Şimdi Ara

Bozuk Yol Yüzünden Motosikletim Hasar Gördü, Dava Hakkım Var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

13 Ağustos Salı günü motosikletle Menderes/İzmir ilçesinden geçerken asfalt yolun ortasındaki bir çukura girdim. Motosikletin koruma demiri asfaltla temas sağladı. Düşme gibi herhangi bir durum olmadı, motosiklet yürür halde olduğu için Manisa'ya kadar sürmeye devam ettim. Ertesi günü fark ettim ki koruma demiri yamulmuş, o yüzden sanayiye gidip servise bıraktım motosikleti, hala telefon edip çağırmalarını bekliyorum. Ne kadar masraf çıkar bilmiyorum. Bahsettiğim yol yüzünden motosikletin hasar gördüğünü nasıl kanıtlayabilirim? Yasal olarak dava açma hakkım var mıdır? Eğer varsa hangi kuruma dava açmam gerekir? Motosikletin tamirat masraflarını karşı tarafa (kuruma) ödetme hakkım var mıdır? Bahsettiğim çukurun düzeltilmesini nasıl sağlayabiliriz?

Şimdiden teşekkürler!

• İşyeri, bina kameraları, mobese falan var mı o civarda? Orada inip baksaydınız keşke aracın altınada, servis çağırılıp tutanak tutulsaydı iyi olurdu..
    Kanıtlayabileceğinize inanıyorsanız dava açmanız menfaatinizedir elbette. Yol kimin sorumluluğunda ise ona husumet yönelteceksiniz. Oradan kaynaklı zararınızı belgeleyebiliyorsanız hiç uğraşmayın işin uzmanı bir avukat bulun o gereği ne ise yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titan321 -- 17 Ağustos 2019; 15:1:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.