Şimdi Ara

BOZUK MP3 LERİ DÜZELTEN PROGRAM?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba bozuk bi sürü mp3 üm var arkadaşlar.bi zahmet kolay bildiğiniz program varsa yazarsanız sevinirim..

• yaa arkadaşlar hiç anlayan yokmu benim gibi yaaawww.hadi bi zahmet bi el atın şu tuşlara..
  • cızırtı mı var mp3lerde

bunu için

goldwavewww.goldwave.com
    yada soundforge
    kullanabilirisn
  • şarkıların genelde 1.5 dakkasından sonra cızırtılar başlıyo.bir süre sonra ise diğer şarkıya atlıyo.pc net dergisinde böyle mp3 leri düzeltebilen bi program olduunu okumuştum.aramaya üşendim valla.70 tane pc net dergisi var.şimdi aramaya başlasam 1 hafta sonra bulurum heralde.bende buraya yazıyim dedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: drony

cızırtı mı var mp3lerde

bunu için

goldwavewww.goldwave.com
    yada soundforge
    kullanabilirisn

goldwave ses dosyalarını düzenleyen bir program. aslında bana onarım yapan bir program lazım..
  • Yani senin demek istediğin şey dimi CD ile alakalı hani kimileri yanlış çekim sonucu viyk viyk ötüyor sanırım sen bunu düzeltmek istiyorsun ama bunun çözülebileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KRALL

quote:

Orjinalden alıntı: drony

cızırtı mı var mp3lerde

bunu için

goldwavewww.goldwave.com
    yada soundforge
    kullanabilirisn

goldwave ses dosyalarını düzenleyen bir program. aslında bana onarım yapan bir program lazım..

goldwave ve soundforge ile yapabilirsin.

yalnız sendeki mp3ler sanırım kazaa daki gibi cıyklayanlardan.. bunları kayıpsız düzeltmek mümkün değil. olmayan birşey yaratılamaz..
    ve bunu soundforge dan başka bir yazılımla daha profesyonel olarak yapamazsın ama bu tabiki tecrübe istiyo..

fakat
    magix audio cleaning lab
    bu konuda sana yardımcı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drony -- 25 Eylül 2005, 11:42:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Adoniss viyk viyk ötme yok.şarkının ilk 1,5 dakikası harika.sonra başlıyo bildiğin radyo cızırtısı gibi.bi süre sona şarkı atlatıyo..

@drony çok teşekkür ederim soundforqe yi bulamadım.kapsamlı bi ariyim.magix audio cleaning lab ayrıca bunada bi göz atiim..
  • quote:

meraba bozuk bi sürü mp3 üm var arkadaşlar.bi zahmet kolay bildiğiniz program varsa yazarsanız sevinirim..

Bu iş için yapılmış bi program Pinnacle Clean 5 dir.
  • eeee sonuç nedir aga hallettin mi??
  • magix audio cleaning lab bu programı bulamadım.çok aradım ama....başka bi şey bakiim..
  • Mp3Doctor 5.11.045 Buyur İndir
    Bu programa da bakabilirsin arkadaşım.

Bir de All Media Fixer Pro programı var.
    Epey iş gören bir program.Kullanımı da çok basit.
    Hangisini istersen onu indir.
     BOZUK MP3 LERİ DÜZELTEN PROGRAM?..

• quote:

magix audio cleaning lab bu programı bulamadım.çok aradım ama....başka bi şey bakiim..

magix audio cleaning lab

http://www.soft32.com/download_6296.html
  • yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.ikisinide hemen deniyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.