Şimdi Ara

Brainwavz M4 mini inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Taze taze gelen M4'le ilgili ilk izlenimlerimi aktarmak istiyorum.

Kutu ve Kutu İçeriği
    Baştan vurayım, kutusu pembe Kutu içeriği ise standart Brainwavz içeriği. Yani 3 çift silikon uç, 1 çift Comply uç, 1 adet yaka klipsi ve taşıma çantası. İlk dikkati çeken ise taşıma çantası oldu. Dikdörtgenimsi bir taşıma çantası koymuşlar. Gayet şık, sağlam ancak biraz büyük kaçabilir.

Malzeme Kalitesi
    Kablo yapısı değişmiş. Görünüm açısından eski serilerle benzer olsa da kablo kalitesi dikkat çekici boyutta artmış. Karışması epey zor o yönden başarılı buldum. Ayrıca çok daha şık. Jack ise eskisi gibi. Sağlam ancak biraz basit gibi görünüyor..

Kulaklığın kasası metal... Birbirlerine değince çıngır çıngır edip biraz iç gıcıklıyor o yüzden dikkat edin Nozzle yapısı ise değişmiş. Eski serilerdeki gibi dar değil de yeni çıkan Beta'daki gibi geniş ağızlı yapmışlar. Biraz Sennheiser cx serilerini andırıyor sanki.

Ses Kalitesi

Kulaklık yeni geldiği için sağlıklı bir performans almak mümkün değil. Ancak ilk izlenim olarak bassların ön planda olduğu söylenebilir. Tizler ise fazla geri plandaydı. Müzik çaların ayarlarıyla oynamadan önce duymakta biraz zorlandım. Eminim burn-in sürecinde epey yol katedecekdir.. Sahne yapısı fena değildi. Bu haliyle beğendim diyebilirim..

Dediğim gibi kulaklık kutusundan yeni çıktı, bu yüzden tam performans almak ve sağlıklı bir inceleme yapmam mümkün değil. Dolayısıyla diğer modellerle karşılaştırmayı da burn-in sürecinden sonra yapmayı daha uygun görüyorum..

Kıt kompozisyon yeteneklerimle az buçuk değerlendirme yapmak istedim. Umarım almak isteyen, almayı düşünen ve araştırmaktan çekinmeyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.

Saygılar.

Düzeltme: Fotoğraflar yenilendi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin. -- 29 Kasım 2012; 12:20:54 >

• GR07 ile karşılaştırma isteriz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size göre m serisinden en iyi kulaklık hangisi?
  • Bence M3..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran88 -- 24 Kasım 2011; 17:27:15 >
  • @fthfth Yok artık

@bario_gun7 M4'ü katmazsak M3 en iyisi, ancak M4'ü işin içine katınca ne olur bilemiyorum..
  • Fiyatına falan bakmadım, ucuz bişey heralde böyle dediğine göre :)
  • hayırlı olsun kardeşim yorumlarını ara ara paylaşırsan sevinirim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiio K5 Pro Ess vs Fiio K7
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • m2 ile kıyaslama yapabilirmisin ?
  • Arkadaşlar öncesinde de dediğim gibi ses konusunda şu anda yorum yapamam, yapsam da sağlıklı olmaz..
  • Creative Ep630 ile karşılaştırma rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthfth

GR07 ile karşılaştırma isteriz :)

gr07 bunu yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

Orijinalden alıntı: fthfth

GR07 ile karşılaştırma isteriz :)

gr07 bunu yer

Aynen.. Gr07 sınıfı bir kulaklık değil kesinlikle. Bu durum fiyatından da anlaşılıyor tabi..
  • m1 de sanki burn in oldukça bassları açılmıştı sanki.bundada tizler açılır umarım.ama bassların yüksek olması iyi m1 kesmiyodu bazen bass konusunda.tizleride kısıksa problem değil m1 i satmam değiştire değiştire kullanırım m1 için herkes biraz daha bass olsa tadından yenmicek diyodu.bencede öyle sanki m4 ü yaparken sesimizi duymuşlar gibi hissetmeye başladım incelemenden sonra yada öyle umuyorum.bol bol müzik dinleyip beklemek lazım.benimkide bugün olmazsa ptsi geçer elime aksilik olmassa.hayırlı olsun alanlara.

11.30 itibari ile elime geçti dinliyorum bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drummer_bjk -- 25 Kasım 2011; 11:42:22 >

• bende 1 2 şey ekliyim aklıma geldikçe.
    m1 e göre söylüyorum :
    jakın plastik kısmının boyutları küçülmüş(daha kibar) ve 90 derece yapmışlar(m1 de 90 derceden fazla bi açıklık vardı.135 derece diyim hadi )
    m1in kablosu kalındı ve dolayarak kaldırıp tekrar açınca lüle lüle kalıyodu bi süre.bunda öyle bi durum yok.gayet zarif bi kablo,sağlamdır diye düşünüyorum
    m1 in silikon uçları sert,.bunda yumuşak(bu sayede kulağa çuk diye oturuyor ep630umda böyledi bence iyi olmuş,kimiside kulağa vakum yapar gibi olduğundan pek hoşlanmaz bundan)
    iki modelde kendi uçları daha iyi galıba( değiştirerek denedim de)

ses için net bişey dimek olmaz değişir çünkü zamanla ama şimdilik:
    bass gercekten güzel deep bassla birlikte kick sesleri da sağlam geliyor(m1 in o açığı kapanmış gibi)
    tizler bana yüksek geldi şöyle ki mid sesler mid-tiz gibi geliyor şuan için kulağıma.yüksek frekanslı tizler biraz az gibi olsada onu ekolayzırdan arttırabilirsiniz tepkiside güzel oluyo( davulun zilleri pırıl pırıl.zaten baterist olduğumdan bunu sevdim).
    midleri kısmadığımda gitar sesleri cayır cayır ben burdayım diyo bana biraz ters ama rockçılar sevecektir.

biraz öznel bi değerlendirme oldu ama paylaşayım dedim.

• @drummer_bjk Hayırlı olsun Fikirlerini paylaştığın için teşekkürler..
  • arkadaşlar bende bu kulaklığı aldım ve akşama doğru gidip ptt den elden alacağım zira ptt evime çok yakın. burn-in işlemini kısaca anlatırmısınız ne yapmam gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asymmetric

arkadaşlar bende bu kulaklığı aldım ve akşama doğru gidip ptt den elden alacağım zira ptt evime çok yakın. burn-in işlemini kısaca anlatırmısınız ne yapmam gerek?

Müzik dinlemediğin zamanlarda kulaklığı herhangi bir ses kaynağına bağla orta seviyede çalsın dursun. Özel bir şey yapmana gerek yok..
  • bunu aldıktan sonra bir hafta boyunca akşamları uyurken açık bırakıp yapsam yeterli mi yoksa sürekli mi yapmam gerek?
  • 100 saate tamamla sen yine de..
  • Hayırlı olsun kulaklıgınız.Daha detaylı bir inceleme bekliyorum sizden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.