Şimdi Ara

Bp silah seçimi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

+3 rebirt Hell breaker mi

yoksa

+7 bombastic veya undef wirinom mu?

• 2 Seçenek Daha İyi
  • Hb ve İİ çok fazla sekiyor benden demesi.
  • Bence club olduğu ve int bonusu olduğu için HB..
  • 2. Seçenek
  • bende su anda hb+8'de var
    sweet kiss+7 wirinomda var
    oto oynuyorsan hb wirinomun eline su bile dokemez.o kadarki fark var
    ellede oynuyorsan wirinom seri bir silah combo yaparken ritim tutturmasi cok zor
    hb derim o zaman
    bombastik ve undef wirinomun krowaz ozelliginde indiricilik yok
    ama chaos ve sweet kisste indiricilik var.pazardada bu ikisi tutulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Bence club olduğu ve int bonusu olduğu için HB..

mana sorun değil oto ayarlıyor nasılsa :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorgenSternN

quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Bence club olduğu ve int bonusu olduğu için HB..

mana sorun değil oto ayarlıyor nasılsa :D

• aslında hb den memnunum sekme olayı hiç olmadı hatta o kadar güzel ki adamı öldürüyorum ben bile bilmiyorum bu nasıl öldü diye...acayip bişey

şu var ama harkeste krovaz item çatur çutur giriyolar en çokta vs de magelerin tp etmesi o yuzden undef istiyorum bombastic in bi özelliği yok

11-12 gb ye okuturum hb yi 17-18 gb yede undef alırım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorgenSternN

aslında hb den memnunum sekme olayı hiç olmadı hatta o kadar güzel ki adamı öldürüyorum ben bile bilmiyorum bu nasıl öldü diye...acayip bişey

şu var ama harkeste krovaz item çatur çutur giriyolar en çokta vs de magelerin tp etmesi o yuzden undef istiyorum bombastic in bi özelliği yok

11-12 gb ye okuturum hb yi 17-18 gb yede undef alırım artık

kestigin adamı ptsinde mage olcakta tam cekcegi zaman undef patlıycakta ohoo denk gelme olasıgı cok düşük.undef alcaksan +8 den asaga alınmaması gerekir.+7 chaos yada sweet wirinom alcam dersen süper olur.param yok dersen hb de bp için iyi silahtır
  • yaaaa sylar. kafamı karıştırdın şimdi benim

senin dediğini yaparsam silah almayıp takılara mı yoğunlaşsam
  • hb 8 lemeye calıs dual roc 1 yada 2 yap we 1 yada 2 yap i.set yap
  • Oto olduğunu söylüyorsun, bu durumda wirinomun özellikle 2 attack range'i ve normal olan attack speed'i inanılmaz bir fark yaratır. Caos veya sweet kiss'e gerek bile yok. Partylerin %90'ında oto priest var, skill barını kilitlesen, buff'ını silsen ne fayda. Ben undeff. wirinom kullanıyorum, elle oynadığımdan çok fazla sekiyor.Bazen çıldırtıyor. Item sekmez diyenler olacak, ama normal attack speed'e sahip bir silahı verimli kullanabilmek için dex bonusa da ihtiyacınız var (attack rate'i arttırmak için).Malum bp'te dex. bonus ne arasın
  • bizde wp yi + larız dex bonusu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Restless-

Oto olduğunu söylüyorsun, bu durumda wirinomun özellikle 2 attack range'i ve normal olan attack speed'i inanılmaz bir fark yaratır. Caos veya sweet kiss'e gerek bile yok. Partylerin %90'ında oto priest var, skill barını kilitlesen, buff'ını silsen ne fayda. Ben undeff. wirinom kullanıyorum, elle oynadığımdan çok fazla sekiyor.Bazen çıldırtıyor. Item sekmez diyenler olacak, ama normal attack speed'e sahip bir silahı verimli kullanabilmek için dex bonusa da ihtiyacınız var (attack rate'i arttırmak için).Malum bp'te dex. bonus ne arasın

wirinom sekmiyor
    o kadar hizliki silah, ritim tutturamiyor insan
    yada ritim bozulunca vurmuyor gibi gozukuyor
    warrior oynamayi bilmem ama ball 2 ap dusuk ve str bonusu olmamasina ragmen
    fiat olarak wirinomdan pahali bi silah.cunku combo sorunu yok

partideki priest otoda olsa sweet kissle bufunu sildigin adama aninda buf gitmez
    partideki adam otoda olsa chaosu patlattiginda en azindan adamin skil barini kitlemis olursun
    kaldiki rakibin her zaman ptdede olmayacak,yada arkasinda oto priest olmayacak
    o yuzden undef ve bombastik wirinom pazarda surekli deger kaybeden itemler arasindadir
    chaos yada sweet kiss piyasaya gore degerini koruyan itemlerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: :BLooD:

quote:

Oto olduğunu söylüyorsun, bu durumda wirinomun özellikle 2 attack range'i ve normal olan attack speed'i inanılmaz bir fark yaratır. Caos veya sweet kiss'e gerek bile yok. Partylerin %90'ında oto priest var, skill barını kilitlesen, buff'ını silsen ne fayda. Ben undeff. wirinom kullanıyorum, elle oynadığımdan çok fazla sekiyor.Bazen çıldırtıyor. Item sekmez diyenler olacak, ama normal attack speed'e sahip bir silahı verimli kullanabilmek için dex bonusa da ihtiyacınız var (attack rate'i arttırmak için).Malum bp'te dex. bonus ne arasın

wirinom sekmiyor

partideki priest otoda olsa sweet kissle bufunu sildigin adama aninda buf gitmez
    partideki adam otoda olsa chaosu patlattiginda en azindan adamin skil barini kitlemis olursun
    o yuzden undef ve bombastik wirinom pazarda surekli deger kaybeden itemler arasindadir

ŞİDDETLE katılıyorum

• şöyle söylim

ionia da wirinom piyasası

undef bunu bilmiyorum

bombastic 17-18

sweet kiss 29

chaos 50

şimdi para biriktip sweet kiss mi alayım

yoksa elimdeki +3 rebirt hb yi 12-13 e satıp

undef yada bombastic mi alayım karar veremedim yorulara devam edin ona göre bişeyler yapacağım..
  • Krowaz itemleri daha mantıklı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: :BLooD:

quote:

wirinom sekmiyor

Aynı şeylerden bahsediyorsun ama muhalefet olmaya çabalıyorsun. Sekmenin sebebi silahın hızlı oluşunda hemfikiriz. Dex. bonusun olsa attack rate artacak ve silah daha az sekecektir. Örneğin warrior itemlarından lugias ve 1h lr gigada dex bonus mevcuttur ve bu itemları dual olarak kullananlar sekme sorunları yaşamazlar ki bu itemlarda dex bonus bulunmasının sebebi budur. Ayrıca wirinomla combo yapmak çok daha kolaydır, insanlar hb'la raptorla klavye kırarken sen kendini yormadan denk damageler vurabilirsin. Koxper olduğun için bunu idrak edebilmen zor. Ayrıca baalın pahalı oluşunun sebebi flame damage'idir, hp bonusu da bir çok warrior tarafından tercih edilir.

Sweet kiss ve caos wirinomun fiyatları uçuk, aradaki fiyat farkı daha iyi değerlendirilebilir, bu yüzden gerek olmadığını belirttim. Fark yaratan itemlar oldukları aşikar ama işini şansa bırakanlar için bu itemlar. Hele ki bir bp'in sweet kiss wirinoma para vermesi saçmalık olur. Debuff dönerek %100 silebilirsin o buff'ı. Sweetkiss'e vereceğin parayla da bir ömürlük scroll alabilirsin Partyde oto priest olması sürekli heal gelmesi demek. Adamı tek yakaladın %1 şansla skill barı kitledin adamı kestin diyelim. O %1 şansı nekadar sık değerlendirmeyi planlıyorsun ?

Koxp kullanıyorsun, bunu gururla söyleyebiliyorsun. Hala gelip burda insanlara amaçsız muhalefet olup kendini adamdan saydırmaya çalışıyosun. Daha önce yaşanan tartışmalardan ders alamamışsın :BLooD: . Saygılar.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Restless- -- 16 Mart 2011; 11:28:31 >

• bi kere sondan baslayayim bu sacma sapan yazina
    kendimi adamdan saydiriyorsam yada calisiyorsam Blood saygilar demissin
    kendinle celisme once... birine hakaret ediyorsan sonunda ona saygilar demezsin
    tabi ezbere konustugun icin ne dedigini kendinde bilmiyorsun. anormal bi durum degil yani

kendin diyorsunki elimle oynadigimdan cok fazla sekiyor.beni cildirtiyor
    sonrada diyorsunki bana sen bilerek muhalafet oluyorsun. ikimiz hemfikiriz felan fistikkk
    ilk once yazdiklarini bi oku. yazmismisin yazmamismisin sekiyor diye sonra gel ötttt

ben ellede oynarim ayaklada.
    akara serverina sorabilirsin czde k0xsp aciyorum gidip ego glutton kesiyorum
    kimsenin pk'sinada karismiyorum.karisiyor diyen varsa buyur burdayim
    ellede kendi capimda oynayip gidip vs attigim cok kisi var
    insanlara bilip bilmeden hakaret edip kendini kucuk dusurme istersen

sen belliki su arenadan baska bi yere gitmeyen nesli tukenmekte olan 3-5 tane
    kelaynak sinifina girecek turden bir mahlukatsin
    cz'de pk yaparken surekli vurdugun birinin ustunde 2 dakkada bir en az 1 kere krowaz patlar
    yuzde bir ihtimal galiba senin o beyninde milyonda bir olarak gozukuyor
    wirinomla combo yapmak kolay.balldada flame damage var diye o yuzden pahali oylemi:)
    git bunu oyunun ustasi istedigin warriora soyle sana gelisine ucan tekme atar
    zaten saglam warriorlar ya raptor+9 +10 takar yada ball takar
    piyasasida belli zaten.sana tekrardan amerikayi kesfedecek degilim.
    bombastik wirinom 20gb sweet kiss tas catlasin 30gb ver havada verirler
    bu fiat farki nasil ucuk oluyor onu anlamis degilim
    aradaki fiat farkina nasil omur boyu sc alacaksin onuda hic anlamis degilim
    sanki bakkaldan domates biber aliyorsun ya sc bedavaaa omurluk

cift el silahlarla tek el silahlari ayni kefeye koyup
    yok bu dex veriyor tek el silah vermiyor diyip kiyaslamanda
    bu tartismayi senle yapmamin ne kadar gereksiz oldugunu gosteriyor
    bi zahmet bundan sonra bana cevap verme
    bende sana harf yazmayacam zaten

hakaret ettigim birinede saygi duymamam gerektigi icin sonunda senin gibi saygilar yazmayacam:)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.