Şimdi Ara

Boyumu Uzatmam Lazım Neler Yardımcı Olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.74 boyum var 78 kiloyum kısa kalmaya başladım arkadaşlarım 178 185 aralığında boyumu sağlık ocağında ölçtüm.
    Yaşım 16 ama eskiden doktora gittiğimde kemik yaşımın kendi yaşımdan 1 yaş büyük olduğunu öğrenmiştim doktor normal demişti yani kemik yaşım 17 galiba son 2 senem var uzarsa uzar.
    İnternetde biraz araştırma yaptım
    badem peynir süt vs boya etkisi oluyormuş sonra erken yatmanin 3 ay dikkatli besleneceğim şeker tüketmeden şekerde engelliyormuş + 3 ay boyunca günlük en az 1 saat basketbol oynayacağım illa ki etki gösterir bu yaptıklarım 15 haziranda boyumu net sekilde ölçtürüp başlayacağım dediklerime okul açılana kadar 3cm falan atsam mükemmel olur totelde 1.80 i görsem yeter baskrt çok faydalı diye biliyorum totalde en az 1.5 2cm etkiler galiba besinlerde 1 cm etki yapsa normalde 2cm uzayacaksam tamam iste 180 i görürüm bakalım son kez güzelce ölçtüreyim boyumuda.
    Edit:Şimdi baktim eğer basketbol kalsiyum protein içeren besin programıyla yapılırsa en hızlı etki gösteren ve ulaşabilecegin maksimum boya ulaştırıyormuş örnek anne 170 baba 170 olabilecegi maksimum boy 180 se 180 e kadar uzayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuteRobot -- 16 Mayıs 2015; 10:07:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.