Şimdi Ara

BP'den gaz aldık. Gazı arabaya yüklememişler. Arabaya suç attılar. Polis bişey cıkmaz dedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Ataşehir Bpde dün yaşanmış olay. Açıkcası arabada ben yoktum. Karakol falan olayını duydum da neler oluyor diye sordum ve buraya aktarıyorum. Babam arabaya 50 tl gaz alıyor. İçeride ödeme yaptıktan sonra arabaya dönüyor fişi pompacıdan alıp yola çıkıyor. 2-3 dk sonra yolda tekrar gaz ötüyor dıt dıt dıt bitti diye. Bakıyor arabaya gaz koymamıslar. Dönüyor bpye anlatıyor durumu senin gaz sistemin bozuk diye suç atıyorlar. Bunun üzerine 10 tl gaz koyalım gel deneyelim demiş babam. 10 Tl gaz koymuşlar ve sıkıntı yok araba düzgünce gaza geçmiş. Ardından karakola gidiyorlar ve karakolda da böyle bir olay hiç yaşanmadığı için bir şey olmaz diyip yollanıyorlar.
    Gerçekten böyle bir şey olabilir mi ya? Hadi 50 tl az bi para ya 200 tllik yakıt alsaydı?
    Ne yapılabilir? Bugün ben gidip şube müdürüyle konuşacağım savcılığa gerekirse suç duyurusunda bulunacağım. 50 Tl için değmese de gece gece böyle bir oyuna getirmeleri hiç hoş değil. Daha önce yaşayan var mı ne yapılabilir?

• Kamera kaydi varsa cozulur her sey. Polis izni ile izlenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani bp gazın yüklenmediğini kabul ediyor mu ?

-aracınızda sorun var biz gazı verdik ama araç almamış mı diyorlar ?
    -yoksa yükenmiş ama aracınız yüklenmedi sanıyor mu demek istemişler sorun sizin araçta derken ?
  • Savcılığa şikayet edin kamera kaydından her şey çıkar

• Polis bu durumda, daha önce emsal bir olay vuku bulmuş mu diye araştırma mı yapmış? Polisler ne zamandan beri hugug fakültesinden mezun oluyor, bilenler aydınlatsın lütfen. Deli sorular...

• geçmiş olsun , uğraşmak , zaman harcamak lazım,seneler önce yine BP den benzin alıyorum akşam karanlığı o zamanlar tl den 6 sıfır atılmamış sıfırın bol olduğu zamanlar hani sayaçların ekranına sıfırların sığmayıp kağıtla yapıştırıldığı zamanlar , tam olarak rakamı hatırlamıyorum ama mesela 100 tl lik benzin söyledim , fatura almak için için ofise gittim ,döndüm pompacıya 100 tl verdim tam arabaya bineceğim bir baktım ekranda 10 tl yazıyor sayaç ama tabii devamında sıfırlar var (kağıt üstündekiler ) , muhasebe işi yaptığım için sıfırlara alışmıştım , ne oluyor 10 liralık benzin koymuşsunuz falan dedim , ordan uzaklaşmıştı geldi pardon abi falan dedi pompacı , 100 e tamamladı ve ayrıldım , ertesi gün bp Türkiyeye şikayet ettim , hemen bir müfettiş gönderdiler , sorunla bayağı ilgilendiler , bana geri dönüş yaptılar , benzin istasyonu sahibinin senelerdir kendi bayiileri olduğunu , çok dürüst bir insan olduğu ama pompacıların bu tür şeyler yapabildikleri söylediler açıkca . bence sizde bp Türkiye ye şikayette bulunun en azından bir soruşturma geçirsinler kusuru , kastı hatası olanlar olayın ciddiyetini anlasın yada cezasını alsın . Şunu belirtmek isterim , benzin istasyonunda çalışan bir pompacı değil bir aracın yakıt alıp almadığını, o istasyonun içinde dolaşan serçe kuşlarını bire bir tanır . gerisi hikaye . yada kötü niyet .

• bakalım daha neler duyucaz.memleket hırsız dolmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Polis zaten ne olay olsa uğraşmayın diyor uğrasın neden uğrasmayacaksınız ha 1 tl ha 1000 tl ne farkı var ortada bi hırsızlık var pesini bırakmayın derim

• Pompacının paraya ihtiyacı var herhalde.. babanızdan çarpmış onu da. Helal süt emmiş iyi aile çocukları bunlar oluyo işte

• Hukuk bilgisi sıfıra yakın olan memleketim kolluğuna hukuki bilgi sorarsan ne cevap beklersin ki
  • BP şikayet et hakkını ara ! Bı keresinde bende de parayı verdim 50 tl dedim parayi uzattım adam benzin bitimi 35 tl dolduruyor sonra abi tamam deyip tam gondericekken sayaç bakınca gördüm ve kızdım yok abi dalgınlık yok şu yorgunluk vs Anadolu yakasında daha çok oluyor bu işler...

Birde 30 tl benzin at dememe rağmen depoyu full'leyen pompaci da var... Tabi ben mecbur boşaltım depoyu da !

• polisler ne yapsın arkadaş.Alın siz taze örnek: öğretmeni 5 kişi dövmüş karısıyla beraber ve öğretmenin boynu kırılmış yoğun bakımda yatıyor.Polisler zanlıları yakalamış savcı ifadeyi alıp serbest bırakmış Şimdi polis 50 tl dolandırıcılık olayının peşine niye düşsün ben olsam ben de düşmem sonuçta savcı bu olayda ifade bile almaz.Ülkenin durumu bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 24 Kasım 2017; 15:28:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

bakalım daha neler duyucaz.memleket hırsız dolmuş

İşin enterasan kısmı konuyagirmek için tıkladım ilk önce bp reklamına yönlendirdi

Ufuk bahsettiğin işler meslek haline gelmiş.

Konu sahibi arkadaş bazen şamandıra takılıp kalabiliyor. Aldığı gazla kaç km yol gittiğine bakarsanız veya tanktaki göstergeden bakabilirsiniz. İlk önce sistem ile ilgili sıkıntı olmadığını kesinleştirin sonra yapılabilecekleri tekrar konuşalım.

• Kendilerini uyanık zannediyor puştlar
    Birde meşhur bir soruları var. Yaşamayan yoktur herhalde bu senaryoyu.

- Abi fiş kullanıyor musun ?
  • LPG deponuz simit depo mu yoksa normal mi ?

Simit depolarda şamandıra hatası sık oluyor. Kendinizi garantiye alıp daha sonra elinizden geleni yapın.
  • Yakıt dolana kadar aracın başından ayrılmam asla ne zaman ki depo kapağını kapatır bende aracı kitler , markete girer öderim
  • Burda herkes yardımcı olmak için bir şeyler yazmış konu sahibi ortalıkta yok enteresan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun benimde başıma Shell' de fazla benzin koyulması gelmişti. 50₺' lik benzin istedim kartla ödeme yapmak için içeri gittim bi geldim pompa hala açık 150₺' yı geçmiş dedim napıyorsun 50₺ dedim bu ne ? Pompayi kurmayı unutmuş bi de gülüyor boşa gitmedi ya abi senin deponda. Yine Shell' de Kayseri yolunda gece yakıt alırken sabaha karşı gelip uyandırdım diye laf etmişti. 2 durumda da müşteri hizmetlerini aradım ilk olayda bölge müdürü çay içmeye davet etti, ikinci olayda ise benzinlige uyarı verildi. Müşteri hizmetlerine kesinlikle haber verin plakayı verince hangi tarihlerde ne kadar tutarda yakıt aldınız hepsini görüyorlar.

• yine klasik arkadaşlar gelmiş bırbırbırbır küfürler hakaretler havada uçuyor

pompacının dolandırıcılık yapmaması için fiş vermemesi lazım böyle birşey var mı

ataşehirin ortasındaki bp de dolandırıcak değil

• birkaç kere 40 lt lik tankıma 42 litre civarı gaz basmışlardı. saf gibi şikayet etmemiştim. şimdiki aklım olsa hemen epdk ya şikayet ederim.
    güzel ülkemde namussuz çok fazla malesef. hiç mi korkmuyo insanlar çoluğumdan çocuğumdan çıkar diye, anlamıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.