Şimdi Ara

Boyun bölgesi kasların ağrıması??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kafamı herhangi bir yöne doğru biraz fazla yatırsam boynum ağrıyor, ayrıca yukarı aşağı harekette kıtırtılar geliyor, ayrıca trapez kasları mı oluyor adı tam olarak bilmiyorum ama o bölge sürekli sert kasılmış durumda...

bu sorunu ne şekilde çözebilirim ne fayda eder bilen var mı?

• bir doktora görün bence boun kireçlenmesi hatta ileride fııtık olailir. Bir kontrole git derim.
  • İzometrik Egzersizler İle Boyun agrılarından azaltabilirsiniz Boyun kaslarının güçlendirebilirsiniz Yaş ve Kilonuzu yazsaydınız daha ayrintili bilgi verebilirdim.
    http://boyunfitigi.belveboyunfitigi.com/boyun-egzersizleri.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

İzometrik Egzersizler İle Boyun agrılarından azaltabilirsiniz Boyun kaslarının güçlendirebilirsiniz Yaş ve Kilonuzu yazsaydınız daha ayrintili bilgi verebilirdim.
    http://boyunfitigi.belveboyunfitigi.com/boyun-egzersizleri.html

bunları yapıyorum bir süredir zaten, yaş 24 kilo 75
  • Yastıkta bi sorun olabilir yattın yükseklik fazla olabilir ve alçak
  • kolesterolüne baktır.
  • Bir de en son karşılaştığım bir yöntemi anlatayım. Ne kadar doğrudur bilinmez:

Yüz üstü yatılır. eller boyunun biraz altında birleştirilir ve kafayla 50'ye kadar o rakaım işareti yapılır. Yani 1 ise 1 şeklinde hareket ettirilir. Yirmi ise önce 2 şeklinde daha sonra 0 şeklinde.

Kendisi bir doktor arkadaşından öğrendiğini söylüyor. Boyundaki damarları güçlendiriyormuş, boyuna bağlı rahatsızlıkların yanında baş ağrısını da geçirdiği oluyormuş.

Tabi tam bir yetkiliye sormak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boyun düzleşmesi
    14 yıl önce açıldı
    Boyun Tutulması
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.