Şimdi Ara

Brainwavz M4 Çıktı, Ön Siparişte. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrCEO

quote:

Orijinalden alıntı: asymmetric

THIS COMES WITH MICROPHONE WITH SIMPLE REMOTE FUNCTIONS (PICK UP, HANG UP, MUTE, PLAY, PAUSE, NEXT). COMPATIBLE WITH PHONES THAT SUPPORT TRRS connector, LIKE THE IPHONE, ANDROID PHONES ETC.

burada yazılanlar hiç tek düğmeli bi mikrofon olduğunu söylemiyo ama? paulse, next, play, ses kısma gibi düğmeler mevcut diyor.

Hocam "simple remote" dediği odur işte...
    Tek düğme..
    Telefon çalarken bir kere basarsan "PICK UP"
    Konuşma anında bir kere basarsan "HANG UP"
    Konuşma yokken bir kere basarsan "PLAY".. ipod kaldığı yerden..
    Müzik çalarken iki kere hızlı basarsan "NEXT"
    Müzik çalarken bir kere basarsan "PAUSE"
    Müzik çalarken 3 kere hızlı basarsan "PREVIOUS"

Kabloda sorun olmadıktan sonra o microfon bozulsa da pek bi zararı olmaz. Gittiği kadar işinizi görür.. Ama eğer kablosunda kalite sorunu olursa canınızı sıkabilir. Alır almaz ilk iş mikrofonun olduğu kısmı şöyle elinizle sağa sola esnetip deneyin. Bir temassızlık var mı ya da olma ihtimali yüksek mi belli eder.. Sıkıntı çıkarsa değiştirirler zaten mp4nation sorun çıkartmayacaktır..

Alıntıları Göster
    peki bu ürünlere bir yıl garantili deniyor. bi sorun çıktığında bu adamlara bunu göndermek için kargo ücreti yüzü astarını geçer.. bunun bi formülü varmı adamlara göndermenin?

• quote:

peki bu ürünlere bir yıl garantili deniyor. bi sorun çıktığında bu adamlara bunu göndermek için kargo ücreti yüzü astarını geçer.. bunun bi formülü varmı adamlara göndermenin?

PTT takipli gönderi yaparsanız 4-5 usd tutar en fazla.. ama gerek kalmaz büyük ihtimalle.. Yani bu fiyat seviyesinde kalite kontrol yapmadan mal kargolamazlar zaten dışarı.. Sadece hassas olabilir siz dikkatli olun. Mikrofon yüzünden sonuçta kablo üzerinde bir ara eleman var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CorleoneXT

Mühendis78 acaba o kablonun ismini veya linkini atabilirmisiniz?

Linkini hatirlamiyorum ama eBay'de iphone microphone cable diye aratinca cikar mutlaka

Orijinalden alıntı: MrCEO

quote:

Mühendis78 acaba o kablonun ismini veya linkini atabilirmisiniz?

Linkini hatirlamiyorum ama eBay'de iphone microphone cable diye aratinca cikar mutlaka

Alıntıları Göster
    tşk ederim baktım şimdi buldum umarım ses kaybı olmaz

şu tarz birşeyde buldum daha kullanışlı geldi.
    http://www.ebay.com/itm/ILUV-IEA15BLK-Headphones-Remote-Adapter-Cable-ipod-touch-iphone-/260888880959?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3cbe30673f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorleoneXT -- 18 Kasım 2011; 6:36:06 >

• quote:

tşk ederim baktım şimdi buldum umarım ses kaybı olmaz

şu tarz birşeyde buldum daha kullanışlı geldi.
    http://www.ebay.com/itm/ILUV-IEA15BLK-Headphones-Remote-Adapter-Cable-ipod-touch-iphone-/260888880959?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3cbe30673f

Alıntıları Göster
    Yanlız şöyle birşey var: M1 M3 ve 4'ü yan yana teknik olarak kıyasladığınzda, m4'ün 2 ve 3'ten daha güçsüz olduğu görülüyor. Fiyatı da m3'ten daha düşük.

Deneyen varsa desin, rakamlardaki bu durum müziğe nasıl yansıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Yanlız şöyle birşey var: M1 M3 ve 4'ü yan yana teknik olarak kıyasladığınzda, m4'ün 2 ve 3'ten daha güçsüz olduğu görülüyor. Fiyatı da m3'ten daha düşük.

Ses seviyesi olarak daha düşük ama bazı özelliklerde de daha iyi. Ayrıca tasarımının m3 ten daha iyi olduğunu düşünüyorum. Dinlemek lazım tabi, belli olmaz.

Alıntıları Göster
    mrb arkadaşlar. ürünleri gelen kimse var mı?

Orijinalden alıntı: kusva

Yolda..

Orijinalden alıntı: Engin.

quote:

Orijinalden alıntı: kusva

Yolda..

Alıntıları Göster
    türkiyeye girişi gözüküyo pttden bakınca ha gayret 3 güne gelirse doğum günüme yetişçek

• quote:

Orijinalden alıntı: drummer_bjk

türkiyeye girişi gözüküyo pttden bakınca ha gayret 3 güne gelirse doğum günüme yetişçek

Alıntıları Göster
    haftasonu ptt çalışmaz pazartesi salı gelir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kulakligimi yarim saat once pim.den aldim. Eve gideyim bakim nasilmis alet...
    Arkadaşlar bende sipaiş verdim.Bende cx400-ıı vardı şimdi onu satmayı düşünüyorum zaten.cx400 den sonra m4 tatmin eder mi?

Merakla m4'un ilk izlenimlerini bekliyoruz reyiz :) hele ben m2 sahibi, bunun kaderini senden gelecek izlenimler belirleyecek.

quote:

Merakla m4'un ilk izlenimlerini bekliyoruz reyiz :) hele ben m2 sahibi, bunun kaderini senden gelecek izlenimler belirleyecek.

Alıntıları Göster
    aslında m2 le karşılaştırma imkanı olan varsa süper olur en çok onu merak ediyorum.m2 nin kampanyasını kaçırdım diye bunu aldım.şuan m1 var inşallah arada değecek kadar fark vardır.

• quote:

aslında m2 le karşılaştırma imkanı olan varsa süper olur en çok onu merak ediyorum.m2 nin kampanyasını kaçırdım diye bunu aldım.şuan m1 var inşallah arada değecek kadar fark vardır.

+9999 aynı fikirdeyim sırf mikrofon yok diye m2 almak istemiyorum, eğer m4'te o civardaysa almak isterim, ayrıca bu ebay'de satılan mikrofon dalgametresi gelen arkadaş var mı? onunda yorumlarını merak ediyorum ses kaybı yok ise alınabilir bence oda m2 ile birlikte :)

Orijinalden alıntı: nec85

quote:

+9999 aynı fikirdeyim sırf mikrofon yok diye m2 almak istemiyorum, eğer m4'te o civardaysa almak isterim, ayrıca bu ebay'de satılan mikrofon dalgametresi gelen arkadaş var mı? onunda yorumlarını merak ediyorum ses kaybı yok ise alınabilir bence oda m2 ile birlikte :)

Alıntıları Göster
    1. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLAR

kargo bu durumda arkadaşlar, sizce ne zaman elime ulaşır?

• quote:

Alıntıları Göster
    benimkide izmir pim de bugün çıkmaz heralde dağıtıma gitsem alabilirmiyim diye düşünüyorum.allah allah ne heycan yaptık be :D 20 gündür beklemiyomuşuk gibi sanki

• quote:

Kargon bir iki güne sana gelir normalde ama bugün cuma şansına inşallah bugün gelir
  • quote:

benimkide izmir pim de bugün çıkmaz heralde dağıtıma gitsem alabilirmiyim diye düşünüyorum.allah allah ne heycan yaptık be :D 20 gündür beklemiyomuşuk gibi sanki

Dağıtıcıya verilip dağıtıma çıkarıldı yazmıyorsa gelmez ancak 1e kadar bekle gelmezse gidersin. Veriyorlar en azından Ankara'da
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.