Şimdi Ara

bozuk para koleksiyonu yapmak istiyorum ama bozuk paraları nerede toplayacağım =??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde baya bozuk para var onları düzenleyip şöle güzel bi koleksiyonluk gibi birşey yapmak istiyom ama bunları neye koyacam bu konu hakkında fikri olan var mı

• deftere yapıştır
  • bende 20 yildir biriktirdigim para koleksiyonu var, 30- 40 ülkeye ait madeni ve kagit paralar var. Tairhler 1930 - 2000 yillarina ait eger talip olursan, satayim sana kisadan koleksiyon sahibi olmus olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eDDiè

bende 20 yildir biriktirdigim para koleksiyonu var, 30- 40 ülkeye ait madeni ve kagit paralar var. Tairhler 1930 - 2000 yillarina ait eger talip olursan, satayim sana kisadan koleksiyon sahibi olmus olursun

hocam daha para yatıracak kadar bu işe heves sarmadım bi düzenleme yapam belkide talip olurum bellide olmaz ama mesela sen bozuk paraları nasıl birşeyde saklıyorsun ??

deftere yapıştırmayı bende düşündümde sonrada çok mantıklı gelmedi daha orjinal daha güzel daha akıllıca bişey yok mu kine :S

•  bozuk para koleksiyonu yapmak istiyorum ama bozuk paraları nerede toplayacağım =??

bir benim mi aklıma gelmiş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

bozuk para koleksiyonu yapmak istiyorum ama bozuk paraları nerede toplayacağım =??

bir benim mi aklıma gelmiş ?

hocam güzel de orada bi estetiklik bişeylik yok öle koleksiyon yapsam herhalde millet küfreder yok mu yaa koca forumda koleksiyon yapan

• Tahta bi zemin ustune diz paraları üstüne tam kapatacak şekilde cam kestir kenarları keskin olmasın ama koy tepesine. Hani bazı cafelerde menuyu masayla cam arasına koyarlar ya oyle dusun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bu videoda gördüm detaylı bir şekilde anlatıyor madeni paralar nasıl saklanır diye bakabilirisn
    FARKIMIZ FARKIMIZDIRyoutube
    Madeni Para Koleksiyonu Nasıl Saklanır - Madeni Para Koleksiyonu Albümü
    https://www.youtube.com/watch?v=gzFQmEjXFsY

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.