Bildirim
BP Kombine sorunu bakarmısınız ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
iki setide bulundur. O takılarınla hp çok düşük olur. Bence hp giymelisin veya takılarını artılayıp, hp set ile undy alıp daha sonra strleri giyebilirsin... -
lwl yazmamşsın ama 72+ oalrak cevap vericem
lilime yap we leri
paper setinide 2 hp 3 str yap -
Şimdi fabricleri hp takmak kadar saçma birşey yok aynı şey takılar içinde geçerli . Mesela takı ve fabriclerde hp tercih ettin diyelim ve toplamda +50 hp bonus aldini varsayalım . Böyle yapmak yerine statlardan stryi 255 ise 205 yapar geri kalani hpye verirsin 100 hp bonustan sonra her hp vermende 1 def artar ve toplamda 10 def fazladan alırsın . Taki ve kıyafetleri str kullanin onun yerine statlarda strden çalın defans kar kalır yanınıza .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
denendi onaylandı 2 hp 3 str fabric akar -
quote:
Orijinalden alıntı: IRau
denendi onaylandı 2 hp 3 str fabric akar
Yazdıklarımı okuyupta hâlâ bunu yazıyorsan gerçekten beyin nakli gerekli .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 2 Kasım 2011; 3:09:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cgh0gy-
quote:
Orijinalden alıntı: IRau
denendi onaylandı 2 hp 3 str fabric akar
Yazdıklarımı okuyupta hâlâ bunu yazıyorsan gerçekten beyin nakli gerekli .
arkadaş ben bp oynadım 2 hp 3 str giydim
takılarımda iyiydi bana anlatma yok şu kadar can vs filan -
quote:
Şimdi fabricleri hp takmak kadar saçma birşey yok aynı şey takılar içinde geçerli . Mesela takı ve fabriclerde hp tercih ettin diyelim ve toplamda +50 hp bonus aldini varsayalım . Böyle yapmak yerine statlardan stryi 255 ise 205 yapar geri kalani hpye verirsin 100 hp bonustan sonra her hp vermende 1 def artar ve toplamda 10 def fazladan alırsın . Taki ve kıyafetleri str kullanin onun yerine statlarda strden çalın defans kar kalır yanınıza .
Bu arkadaşın söylediklerine kulak ver kendisi deneyimlidir -
quote:
Orijinalden alıntı: YouCannotChangeYourFate
quote:
Bu arkadaşın söylediklerine kulak ver kendisi deneyimlidir
Sağolasın hakan , aslında diğer arkadaşın dediği yanlış değil . Genelde de yapılan o , fakat benim dediğim gibi yaparsa daha kârlı olacaktır çoğu bpde bilmez bunu .
-
quote:
1. Arkadaşın dedikleri kısmen doğru
2. Bp oynayacak adam HP ve Defans derdine düşmez
3. Öyle Undyle falanda olmaz bu iş Scyi basacaksın oynayacaksın
Yani senin full STR olman lazım dostum öyle çok kafanı karıştırma
5 senemi yedim Beramusta BP olarak o yüzden bukadar kesin yazıyorum
http://forum.donanimhaber.com/m_10059066/mpage_1/key_/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaten34 -- 3 Kasım 2011; 22:29:44 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bellyphax
quote:
1. Arkadaşın dedikleri kısmen doğru
2. Bp oynayacak adam HP ve Defans derdine düşmez
3. Öyle Undyle falanda olmaz bu iş Scyi basacaksın oynayacaksın
Yani senin full STR olman lazım dostum öyle çok kafanı karıştırma
5 senemi yedim Beramusta BP olarak o yüzden bukadar kesin yazıyorum
http://forum.donanimhaber.com/m_10059066/mpage_1/key_/tm.htm
Ben adamın sorusuna göre cevap verdim , ayrıca dediklerinizin bir kısmına katılmıyorum ve verdiğiniz linkteki rehber 2006 senesine ait . Şuanda czde bp oynanmaz , ha illa oynayacam dersen hp vermeden seni yürütmezler . İstediğin kadar anti tak crit kör spike yerdesin . Senin 5k-6k atağın olsa bile bunun önüne geçemezsin bu yüzden hp - def yüksek tutacaksın ki atağın birşeye yarasın . Herneyse konu çok gereksiz yerlere gitti konu sahibininde girdiği yok kendi kendimize birşeyler anlatıyoruz .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X