Şimdi Ara

Brainwavz M4 Çıktı, Ön Siparişte. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İllaki armatür almak zorunda değilsiniz ama. Misal Brainwavz M3 sahne yapısı ve tizleriyle başarılı bir kulaklıktır, bassları azdır..

Orijinalden alıntı: kdr_

CX200 den memnun kalmadım bass ları daha güçlü bir kulaklık arıyorum sizce m4 mü m2 mi ikisi arasında kaldım

M4 piyasaya yeni çıkıyor o yüzden hakkında bilgi yok henüz. M2 ise dengeli bir sese sahiptir ancak güçlü bassları vardır. cx200den kat kat daha iyi ve temiz ses veren bir cihazdır.

Orijinalden alıntı: Engin.

quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

CX200 den memnun kalmadım bass ları daha güçlü bir kulaklık arıyorum sizce m4 mü m2 mi ikisi arasında kaldım

M4 piyasaya yeni çıkıyor o yüzden hakkında bilgi yok henüz. M2 ise dengeli bir sese sahiptir ancak güçlü bassları vardır. cx200den kat kat daha iyi ve temiz ses veren bir cihazdır.

Daha önce Vibe II de kullandım onla karşılaştırırsak nasıldır? Ben vibe II nin baslarından çok memnundum aynı zamanda ex300sl den de

• vibe II kullanmadan ancak ex300den daha başarılı temiz bassları var diyebilirim.

Ömür biter, borç bitmez
  • bende aldım bitane bakalım gelsin yorumları yazalım. benim de aradığım dengeli ve temiz ses. bass ağırlıklı istemiyorum ama hiç bass olmasın anlamına da gelmiyo bu tabi.. mikrofonlu modelini sipariş ettim 129 TL ye geldi.

En kötü beğenmezsem, bana uygun olmazsa aldığım fiyata satarım diye düşünüyorum.

Poco F2 Pro

İntel i5 12400f / Gigabyte RTX 3060Ti
  • Bu sabah mail gelmiş ürünü kargoya vermişler sanırım.

Orijinalden alıntı: asymmetric

bende aldım bitane bakalım gelsin yorumları yazalım. benim de aradığım dengeli ve temiz ses. bass ağırlıklı istemiyorum ama hiç bass olmasın anlamına da gelmiyo bu tabi.. mikrofonlu modelini sipariş ettim 129 TL ye geldi.

En kötü beğenmezsem, bana uygun olmazsa aldığım fiyata satarım diye düşünüyorum.

mikrofonlu modeli almak cesaret işiymiş..
    Kullandıkları mikrofonun meelectronics'in M6 ve M9 modellerinde de kullandığı, basit tek düğmeli microfon olduğundan bahsediliyordu.
    Daha önce o mikrofon yüzünden Meelectronic'in çok kulaklığı iade edildi yanlış hatırlamıyorsam. Hem kısa zamanda düğmesi bozuluyormuş, kendi kendine basıp basıp duruyormuş, hem de sağ kulaklıklarda ses kopmaları/temassızlık sorunları oluyormuş(mikrofonun olduğu kablo)..

Ben de benzer sıkıntı yaşamıştım ilk aldığım M6P ile..

eBay'den 2 usd'ye üzerinde microfon ve kumanda düğmesi olan bir ara kablo aldım. Kumandaya ihtiyaç duyacağım zaman onunla beraber takıyorum kulaklıklarımı.. Ses kalitesinde hissedilir bir kayıp olmuyor. Bozulursa da ara kablo bozulur benim minik yavrularıma bişey olmaz böylece :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCEO -- 17 Kasım 2011; 14:02:42 >

• stoklara mı girdi kargoya mı verildi? bize gelmek üzre yola çıktıysa ne zamana gelir tahminen.mail gelmiş ama o numarayla sorgulamaya çalıştım başaramadım

Orijinalden alıntı: Mechatronik

m2-m4 karşılaştırması yapılmış bir inceleme var mı?

Evet bende ona baktım ama bulamadım
  • alex diye bi adam genel bi karşılaştırma yapmış sadece bass yönünden biraz daha düşük olduğunu yazmış. ben zaten iphone 4'te kullanmak için alıyorum. ip kulaklığından bugüne kadar memnundum ama çok ses kaybı yaşatıyodu kulak içi olmadığından dolayı ve dışarı çok ses veriyodu. benim için önemli olan gümbür gümdür bass değil. akustik ve dengeli bass mid treble. bass hafif çok olsa da hayır demem ama öyle cx300 gibi sadece bass veren bir kulaklık bana göre değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asymmetric -- 17 Kasım 2011; 14:55:53 >

burada yazılanlar hiç tek düğmeli bi mikrofon olduğunu söylemiyo ama? paulse, next, play, ses kısma gibi düğmeler mevcut diyor.

Orijinalden alıntı: drummer_bjk

stoklara mı girdi kargoya mı verildi? bize gelmek üzre yola çıktıysa ne zamana gelir tahminen.mail gelmiş ama o numarayla sorgulamaya çalıştım başaramadım

Gram bilgisi gelecektir order update olarak o geldikten 1 2 gün sonra hongkong postasında kaydı çıkar. Ardından işleme alınır ve en geç 1 hafta içinde(uçak nezaman kalkıyorsa) Türkiye ye gönderilir. Bu aralar hızlılar geçen ürün aldım 3.günde uçak yola çıkmıştı...

Alet gelsin bilahare M modelleri karsilastirmasi yaparim..

Orijinalden alıntı: asymmetric

THIS COMES WITH MICROPHONE WITH SIMPLE REMOTE FUNCTIONS (PICK UP, HANG UP, MUTE, PLAY, PAUSE, NEXT). COMPATIBLE WITH PHONES THAT SUPPORT TRRS connector, LIKE THE IPHONE, ANDROID PHONES ETC.

burada yazılanlar hiç tek düğmeli bi mikrofon olduğunu söylemiyo ama? paulse, next, play, ses kısma gibi düğmeler mevcut diyor.

Hocam "simple remote" dediği odur işte...
    Tek düğme..
    Telefon çalarken bir kere basarsan "PICK UP"
    Konuşma anında bir kere basarsan "HANG UP"
    Konuşma yokken bir kere basarsan "PLAY".. ipod kaldığı yerden..
    Müzik çalarken iki kere hızlı basarsan "NEXT"
    Müzik çalarken bir kere basarsan "PAUSE"
    Müzik çalarken 3 kere hızlı basarsan "PREVIOUS"

Kabloda sorun olmadıktan sonra o microfon bozulsa da pek bi zararı olmaz. Gittiği kadar işinizi görür.. Ama eğer kablosunda kalite sorunu olursa canınızı sıkabilir. Alır almaz ilk iş mikrofonun olduğu kısmı şöyle elinizle sağa sola esnetip deneyin. Bir temassızlık var mı ya da olma ihtimali yüksek mi belli eder.. Sıkıntı çıkarsa değiştirirler zaten mp4nation sorun çıkartmayacaktır..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.