Şimdi Ara

Brainwavz R1 Hakkında Bilgi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Brianwavz serisi m2, m3 kulaklıkları kullanma imkanım oldu,

elektronik dinliyorum, m2 bas çok başarılıydı, tizi iyiydi, midler kötü ve sahnesi zayıftı. ama beğenerek kullanmıştım,
    m3 ise bas olarak çok zayıf olmasına rağmen bana göre sahne ve tiz konusunda m2den daha üstte bir kulaklıktı ama m2 bana daha yakındı performans olarak.

şimdi çift sürücülü R1 ile ilgileniyorum ama hiç bir bilgim yok, kullanan bilhassa m2, m3 le kıyaslama imkanı olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

teşekkürler

• hocam pek tavsiye etmiyorum. bence m5 e yönelin daha basslı bişey istiyorsanız. r1 vardı bende sansa fuze ile basa yüklendiğimde ses gidip geliyordu. sanırım içindeki devrenin özelliğimiş.sesi bozmamak adına sigorta gibi. ayrıca sırf bas ve kısık bir sesi var. amfile deneme şansım olmadı. illa merak ediyorsan alıp deneyebilirsin ama bence m2 nin sahnesini beğenmediysen buna bulaşma. bana öyle denk gelmiş de olabilir bilemiyorum.sanırım çift sürücüyü merak edenlere ve ep630 a alternatif arayanlar için uygun olur anca diyebilirim.

m1 m2 m3 m4 m5 r1 deneme şansım oldu bu arada.
    yakın zamanda sıfır m5 gelicek değişimden düşünürsen uygun fiyata satabilirim.
    ve bir de hm5 sipariş ettim fio11 le birlikte bakalım onlar nasıl

r1 i ve indirimden alınan m4 m5 leri forumdan alıcaksanız satıcıya deneterek veya deneyerek almanızı tavsiye ediyorum. r1 sesinden ötürü m4 ve m5leri de ortak sorunundan ötürü pek sevemedim : ses dengesizliği oluyor bi tarafdan bass bi taraftan daha tiz geliyor(indirim zamanı karışık kakalıyorlar sanırım ama değişimde sorun çıkartmıyorlar.anlamayanın elinde kalıyor)

ama sorunsuz m5lerin sesi güzel.tarifinize uyuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: drummer_bjk

hocam pek tavsiye etmiyorum. bence m5 e yönelin daha basslı bişey istiyorsanız. r1 vardı bende sansa fuze ile basa yüklendiğimde ses gidip geliyordu. sanırım içindeki devrenin özelliğimiş.sesi bozmamak adına sigorta gibi. ayrıca sırf bas ve kısık bir sesi var. amfile deneme şansım olmadı. illa merak ediyorsan alıp deneyebilirsin ama bence m2 nin sahnesini beğenmediysen buna bulaşma. bana öyle denk gelmiş de olabilir bilemiyorum.sanırım çift sürücüyü merak edenlere ve ep630 a alternatif arayanlar için uygun olur anca diyebilirim.

r1 i ve indirimden alınan m4 m5 leri forumdan alıcaksanız satıcıya deneterek veya deneyerek almanızı tavsiye ediyorum. r1 sesinden ötürü m4 ve m5leri de ortak sorunundan ötürü pek sevemedim : ses dengesizliği oluyor bi tarafdan bass bi taraftan daha tiz geliyor(indirim zamanı karışık kakalıyorlar sanırım ama değişimde sorun çıkartmıyorlar.anlamayanın elinde kalıyor)

hocam çok işime yarayacak yorumunuz öncelikle teşekkürler,

merak ettiğim tüm bu seride en iyi kulaklık acaba hangisi.

m2 dengeli bir kulaklık m3 e göre bence, ama dediğim gibi sahnesi m3ün çok gerisinde, m3te bası biraz iyileştirseler tüm zamanlar en iyi tercihim olurdu. Sahne ve tizler mükemmel..diğerlerini kullanmasamda m4 ün kötü olduğunu biliyorum, m1in m2nin gerisinde olduğunu da. ama m5 nasıl onuda merak ediyorum açıkçası.

tavsiyenizi dinleyip r1 den uzaklaşıyorum o zaman tekrar

• Hem bas hem sahne derseniz cks77, ama bas kulaklıktır, m2 bile yanında dengeli kalır. Bulabilirseniz ckm500 de olabilir. Techno fi'ye de danışabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

quote:

hocam pek tavsiye etmiyorum. bence m5 e yönelin daha basslı bişey istiyorsanız. r1 vardı bende sansa fuze ile basa yüklendiğimde ses gidip geliyordu. sanırım içindeki devrenin özelliğimiş.sesi bozmamak adına sigorta gibi. ayrıca sırf bas ve kısık bir sesi var. amfile deneme şansım olmadı. illa merak ediyorsan alıp deneyebilirsin ama bence m2 nin sahnesini beğenmediysen buna bulaşma. bana öyle denk gelmiş de olabilir bilemiyorum.sanırım çift sürücüyü merak edenlere ve ep630 a alternatif arayanlar için uygun olur anca diyebilirim.

m2 dengeli bir kulaklık m3 e göre bence, ama dediğim gibi sahnesi m3ün çok gerisinde, m3te bası biraz iyileştirseler tüm zamanlar en iyi tercihim olurdu. Sahne ve tizler mükemmel..diğerlerini kullanmasamda m4 ün kötü olduğunu biliyorum, m1in m2nin gerisinde olduğunu da. ama m5 nasıl onuda merak ediyorum açıkçası.

hocam en kaliteli tiz ve sahne m3 de var bana göre. benim en nefret ettiğim şey vokaldeki tizlerin kulağı tırmalaması. sibilance deniyor galiba s ş ç t gibi seslerin kulağı tırmalaması. en az m3 de oluyor. tabi bu durumu etkileyen tek şey kulaklık değil player mp3 kalitesi hatta şarkının kaydından vokalin ağız yapısına kadar etkiler bu durumu

m3 ün bassları iyidir aslında basslı şarkıda basslı bassız da bassız verir. sadece bass gitarı yükseltmek mümkün değil sanırım bunlar albümün mix aşamasında olup biten şeyler. mesela playerdan bassa yüklenince vokaldeki ve gitardaki basslarda yükseliyor o yüzden bence abartmamakta fayda var bass meselesini. m2 de m3 de zamanla burn in oldukça bassları açılır. ilk dinleyişte çok geven gelir ama zamanla oturur. tabi bir bass kulaklığı değildir.

dediğim gibi illede bass diyorsanız m5 öneririm denediklerim içinden. hem basları belirgindir m2 deki gibi yumuşak değil toktur. hem de tiz ve sahnesi iyidir.tabi çok kısa süre deneme şansım oldu m5 i o yüzden siz araştırın yine yanıltmak istemem.

hatta üzerine bir de fiio e11 alın bassı ve ses seviyesini daha da yükseltmenize yarar.

ya da diğer arkadaşların dediği bass kulaklıklarına bakın ama ben kulağımda şahin model arabaların ses sistemini taşımaktan hoşlanmam dinlediğim tarz da onu gerektirmiyor zaten. anladığım kadarıyla sizde sadece bass değil diğer seslerle birlikte yüksek bass istiyorsunuz. m5 olur.kimileri m1 veya proalphaya daha basslı diyor ama bence onların bassı mid-bas şeklinde derinlik yok gibi(m1 denedim sadece)daha mid karakterli bi kulaklık diye biliyorum m1 i.

keşke albümleri aldığımızda bas bateri gitar ve vokal gibi temel enstrumanların seslerinin şiddetini bizim belirleyip mixleme yapabileceğimiz şekilde bir teknolojiyle satsalar

• quote:

quote:

quote:

hocam en kaliteli tiz ve sahne m3 de var bana göre. benim en nefret ettiğim şey vokaldeki tizlerin kulağı tırmalaması. sibilance deniyor galiba s ş ç t gibi seslerin kulağı tırmalaması. en az m3 de oluyor. tabi bu durumu etkileyen tek şey kulaklık değil player mp3 kalitesi hatta şarkının kaydından vokalin ağız yapısına kadar etkiler bu durumu

m3 ün bassları iyidir aslında basslı şarkıda basslı bassız da bassız verir. sadece bass gitarı yükseltmek mümkün değil sanırım bunlar albümün mix aşamasında olup biten şeyler. mesela playerdan bassa yüklenince vokaldeki ve gitardaki basslarda yükseliyor o yüzden bence abartmamakta fayda var bass meselesini. m2 de m3 de zamanla burn in oldukça bassları açılır. ilk dinleyişte çok geven gelir ama zamanla oturur. tabi bir bass kulaklığı değildir.

dediğim gibi illede bass diyorsanız m5 öneririm denediklerim içinden. hem basları belirgindir m2 deki gibi yumuşak değil toktur. hem de tiz ve sahnesi iyidir.tabi çok kısa süre deneme şansım oldu m5 i o yüzden siz araştırın yine yanıltmak istemem.

hatta üzerine bir de fiio e11 alın bassı ve ses seviyesini daha da yükseltmenize yarar.

ya da diğer arkadaşların dediği bass kulaklıklarına bakın ama ben kulağımda şahin model arabaların ses sistemini taşımaktan hoşlanmam dinlediğim tarz da onu gerektirmiyor zaten. anladığım kadarıyla sizde sadece bass değil diğer seslerle birlikte yüksek bass istiyorsunuz. m5 olur.kimileri m1 veya proalphaya daha basslı diyor ama bence onların bassı mid-bas şeklinde derinlik yok gibi(m1 denedim sadece)daha mid karakterli bi kulaklık diye biliyorum m1 i.

keşke albümleri aldığımızda bas bateri gitar ve vokal gibi temel enstrumanların seslerinin şiddetini bizim belirleyip mixleme yapabileceğimiz şekilde bir teknolojiyle satsalar

hahah son fikir süperdi bence gelecekte olabilir bu, aslında olmalı da.
    ben bass delisi değilim, fazla bas kulaklıkları da sevmem diğer sesleri çok perdelediği için, ama kullandığım m3 ün basları çok az gelmişti gerçekten, gerçi burn-in şansı tanımadım hiç, oysa m2 sattığımda 2. senesinde burn-in gelişimine hala devam ediyordu. aradığım m3 ün mükemmel sahnesinde dengeli bas ve tiz. m2nin basları yeterli, fazlası müziğe gerçekten zarar verebiliyor çünkü. m5i m3 le kıyaslarsanız nasıl acaba? m3 e geri dönecekmişim gibi bir durum oluşuyor sanırım :)

• hocam imkanınız varsa deneye deneye gidin. bende bir tane m3 var yanında da 1 siparişlik param var. sipariş ediyorum deniyorum satıyorum böylece çok fazla kulaklık denemiş oluyorum sabit kulaklığımın yanında. m2 de olabilir m5 de olabilir.m5in de sahnesi bir değişikti keşke biraz daha deneseydim şu an tarif edebilcek kadar bilgim yok.. neyse 3 5 güne elimde olucak m5 açar denerim onu zaten sürekli bozuk kulaklık gönderip durdular bu ara ondan deneyip öyle satmam lazım satacaksamda. m5 de inceleme sitelerinde m3 den falan yüksek puan aldı.vardır heralde bi bildikleri. biraz da bütçe ve doyum meselesi. m3 alcak paranız varsa yanına bir tane de m5 veya m2 alın bass değiştire değiştire kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c3 hakkında bilgi istiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam imkanınız varsa deneye deneye gidin. bende bir tane m3 var yanında da 1 siparişlik param var. sipariş ediyorum deniyorum satıyorum böylece çok fazla kulaklık denemiş oluyorum sabit kulaklığımın yanında. m2 de olabilir m5 de olabilir.m5in de sahnesi bir değişikti keşke biraz daha deneseydim şu an tarif edebilcek kadar bilgim yok.. neyse 3 5 güne elimde olucak m5 açar denerim onu zaten sürekli bozuk kulaklık gönderip durdular bu ara ondan deneyip öyle satmam lazım satacaksamda. m5 de inceleme sitelerinde m3 den falan yüksek puan aldı.vardır heralde bi bildikleri. biraz da bütçe ve doyum meselesi. m3 alcak paranız varsa yanına bir tane de m5 veya m2 alın bass değiştire değiştire kullanın

imkandan öte ben tüm kulaklıkları çıkarttım elden, earpodla devam ediyorum, onun sahneside aslında iyi ama yalıtım 0ın altında -12 sırf bu yüzden güncelleyebilirim, siz edinin m5i sizden gelecek habere göre alım yaparım sizden olmazsa artık :)

• bikaç güne geçer elime.
    2gündür dağıtıma çıkıyo ama daha postacının yolu bizim eve düşmedi heralde :D
    siz ptsi salı bir msj atın bana yinede.
    güzel kulaklık m5 ya 1 2 saatlik deneyimime göre.1 tane m5forumdan birine sattım daha önce aslında ama nickini unuttum kullananlara sorun siz yinede
    bir de hm5 imiz olacak bakalım o nasıl.
  • quote:

bikaç güne geçer elime.
    2gündür dağıtıma çıkıyo ama daha postacının yolu bizim eve düşmedi heralde :D
    siz ptsi salı bir msj atın bana yinede.
    güzel kulaklık m5 ya 1 2 saatlik deneyimime göre.1 tane m5forumdan birine sattım daha önce aslında ama nickini unuttum kullananlara sorun siz yinede
    bir de hm5 imiz olacak bakalım o nasıl.

ok haber bekliyorum ben, ya aslında m3ün görüntüsü yeter, gerçekten de çok şekil kulaklıktı
  • aynen ama bi gıdım daha sağlam yapsalar keşke.gerçi hor kullandım hep ama

1 tanesi 10 ay dayandı sonra temas problemi yaşadım. yerine gelenin de modulü bi açılayım dedi ortadan tekrar taktım yerine şuan sıkıntı yok.bir de ızgaralarının yapışkanı kolay salıyor nemden dolayı olsa gerek.bence güncelleyip aynı seste yeni bir sürüm çıkasalar daha iyi. ha bi de şu ara çok pahalı m4 m5 metal olduğundan ve ızgaranın kenarları içe gömülü olduğundan bu yönden daha sağlam.m1 ve m2 yi de 6 7 ay kullandım o da sağlamdı.
  • brainwavz kulaklıkları sağlam olurdu eskiden, m2 de m3 de sağlam malzemeliydi bendekiler, m2 2 senede daha da güzelleşti :D tabi ben hep casete taşıyıp üzerine titredim ayrı.
  • quote:

brainwavz kulaklıkları sağlam olurdu eskiden, m2 de m3 de sağlam malzemeliydi bendekiler, m2 2 senede daha da güzelleşti :D tabi ben hep casete taşıyıp üzerine titredim ayrı.

ben cepte taşıyıp üzerine oturunca okadar dayandı demek hala sağlamlar sıkıntı yok
    bu arada m5 gelmiş postane kapandığından yetişemedim almaya yarın elimde olur büyük ihtimal.pmden iletişime geçebilirsin düşünürsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drummer_bjk -- 20 Mayıs 2013; 23:34:15 >
  • quote:

quote:

brainwavz kulaklıkları sağlam olurdu eskiden, m2 de m3 de sağlam malzemeliydi bendekiler, m2 2 senede daha da güzelleşti :D tabi ben hep casete taşıyıp üzerine titredim ayrı.

ben cepte taşıyıp üzerine oturunca okadar dayandı demek hala sağlamlar sıkıntı yok
    bu arada m5 gelmiş postane kapandığından yetişemedim almaya yarın elimde olur büyük ihtimal.pmden iletişime geçebilirsin düşünürsan

hocam sen al bi test et bakalım m3 vs m5 yorumuna göre bakalım

• Arkadaşın ürünler hakkında yorumu nedir? Bende R1 ve M5 arasında kaldım ama M5 ağır basıyor.
  • m2-m3-R1-m5 kıyaslamasında son durum nedir?
  • hiranyagarbha kullanıcısına yanıt
    R1 sahnesi geniş, alt bass frekanslarına inebilen, yüksek seste kulağınızi titretecek kadar güçlü bass veren, mid i güzel, tizi biraz zayıf kalan (kişiye göre) bir kulaklık. Büssürü uç çıkıyor içinden, uca göre tizler biraz daha fazla gelebiliyor.

Sahnesi derin, bassi yüksek, midi güzel severlere mükemmel. Aşırı tiz isteyen eq dan arttirmali azcık. Laptop ile youtube tan müzik dinlerkenki ilk izlenimlerim bundan ibarettir.

Ses kalitesi ve çıkış kaynağına göre sesin güzelliği değişiklik gösterebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler yorumlariniz icin. Saglam bir burn ine girdi mi kulaklik once bunu sorayim eger girdiysr Yuksek sesler benim icin oncelikli bu sebeple farkli alternatiflerle ilerlemek gerekebilir.

• Technics kullanıcısına yanıt
    Burn-In yapmadım, fakat anfi ile kullanıldığında çok daha iyi sonuçlar verebileceğini düşündüğüm bir kulaklık. Laptopta eq'dan bass'lara abansam da kolay kolay bana mısın demiyor, zaten yükseltince rahatsız oluyorsunuz basstan, çok güçlü bass konusunda. Genelde kısmanız bile gerekebilir çok bass sevmiyorsanız. İst daysanız eğer buluşalım biyerde, deneyin? Beğenirseniz benim R1'i alırsınız ,ya da sıfır alırsınız. Beğenmezseniz enazından soru işareti kalmaz kafanızda.
  • Teklifiniz icin tesekkurler ancak izmirdeyim. ;)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.