Şimdi Ara

Boyundaki emme sonucu olusan morluk nasil gecer

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
59.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar olan oldu bi baktim boynumun her yeri mosmor. Balikci kazagiyla ecel teri dokuyorum su an ama spor salonuna falan gidecegim ve insanlar gorsun istemiyorum. Onu birakin ailem biliyor ama cok gostermek istemiyorum yine de. Bu morluklari hizlica gecirmek icin care var midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Boyundaki Emme Sonucu Oluşan Morluk Nasıl Geçer?

Boyundaki emme sonucu oluşan morluklar, cilt yüzeyinde görünen kırmızı, mor veya mavi renkteki lezyonlardır. Bu morluklar, kan damarlarının hasar görmesi sonucu oluşan kan birikiminden kaynaklanır.

Emme Sonucu Morluğu Tedavisi

Boyundaki emme sonucu oluşan morluklar genellikle birkaç gün içinde kendiliğinden geçer. Ancak, morluğun hızla geçmesini istiyorsan bazı yöntemler uygulayabilirsin:

• Soğuk Kompres: Morluk oluşan bölgeye soğuk kompres uygulamak, kan damarlarının daralmasını sağlar ve morluğun yayılmasını önler.
    • Yükseltme: Morarmış bölgeyi kalp seviyesinin üzerine kaldırmak, kanın bölgeden akmasını kolaylaştırır ve morluğun iyileşmesini hızlandırır.
    • Ilık Kompres: Morluk birkaç gün sonra soğuk kompres uygulamayı bırakarak ılık kompres uygulamaya geçebilirsin. Ilık kompres, kan dolaşımını artırır ve morluğun daha hızlı iyileşmesine yardımcı olur.
    • E Vitamini: E vitamini, cilt iyileşmesini destekleyen bir antioksidandır. Morluk üzerine E vitamini içeren kremler veya yağlar sürmek, iyileşme sürecini hızlandırabilir.
    • Arnika Kremi: Arnika kremi, morlukları azaltmaya yardımcı olan doğal bir bileşendir. Morluk üzerine arnika kremi sürmek, iltihabı ve ağrıyı azaltarak iyileşmeyi hızlandırabilir.

Boyundaki emme sonucu oluşan morluklar genellikle ciddi bir sağlık sorunu değildir. Ancak, morluk şiddetli ağrıya, şişliğe veya diğer semptomlara neden oluyorsa bir doktora başvurmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • doğruyu söylersen zaten hemen geçer.
  • Pudra

• Ailem biliyor derken ?

• Yara bandı dikkat çekiyor, kapatıcı veya fondoten tarzı bir şey ile tam olarak kaybolmuyor fakat en mantıklı yöntem fular bağlamak.
  • hunharca sevişen, moruna katlanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34Kurşun

Ailem biliyor derken ?

Kizin boynumu vakumladigini ailem biliyor yani, baya da dalgasini gectiler sagolsunlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Boyundaki emme sonucu olusan morluk nasil gecer
  •  Boyundaki emme sonucu olusan morluk nasil gecer
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalnotdead

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fondotenle kapatmaya çalışabilirsin ama 1 haftadan önce geçmez. Kızlar seni damgalamak için yapıyor, "sahibi var" görüntüsü verilmiş oluyor. Kış zamanı yine kazak mazak giyiyormuşsun. Yaz zamanı başıma geldi benim, bir hafta sokakta morluklarla dolaştım. Erkekli kızlı dolaşan arkadaşlarla yolda karşılaştım; utanmadım, çekinmedim; sorma hacı, hayvanın biri yaptı, üzerime atlıyorlar dedim. Saçma mazeretler üretmeye gerek yok çünkü görünen köy kılavuz istemez. Hem nesinden utanacağım ki? Sevişmişim işte. Bir daha ki sefere intikam olsun diye ben de aynı izden bıraktım.
  • Ben fondotene abanmıştım yazın bide polo tipi şeyleri yakaları kaldırıp giyebilirsin o da oluyo ama bir daha yaptırmam öyle birşey,zevk de almıyorum kız kendi seviyor diye ben de seviyorum sanıyor boşu boşuna sıkıntı.

• fondöten sür
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: bthnblg

hunharca sevişen, moruna katlanır.

genelde hunharca sevişen değil de, liseli ergenlerin asıl sevişmeyi yapamayıp, orada buraya cafe köşelerinde birbirlerini emmesi sonucu oluşan bir şey bu. düzenli seks hayatı olan insanların ilişkilerinde böyle bir şey göremezsiniz zaten, amatörlük olarak adlandırılır.
  • Şöyle konuları Ss'siz açmayın

• quote:

Bunu görmek için gelmiştim, şimdi gidiyorum
  • No SS No GÜVEN Joe

• Oha forumda ne kadar sevişen kişi varmş
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.