Şimdi Ara

bozulan ps4 uzerindeki ana hesabin deactive edilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasil yapilir ? Site uzerinde bu islemi sadece cihaz uzerinden yapabilirsin gibi sacma salak bi ifade var ve bana cihaz uzerinden nasil yapilacagini tarif ediyor.

yada yeni alacagim cihazda direk ana hesap yapmak istedigimde yapar mi yoksa zaten baska bir makinede ana hesap olrak tanimli mi der?

Kisaca bozulan makinedeki ana hesap olarak tanimli psn hesabini deactivate nasil ederiz? Onceden senede 2 kere mi 3 kere mi ne internet uzerinden bu islem yapilabiliyordu diye hatirliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ^^up

Bende merak ediyorum. Eskiden oluyordu. Böyle saçmalık olamaz. Geçen gün bir hesap sattım. İnternetten deaktif edemedim. Elemanı iş çıkşına kadar beklettim.
  • https://account.sonyentertainmentnetwork.com adresine gir. Üstten hesap seç sonra soldan medya ve cihazlar de orada aktif olan sistemi devre dışı bırakma butonunu göreceksin. Her 6 ayda bir deaktif edebilirsin internet üzerinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

https://account.sonyentertainmentnetwork.com adresine gir. Üstten hesap seç sonra soldan medya ve cihazlar de orada aktif olan sistemi devre dışı bırakma butonunu göreceksin. Her 6 ayda bir deaktif edebilirsin internet üzerinden

Mobilden oluyor mu yoksa direk pc den mi gorebiliyoruz o ekrani

• O şekilde olmuyor. Aşağıdaki yazı çıkmakta. Zaten deaktif etme gibi bir olay da çıkmıyor. Aktif et diyor sadece. Hesap zaten aktif cihazda.

How to Activate a PlayStation®4 System
    You can only activate your PlayStation®4 system directly from the system itself.
    Turn on your PS4.
    From your Home Screen, press the Up button to view the Function Screen.
    Select [Settings].
    Select [PSNSM].
    If you are not already signed in, sign in to PSNSM.
    Select [Activate as Your Primary PS4] from the menu.
    Select [Activate]. When the PS4 has been activated, you will see 'Activated'. The PS4 has been added to your account.
  • Arkadaslar pc uzerinden hesaplar sadace 6 ayda 1 deaktif edilebiliyor. Kardeslik ile alinan hesaplar zaten pcden deaktif edilmis oluyor genelde. Sony yardimci olur belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: goz_35

Arkadaslar pc uzerinden hesaplar sadace 6 ayda 1 deaktif edilebiliyor. Kardeslik ile alinan hesaplar zaten pcden deaktif edilmis oluyor genelde. Sony yardimci olur belki.

6 ayda 1 diyorsunda onu da yaptirtmiyorki..pc ye gecince denicem simdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi bu işlemi devices kısmından yapamıyorsunuz illaki ps4 uzerinden yap dıyor ama arkadasın dedıgı sekılde media games kısmından tum accountları disable ettim ve active edilmişs sistem sayısı 0'a düştü.sonra ps4 üzerinden active et dedim etti.eger deactivate etmemiş olsaydı account farklı bir ps4 üzerinde primary olarak tanımlıyken ben yeni ps4 üzerinde primary yap dediğimde bana hata mı verirdi yoksa yine de aktive eder miydi?
  • Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    O hesap ikinci else daha once yapilmistir. Eger ilk sahibi sizseniz bile yapilmiyorsa daha once bir kere yapilmistir.Kisacasi bir hesap daha once pcden deaktif olmamissa kesinle deaktif edilebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.