Şimdi Ara

Brainwavz M4 Çıktı, Ön Siparişte.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün siteye bir göz atayım diye girdiğimde gördüm kulaklığı, mikrofonlu ve mikrofonsuz olmak üzere iki modeli var. Mikrofonsuz olanın şuanki önsipariş fiyatı 50$, normal fiyatı 70$ olacakmış. Mikrofonlusu da 10$ daha pahalı. Kulaklık yeni olduğu için pek fazla bilgi yok internette, bir tane inceleme bulabildim sadece. İlgilenen arkadaşların haberi olsun diye belirtmek istedim. Ayrıca tipini beğenmedim
    Mikrofonsuz:http://mp4nation.net/catalog/brainwavz-m4-iem-earphones-preorder-p-659.html
    Mikrofonlu:http://mp4nation.net/catalog/brainwavz-m4-iem-earphones-with-mic-preorder-p-660.html
    İnceleme:http://mp4nation.net/blog/2011/10/alexls-brainwavz-m4-review/
    Saygılarımla.

dayanan Cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur.
    "
    Mustafa Kemal ATATÜRK

• sipariş verdim bakalım m1 in yerine nasıl olcak

Orijinalden alıntı: drummer_bjk

sipariş verdim bakalım m1 in yerine nasıl olcak

Gelince bi karşılaştırma yaparsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar bende yenı kulaklık arayısındayım.Dun ep630 um 5 yıl aradan sonra bozuldu.Bu 2 kulaklıgı karsılastırdıgımızda sız ne dersınız.ep630 dan cok cok ustunmudur?Fiyatı hesaplı geldı ama hesaplı dıyede dusuk kalıte almak ıstemıyorum.Yardımlarınızı beklıyorum
  • ben ep630 dan m1 e geçtim boşa zaman harcamışım o kulaklıkla diyebilirim.tok bassları dışında hiçbi artısı yok ep630un.mid diye bişey yok sahne diye bişey yok üstelik tizler de çok yüksek ve ç t z ş s gibi harflerin geçtiği seslerde kulağınızı tırmalıyo.karşılaştırmaya dahi gerek yok.m1 sahne genişliği ve dengeli mid ve tizleriyle çok daha iyi bass da var ama sadece bass yok yani diğer sesleri bastıtmıyo.m4 ses karakteri hakkında pek bişey bilinmiyo zaten yeni çıktı diye karambole alcan onu alacaksan.en çok önerilen modeli m2.çok basslı istiyosanda proalpha modelini öneriyolar.

Ayrıca İstanbulda nerede bulabılırım.Ben ep630 u Besıktastan pasajdan almıstım.Fiyatları ortalama ne kadardır?Tekrar tesekkurler
  • türkiyede elden satanlar var.forumda da satanlar var sıfır veya 2.el. Benimki gelsin bende satabiliri m1 i. Sanirım çıkış sırasını belirtiyo ama kalite olarakta 3 e dogru artıyo diye biliyorum.ama sadece kalite demekte dogru olmaz.ses karakteri de farklılaşıyor. Bass için proalpha dengelı ses için m1 paran varsa m2 al deniyo genelde.m3 de m2 den üstündür heralde.m4ü gelince görcez.bide b serisi var.var da var.parana baglı.
  • B serısı cok ılgınc.Onları muhtemelen deneyen yoktur.Aslında almısken b2 mı alsam dıye dusunmuyor degılım ama foss cıkma rıskını alamam buyuk ıhtımal.suanda cks 90 a bakıyorum ama acaba m2 m3 yada m4 den cok mu farklı kulaklıklar dıyede dusunmuyor degılım.Sence bunlardan hangısı bass acısından daha ıyı?

Orijinalden alıntı: ATLI

B serısı cok ılgınc.Onları muhtemelen deneyen yoktur.Aslında almısken b2 mı alsam dıye dusunmuyor degılım ama foss cıkma rıskını alamam buyuk ıhtımal.suanda cks 90 a bakıyorum ama acaba m2 m3 yada m4 den cok mu farklı kulaklıklar dıyede dusunmuyor degılım.Sence bunlardan hangısı bass acısından daha ıyı?

b2 sahibiyim. B2 ile cks90nın alakası yok. b2nin tizleri ön plandadır. Comply uçlarla beraber midleride oldukça güzel oluyor ancak kulaklığın en zayıf yönü basstır(bass severler için eksik yoksa bu kulaklık karakterini seven için oldukça yeterli seviyededir). m2ye gelince bassları oldukça sağlamdır ve sağlam bassların yanında iyi tiz ve midleri vardır. m3te basslar azdır m2ye göre midler ön palandadır ve sahnesi m2ye göre üstündür...

• quote:

Orijinalden alıntı: baran88

quote:

Orijinalden alıntı: ATLI

B serısı cok ılgınc.Onları muhtemelen deneyen yoktur.Aslında almısken b2 mı alsam dıye dusunmuyor degılım ama foss cıkma rıskını alamam buyuk ıhtımal.suanda cks 90 a bakıyorum ama acaba m2 m3 yada m4 den cok mu farklı kulaklıklar dıyede dusunmuyor degılım.Sence bunlardan hangısı bass acısından daha ıyı?

b2 sahibiyim. B2 ile cks90nın alakası yok. b2nin tizleri ön plandadır. Comply uçlarla beraber midleride oldukça güzel oluyor ancak kulaklığın en zayıf yönü basstır(bass severler için eksik yoksa bu kulaklık karakterini seven için oldukça yeterli seviyededir). m2ye gelince bassları oldukça sağlamdır ve sağlam bassların yanında iyi tiz ve midleri vardır. m3te basslar azdır m2ye göre midler ön palandadır ve sahnesi m2ye göre üstündür...

sayenızde artık yavas yavas sekıllenıyor aklımda kı kulaklık.Pekı m2 ve cks90 arasında sence nasıl b fark vardır?Ikı markayıda asına degılım.Ama bu forumda oldukca ovuluyorlar.Dedıgım gıbı bassta ıyı olsun.Ayrıca bunların bır ust model olarak neler var?Bunu fiyat acısından soruyorum.yanı biraz daha ust kalıte bırsey ıstesım cebımden ne kadar cıkıcak dıye bakmak ıstıyorum.Tekrar tesekkur ederım

• Konu cok iyi arkadaslar ya ellerinize saglik ep630dan m2ye gecmeyi dusunuyorun ahh bide mic olsa hemen alcam ama kararsiz kaliyorum :( m4te mic var ama basslar zayif sanirim arada kaldim acayip :( sahne ozelligi ve bass lazim bana :(
  • cks90nı denemedim ama ne olduğunu azçok tahmin ediyorum bassları oldukça kuvvetli bir kulaklık subwoofer ayarında bass verecektir kulağınıza. Tercih birazda size bağlı çok güçlü bass isterseniz cks90 güçlü bass isterseniz m2 ideal tercih olacaktır. Benim bildiğim bassları güçlü olarak xears td-iii var. td-ii yi kullandım bir süre ve m2den üstün bassları vardı. Fischer audio eterna var bassları oldukça iyi deniliyor forumda incelemesi var.radius ddm var fiyat olarak daha yüksektir incelemesi ya bu forumda ya da techno-fi.net sitesinde mevcut...
  • @baran88

Xears kulaklık almışsınız sanırım. Ses kalitesini çok öven gördüm ama üretim kalitesi için de bir o kadar kritik okudum. Siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Özellikle kablo bağlantı yerleri ile ilgili sıkıntı yaşattı mı size? TD III pro v2 düşünüyorum aslında ama çok da bass delisi olmadığım ve daha "temiz" ses peşinde olduğum için farlı alternatifler de bakıyorum.. RE0'ımı kaybetmeseydim bu yaz herşey süperdi aslında benim için.. Gerçi onun da kablosunu pek beğenmemiştim...

Ben arkadaşla deneme amaçlı almıştım 2.el olarak. Bassları oldukça güçlüydü, kulaklık fiyatını hakeden bir kulaklıktı ancak ''temiz'' ses peşinde olan bir kişi için doğrusu çokta gitmez diyebilirim. Kulaklık 1.5ay kadar kaldı elimde ve kablo kalitesi oldukça hoşuma gitmişti. Kablonun sorun çıkartacağını düşünmüyorum...
  • O arkadas benim aletin malzeme kalitesi(ozellikle kablosu) fazlasiyla memnun ediciydi.. Ama misal olarak m2den daha bassli hatta nispeten boguk bir sesi vardi.. Td-ii icin konusuyoruz tabi; ust versiyonlarda bu sorunlar asilmistir belki de..

Tam tahmin ettiğim gibiymiş o vakit ses.. Dynamic driver ile "güçlü bas" lafını duyunca kaçmak lazım eğer "temiz ses" peşindeysek..
    Bütçeye uygun balanced armature bişeyler bakmam lazım sanırım. Jazz, Blues, Klasik, Soft Rock dinleyen biri için, "güçlü bas" asıl lazım olan sesleri perdelemek/bulantılamaktan başka işe yaramaz genelde..
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.