Şimdi Ara

BP'den gaz aldık. Gazı arabaya yüklememişler. Arabaya suç attılar. Polis bişey cıkmaz dedi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba. sabah girdim bir de şimdi akşam giriyorum her zaman bakmaya vaktim olmayabiliyor. Bugün de bpye gidemedim vaktim olmadığı için yarın gidip soruşturacağım.
    Bakalım şube müdürü ne diyecek yarın editleyeceğim
  • zeybek1982 kullanıcısına yanıt
    Hocam 40 lt lik tankın güvenli sınırı 40 lt , 2 lt oynamış olabilir aklınızda olsun.Fakat 45 üstü yada 47-48 litreli görürseniz şikayet edebilirsiniz, daha akıllıca olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bir sefer yakıt alırken pos cihazına 70 yerine 150 girmişler şifreyi girsem 150 lira bana geçecek Ondan sonra uğraş dur.. Gerçi ben monitörden pompa numarası söylemiştim güya yanlış numaraya işlem yapmış kasiyer.. Ama ben hiç sanmıyorum öyle olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-548F160EC -- 25 Kasım 2017; 0:43:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

yani bp gazın yüklenmediğini kabul ediyor mu ?

-aracınızda sorun var biz gazı verdik ama araç almamış mı diyorlar ?
    -yoksa yükenmiş ama aracınız yüklenmedi sanıyor mu demek istemişler sorun sizin araçta derken ?

Biz verdik al fişte burada diyorlar. Araban gaz kaçırıyordur falan diyorlar da hiç alakası yok öyle bir şey de yok dediğim gibi 10 tl yükleyince o gaz çalıştı. Tabii yüklendiği içiin çalıştı..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.