Şimdi Ara

BOYUMUZU UZATMANIN YOLLARI?? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
4
Favori
197.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheFade0ut

    yaşım 14 kilom 51 boyum 1.67 nasıl iyi mi ?

    Kısasın hocam benim yaş 16 boy 1.94

    Bu arada arkadaş sormuş nasıl uzar diye eğer önceki sayfalarda cvp verildimi bilmiyorum okuyamadım boy uzaması çok büyük kısmı genetiktir ondan fazla uğraşma boyum nasıl uzar filan diye.
  • 96 kasm doğumluyum. yani 14 yasındaym boyum:150 ve kilom 47.5 sizce nasıl acil cevap bekliorm boyumdan dolayı çok kompleksliiyim yha :'(
  • Çoğu arkadaşım sıkıntılı anladığım kadarıyla =) Benimde sizler gibi aşırı boy kompleksim vardı ve sabahtan akşama kadar bunun için bir çare arıyordum..Ve sonunda samimi olduğum arkadaşlarım aracılığıyla BİOTALL adlı bir ürünle tanıştım..Arkadaşlarım bu ürünün işe yaradığını ve kesinlikle denememi söylediler..Bu tavsiye arkadaşlarımdan geldiği için pek tereddüt etmedim ve biotall adlı ürünü sipariş ettim..İnanın kendime inanamadı =) ürün kullanmadan önce boyum 1.66 iken kullandıktan 5-6 hafta sonra boyum 1.71 oldu ve 20 yaşındayım..Gerçekten şimdiki halimden çok memnunum ve yolda yürürken attığım her adımdan artık daha eminim..Biotall'ı kullanmanızı %100 tavsiye ediyorum..Sevgilerle.. =)
  • Bir yoruma çok güldüm 13 yaşlarında yanlış hatırlamıyorsam parantez için de "boyum fazla uzamıyor çünkü derslerde basket oynamıyoruz" 1 saat basket oynadın 1mm uzadın gibi bir kavram mı var? Bir çok basketçi arkadaşım var adamlar baskete başlamadan önce 1.90dı ve de bu adamlar boyum uzun belki bir iş yaparım diye takımlara girdiler power slam hala basamazlar...

    Basket ciddi boya katkısı olmazzzz....Baskette iş yapacaksan her türlü yaparsın NBA'de 178lik adamlar var hatta 1.75 Boston'da.... Boya takılmayın 175 aşağısında değilseniz takmayın...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ersin9

    Çoğu arkadaşım sıkıntılı anladığım kadarıyla =) Benimde sizler gibi aşırı boy kompleksim vardı ve sabahtan akşama kadar bunun için bir çare arıyordum..Ve sonunda samimi olduğum arkadaşlarım aracılığıyla BİOTALL adlı bir ürünle tanıştım..Arkadaşlarım bu ürünün işe yaradığını ve kesinlikle denememi söylediler..Bu tavsiye arkadaşlarımdan geldiği için pek tereddüt etmedim ve biotall adlı ürünü sipariş ettim..İnanın kendime inanamadı =) ürün kullanmadan önce boyum 1.66 iken kullandıktan 5-6 hafta sonra boyum 1.71 oldu ve 20 yaşındayım..Gerçekten şimdiki halimden çok memnunum ve yolda yürürken attığım her adımdan artık daha eminim..Biotall'ı kullanmanızı %100 tavsiye ediyorum..Sevgilerle.. =)

    Bizde yedik




  • Boy 20 yaşına kadar uzar nasıl uzar süt, yumurta, peynir, beyaz eti sıksık tüketirseniz boy uzar. Aynı zamanda hiçbirşey yapmadan da boyunuz uzar genetiktir.
  • Yaş=>18

    Boy=>171

    Kilo=>53
  • lise 1 e yeni geçtim boyum 1.75 kilom 66 daha uzama şansım warmi sizce
  • Merhaba ben 16 yaşındayım ve boyum 1.75 size daha uzayabilirmiyim hedefim 1.80
  • ya ben 97liyim. lise 1 gidiyorum erken başladım. boyum 158,ailemde 180'den aşağı kimse yok annem dışında annem 165 . benim boyum ne kadar uzar daha? bazı arkadaslarım ip al atla düzenli 5 10 cm atarsın diyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecela -- 17 Kasım 2010; 11:47:59 >

  • quote:

    Orijinalden alıntı: the12

    lise 1 e yeni geçtim boyum 1.75 kilom 66 daha uzama şansım warmi sizce

    Ben 91 liyim Lise 1 e geçtiğimde boyum 163 falandı akdeniz üniversitesi tıp fakültesine gittik ölçümler yapıldı el ayak kemik uzunluğu ölçümleri falan babamın boyu 1,68 annem ise 1,64 Bana en fazla 173 olur falan okadar olmayada bilir dediler fakat lise 4 ten sonra uzamaya başladım şu anda 19 yaşındayım ve geçen seneden beri hala uzuyorum boyum geçen yıl 177 idi şuan 178 im Bunu neyemi borçluyum bunu spor salonuna ve dengeli protein ağırlıklı beslenmeye borçluyum kesinlikle ekstra boy uzatmak için kendimi zorluyacak hiç bir egzersiz yapmadım yer çekimine karşı ağırlık bile kaldırdım. Vücut geliştirmede asıl önemli olan kas yapısını arttırmak ve daha fazla sportif olmak olduğu için halterciler gibi aşırı ağırlık çalışmaları yapmadım aşırı derken kendi vücut ağırlığımdan fazla omuz girmedim zaten girememde çünkü vücut geliştirmede belirli bir ağırlıkta 8-10 tekrar yapmak olduğun için zaten fazla ağırlık girmeye gerek yok. Bu yüzden sanıldığının aksine boy uzamasına çok yardımcı olur. Üstelik haltercilerde ağırlık kaldırdıkları için değil kısa boyluların bu sporda daha başarılı oldukları için genelde kısalardan oluşur.

    Yani size demek istediğim spor salonuna gitmekten çekinmeyin ve beslenmenizede çok dikkat edin. Ekstra kas ağırlığı ekstra hantallık demek değildir Siz kondüsyonunuzu üst düzeyde tutarsanız o kasların size tahmin edemiyeceğiniz kadar + sı olur Son olarak şunu söylemek istiyorum Boyumun 178 e kadar uzaması belki sizler için bir mucize değildir babamın ve annemin boy oranına göre fakat Benim omurlarımda Skolyoz hastalığı var yani omur iliği eğrilmesi kambur dan daha farklı şekilde 3 boyutlu bir eğilme yani arkadan röntgen çekildiği zaman S şeklinde dizili duruyolar ve 2 adet 40 ar derece eğiklik var bunuda bacaklarımın ve kollarımın uzun olduğunun gövdemin kısa olduğunun farkına vardıktan sonra vardım 10 kişiden 1sinin yakalana bildiği çok yaygın bir rahatsızlık, hatta tarihte ilk görülen omurga hastalıklarındandır. Doktora Bu eğrilikler olmasaydı boyumun ne kadar olabileceğini sorduğumda 1,85 cm gibi bir cevap aldığımda gerçekten şaşırmıştım çünkü ailemde 170 den uzun sayısı pek azdır. Skolyoz yüzünden ciddi sırt ağrıları çekiyorum hatta vücut geliştirme ile beraber basketbol oynamayada bu yaşlardan sonra ağırlık verdim, geçmişim olmamasına rağmen atış yüzdem gerçekten iyidir, yani unutmayınki hayatta hiçbirşey için geç değildir




  • meraba ben 15 yaşında bir kızım boyum 1,55 kilom 45 biliorum yaşıma göre fazla kısayım yemeklerde çok seçiçi bi insanım herşeyi yemem..

    boyumu uzatman için ne yemeli ve içmeliyim ?
    vede nasıl egzersiz yapmamı önerirsiniz ??

    lütfen yardımcı olun...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onurcan91

    17 yaşındayım boyum 1.71 1.80 olurmuyum sabah akşam süt ve 2 kaşık uzamax içiyorum.

    arkadaslar 3 sene olmuş boyum 1.74 haberiniz olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onurcan91


    quote:

    Orijinalden alıntı: Onurcan91

    17 yaşındayım boyum 1.71 1.80 olurmuyum sabah akşam süt ve 2 kaşık uzamax içiyorum.

    arkadaslar 3 sene olmuş boyum 1.74 haberiniz olsun

  • quote:

    Orijinalden alıntı: figen_16

    meraba ben 15 yaşında bir kızım boyum 1,55 kilom 45 biliorum yaşıma göre fazla kısayım yemeklerde çok seçiçi bi insanım herşeyi yemem..

    boyumu uzatman için ne yemeli ve içmeliyim ?
    vede nasıl egzersiz yapmamı önerirsiniz ??

    lütfen yardımcı olun...


    üzülme kylie minogue'dan uzunsun
  • acaba Ercannnn Yılınnn başka bi nickle geri mi dönmüş diye düşünmeden edemiyorum
  • Burdakiler acaba boyunuz şimdi ne kadar uzadı :))
  • arkadaslar bende sormak istiyorum. yas:15, boy:1.74, kilo:66. sizce şimdilik iyi mi? ayrıca daha fazla uzamak için tavsiyeleriniz var mı??

  • Boy : 158 cm
    Kilo : 42

    Arkadaşlar ben 14 yaşındayım 1 yıldır basketbol oynuyorum(Yazın her gün en az 6 saat oynadım).Ara da sıra da ip atlıyorum süt de içiyorum ama boyum 1 yılda 3-4 cm bile anca uzadı.Babam 183, annem 160 cm, amcam 193 diğeri 180, dayımlar falan hepsi 180(4 dayım), teyzemler de 163 falan(4 teyzem).Ayrıca ergenlik çağındayım neden çok çok az boyum uzuyor? LÜTFEN CEVAP VERİN




  • 16 yasına yeni girdim nisan basında boy 1,60 kg 60 ve boyumun uzaması için ne yapmalıyımmm.bu arada kızlar farklı erkekler farklıymıs :S ben kızım acil cvp gelirse sevinirmmm:)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.