Bildirim
BOZUK MP3 LERİ DÜZELTEN PROGRAM?..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yaa arkadaşlar hiç anlayan yokmu benim gibi yaaawww.hadi bi zahmet bi el atın şu tuşlara.. -
cızırtı mı var mp3lerde
bunu için
goldwavewww.goldwave.com
yada soundforge
kullanabilirisn -
şarkıların genelde 1.5 dakkasından sonra cızırtılar başlıyo.bir süre sonra ise diğer şarkıya atlıyo.pc net dergisinde böyle mp3 leri düzeltebilen bi program olduunu okumuştum.aramaya üşendim valla.70 tane pc net dergisi var.şimdi aramaya başlasam 1 hafta sonra bulurum heralde.bende buraya yazıyim dedim.. -
quote:
Orjinalden alıntı: drony
cızırtı mı var mp3lerde
bunu için
goldwavewww.goldwave.com
yada soundforge
kullanabilirisn
goldwave ses dosyalarını düzenleyen bir program. aslında bana onarım yapan bir program lazım.. -
Yani senin demek istediğin şey dimi CD ile alakalı hani kimileri yanlış çekim sonucu viyk viyk ötüyor sanırım sen bunu düzeltmek istiyorsun ama bunun çözülebileceğini sanmıyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: KRALL
quote:
Orjinalden alıntı: drony
cızırtı mı var mp3lerde
bunu için
goldwavewww.goldwave.com
yada soundforge
kullanabilirisn
goldwave ses dosyalarını düzenleyen bir program. aslında bana onarım yapan bir program lazım..
goldwave ve soundforge ile yapabilirsin.
yalnız sendeki mp3ler sanırım kazaa daki gibi cıyklayanlardan.. bunları kayıpsız düzeltmek mümkün değil. olmayan birşey yaratılamaz..
ve bunu soundforge dan başka bir yazılımla daha profesyonel olarak yapamazsın ama bu tabiki tecrübe istiyo..
fakat
magix audio cleaning lab
bu konuda sana yardımcı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drony -- 25 Eylül 2005, 11:42:45 >
-
@Adoniss viyk viyk ötme yok.şarkının ilk 1,5 dakikası harika.sonra başlıyo bildiğin radyo cızırtısı gibi.bi süre sona şarkı atlatıyo..
@drony çok teşekkür ederim soundforqe yi bulamadım.kapsamlı bi ariyim.magix audio cleaning lab ayrıca bunada bi göz atiim.. -
quote:
meraba bozuk bi sürü mp3 üm var arkadaşlar.bi zahmet kolay bildiğiniz program varsa yazarsanız sevinirim..
Bu iş için yapılmış bi program Pinnacle Clean 5 dir. -
eeee sonuç nedir aga hallettin mi?? -
magix audio cleaning lab bu programı bulamadım.çok aradım ama....başka bi şey bakiim.. -
Mp3Doctor 5.11.045 Buyur İndir
Bu programa da bakabilirsin arkadaşım.
Bir de All Media Fixer Pro programı var.
Epey iş gören bir program.Kullanımı da çok basit.
Hangisini istersen onu indir.
-
quote:
magix audio cleaning lab bu programı bulamadım.çok aradım ama....başka bi şey bakiim..
magix audio cleaning lab
http://www.soft32.com/download_6296.html -
yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.ikisinide hemen deniyorum...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X