Şimdi Ara

Bozulan GTX 465 Yerine Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemci: INTEL CORE İ5 760

Ekran Kartı: NVIDIA GEFORCE GTX 465 >> Bozuldu

Bu ekran kartının yerine bi kart arıyorum. Bununla aynı performansta olursa yeterli. Vatan Bilgisayardan bi kart gösterirseniz daha iyi olur.

• 7850/r7 270 /r7 270x en sonuncu tercih meselesidir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

7850/r7 270 /r7 270x en sonuncu tercih meselesidir...

teşekkür ederim yalnız bişey sorucam bu bilgisayarda çok fazla oyun oynanmıyor bu kartlar yüksek kalmaz mı yoksa ideal midir bi pes oynanır bir de harry potter gibi çok yüksek performans gerektirmeyen oyunlar tahminimce
  • abc1905 A kullanıcısına yanıt
    Arkadadin verdigi ekran kartlariyla srn bf4 full ayarda rahatlikla oynarsin sıkınti yaratmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD HASTASI 044 kullanıcısına yanıt
    yani şimdi bu bilgisayar 1-3 sene içinde değişirtirilir heralde bunlardan birini alırsak yeni bilgisayar için yeni ekran kartı alınır heralde bunlar çöp olmasın diye gtx 465'den çok fazla yukarısını almak istemiyorum ben kendime almayacağım için daha çok arada kalıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abc1905 -- 16 Haziran 2014; 16:36:09 >
    Zaten bu ekran kartlari seni 4 sene rahatlikla goturur ondan sonra da low hig medium karisik oynarsin tavsiyem gtx 760 almandan yana

• quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Zaten bu ekran kartlari seni 4 sene rahatlikla goturur ondan sonra da low hig medium karisik oynarsin tavsiyem gtx 760 almandan yana

yok hocam demek istediğim o değil :D gtx 760 çok yüksek kalır

ben diyorum ki gtx465'ten çok yukarıda almayayım zaten bu bilgisayar 2 3 sene içinde değiştirilir, değiştirilince de muhtemelen yeni kart alınır, yeni kart alınca da bu alacağımız karta verdiğim fazla paraya üzülmeyelim diye dedim şimdi ideal mi bunlar yoksa yüksek mi bu sistem için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: abc1905

quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

yok hocam demek istediğim o değil :D gtx 760 çok yüksek kalır

ben diyorum ki gtx465'ten çok yukarıda almayayım zaten bu bilgisayar 2 3 sene içinde değiştirilir, değiştirilince de muhtemelen yeni kart alınır, yeni kart alınca da bu alacağımız karta verdiğim fazla paraya üzülmeyelim diye dedim şimdi ideal mi bunlar yoksa yüksek mi bu sistem için

GTX750 Ti almanız daha iyi olur.
    Ozaman 2.el gtx 650 ti lere bak onlar ucuzdur

Gtx 465 ortalama hd7770 gücünde bişeydir tahminim.Ona göre alırsın hd7790 alma sorunlu diolar

• bi up yapalım
  • HD 7770 alınabilir. GTX465'ten biraz daha düşük ama pes vs. oynanacaksa yeterli olur.
    Fazla oyun oynamıyorsanız.

Hd 7770.

• konuyu uplamadan önce hd7850 veya r7 265 dualx almayı düşünüyodum, hd7770 yeterli midir ne kadar götürür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abc1905 -- 22 Haziran 2014; 1:04:21 >
    Butce varsa r7 265x oneririm daha uzun sure atar.

İyi olur.

• teşekkür ederim yardımlar için
    Rica ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.