniz83

philipsi de kullandım. braun cruze body 6 yı da.
    philips çok tahriş ediyor ve kullanırken ısınıyordu. bir de yarım yamalak alıyordu.
    ama braun tek kelimeyle mükemmel ,en hassas bölgede bile rahatsız etmiyor alırken. boşuna yıllardır jiletle biçmişiz kendimizi.
    o kadar rahat ki braun , hiç düşünmeden alabilirsiniz ( bu arada kutudan 3 tane de fusion yedek jilet çıktı , onun fiyatı bile 15 tl ) :)

Jilet yok mu cruzer 6da? Kılların sert ve gür çıkmasına neden oluyor mu? Ve tamamen temizliyor mu yoksa biraz kalıyor mu yine de?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.