Şimdi Ara

Braum kabiliyet ve rün seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben lolkingten baktım denedim ama beğenmedim. 0 30 0 kabiliyet dağılı ve full tank rün koymuş adamlar ama çok aşırı tank akılıyor. gram dürtme yok. açıkçası ben sup olsamda dürtmeyi severim. :) dürtme potansiyeli olan bir rün ve kabiliyet sayfası kendince yapan arklar varsa bi fikir versinler. ben şimdi bi tane yaptım 21 9 0. ve de rünlerde de biraz atak verdim ayrıca. deneyen beğenen varsa buna benzer buiildler paylaşalım.

• Ap yada ad ile vuran skill yokki can ve tank kasicaksin bukadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • full ap run gir crit kas

• 21 9 0 sup mi ulan ahahahhshsvshah gece gece iyi guldurdun

• Ben 5/25/0 girdim. Baya da verimliydi

• Q'su zaten max hp'den güç alıyor, atak çıkmak mantıksız, zaten heronun olayı takıma gelen hasarı emmek, dürten suppları seven biriysen Karma vs. varken Braum oynaman yanlış olur bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knife Party

21 9 0 sup mi ulan ahahahhshsvshah gece gece iyi guldurdun

neden olmasın? ben sona yla 21 0 9 giriyorum 10 oyundan 8 ini garanti alıyorum. tabi normalde ranked daha denemedim. ayrıca mal gibi bir şeylere takılı kalmayı sevmem. değişik ve hoşuuma giden buildleri yaparım. tabi çoğu kişi anlayamaz. dediğim gibi mal gibi birşeylere takılıp kalırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF8F4F94 -- 14 Mayıs 2014; 1:39:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL WeMade Wigglypuf

Ap yada ad ile vuran skill yokki can ve tank kasicaksin bukadar

benlık şampiyon dedğil anladım. bayadır girip deniyorum zaten.
  • 21 9 0 sup nedir ya. Dürtmek istiyosan hp kas.
  • bence hiçbir supa 21 işlvesel vermeye gerek yok. gördüklerini kopyalamaktan başka bişey bilmeyen insanlardan olmayın. ap supa 9-18-3 girerim. tank supa 5-25-0 girerim. 21-9-0 girilmez diye birşey de yok.
  • dürtme yeteneği olan support seviyosan morgana oyna halen çok iyi .
  • braum açıldı. dedim ilk bekleyeyim ama dayanamadım aldım. rehberlere baktım bordaki buildlere göre ayarlama yaptım ama beğenmedim. kendimce ayarlamaya çalıştım birşeyler. dedim bir de konu açayım fikir veren olur. ha ayarlama yaparken işin ustası değiliz. anlasak konu açmayız zaten. öyle kafamıza göre kabiliyet dağıtıyoruz. püf nokrtalarını bilsek ona göre yaparız. burayada konu açmayız. ama gelin görün cevaplar acaip.

şu forumda açılan konulara bakın. laga luga dolu. birşeyler sormak isteyen, fikir edinmek isteyen veya yaptığını paylaşıp doğrularını yanlışlarını sormak isteyenler çok az. olanlarada hastalıklı kişiler zaten kendi hastalıklarını bulaştırıp rezil ediyorlar konuyu. şu konuyu açtığıma pişman oldum maalesef.
  • 21 0 9 tabi oynarsin ama utility de mastery si olmayan support ne az biraz gold kasar ne de supportluk yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knife Party -- 14 Mayıs 2014; 8:35:45 >
  • Ben kırmızılar magic pen girdim q da büyü hasarı vuruyor diye.kabiliyetlere tam bakamadım aceleye geldi normal sup kabiliyetleriyle girdim.

• Armor mr giriyorum runleri. Koruma skili kendi armor ve mr ini baz aliyo. Targon ve sightstone bittiginde yeterli oluyo zaten. Mid game e dogruda giant belt. Tamamdir

• Detaylı anlatım için kaynaktan faydalanabilirsiniz.

Braum kabiliyet ve rün seçimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.