Şimdi Ara

Boyumu nasıl uzatabilirim? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
387
Cevap
8
Favori
234.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    boy 1,75
    kilo 90

sizce uzarmıyım daha???
    ...
  • Yaş 24
    Boy 1.98cm
    Kilo 96

tek şikayetim doğmuşlarda ayakta kaldıgımda boyumu egmek ve zaman zaman sırtım agrıor
  • ciddi söylüyorum süt işe yarıyor. Hatırlarmısınız ilk okulda minik kutu sütler dağıtır bizde içerdik. Sınıfta kimse içmezken ben hepsinden alır kendim içerdim(hoş sürekli tuvaletim gelirdi o ayrı bi konu )
    bende boyumun çok uzamasını istiyordum. Sonra 2 sene böyleydi son artık orta sonda baktım hiç uzamıyor bende içmekten vazgeçtim. Lise1 e geldik millet hep uzunda ben çok küçük gösteriyodum eziliyodum vs.vs
    Daha sonra lise 2 ye geçerken yazın öyle bi boy attım ki hiç abartısız arkadaşlar boyumun 1/3 i kadar uzadım okula bi gittim diğerleriyle aynı boydayım ve şuan okuldaki en uzun boylu olmasamda oldukça uzunum diğer arkadaşlarıma göre...(boyum şuan 1.82 )

• quote:

Orjinalden alıntı: bluqq

ciddi söylüyorum süt işe yarıyor. Hatırlarmısınız ilk okulda minik kutu sütler dağıtır bizde içerdik. Sınıfta kimse içmezken ben hepsinden alır kendim içerdim(hoş sürekli tuvaletim gelirdi o ayrı bi konu )
    bende boyumun çok uzamasını istiyordum. Sonra 2 sene böyleydi son artık orta sonda baktım hiç uzamıyor bende içmekten vazgeçtim. Lise1 e geldik millet hep uzunda ben çok küçük gösteriyodum eziliyodum vs.vs
    Daha sonra lise 2 ye geçerken yazın öyle bi boy attım ki hiç abartısız arkadaşlar boyumun 1/3 i kadar uzadım okula bi gittim diğerleriyle aynı boydayım ve şuan okuldaki en uzun boylu olmasamda oldukça uzunum diğer arkadaşlarıma göre...(boyum şuan 1.82 )

eft kucukken gunde bi koli aromali sut içtigimi bilirim annemler surekli alırlardı kakaolu sut hatta ustunde hercule resmi vardı hiç unutmam..... sütün kesinlikle yararı var... ayrıca yüzmeyi tavsiye ederim... son 3 senem hariç zaten yuzmeyi bıraktım kilo aldım :/ dier senelerde sudan cıkmazdım... yazları tüm gun denizdeydim...

• o zaman ben hiç yüzmiyim bende çok zayıfım boyuma göre 58 kiloyum
  • ARKADAŞLAR BEN 15 YAŞINDA 1.72 BOYUNDAYIM BABAM 1.84 FALAN ANNEM 1.69 70 ARASI ANNEMİN KIZ KARDEŞLERİ 1.70 ÜSTÜ ERKEK KARDEŞELRİ 1.75 ÜSTÜ ANNESİ BABASI 1.76 1.78 BABAMIN ERKEK KARDEŞLERİ 1.70 1.80 BABASI 1.77 ANNESİ 1.60 ERGENLİK ÇAĞINA 14 YAŞINDA GİRDİM BESLENMEM İYİ OLMUŞTUR BOYUM NE KADAR DAHA UZAR KAÇ YAŞINA KADAR UZARIM BABAM KADAR OLABİLİRMİYİM
    ARKADAŞLAR LÜTFEN İLGİLENİN SORUYU BEN SORDUM İLGİLENEN YOK BAŞKA KİŞİLERE CEVAP VERDİNİZ.
  • yaş 32 benim
    boyum uzarmı?

• yaw türkiye ortalaması 170 erkekler için. Bunun üzerinde olanlar mesaj yazıyor inanılır gibi değil.
    türk kızlarının çoğu ufak tefek zaten. Eğer iyi dövüşmek için boy istiyosanız boy şart değil, kalıbınızı geliştirin. Nedir derdiniz anlamadım gitti.

Basket masket çok işe yaramaz. Belki 1-2 santim.Herşey genetikte bitiyor.

@yasaluyari
    hocam ne uzar ne kısalırsın. Ben de 31 yaşındayım.
  • Ama sanıyorum uzuyacağım 177 oldum
  • Bende Bu Durumun Tam Tersinde Müzdaribim Yaş 18 Boyu.198 Kilo 90 .Keşke 1.90 Olsaymışım Fazla Boyda İyi Degil
  • Benim boyum 1.75 kilom 73 yaşımda 19

Eğer Avrupada yaşasaydım bunu dert ederdim ama Türkiyede kafaya takıp düşünmek bunun için vakit harcamak bana fazla mantıklı gelmiyor zaten bir arkadaşında dediği gibi Türk kızların boy ortalaması ne ki burda gelip 15-16 yaşında arkadaşlar 1.76 olan boylarını beğenmiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: akdeniz_fb

yaa benim yaş 15 boy 178 daha önce uzamak için hiçbirşey yapmadım bundan sonra boyumu dahada uzatmak istiorum ne önerirsiniz

ne önerecekler spor yap beslenmeye dikkat diyecekler.ha bide ben barfiks çek derim.15yaşında o boy yeter bile sana ama sen 185filan olur gibime geliyor
  • Ben bi tıp fakültesi öğrencisi olarak genetik profesörümüzün dediklerini aynen aktarıorum....
    dedi ki bi adamın boyu genetik olaak 1,80 ise siz o adama ömrü boyunca basket oynatı falan tas catlasa 1.83 falan olur dedi....
    yani bu yüzden cok fazla ugrasmamak gerek....
    sadece cocukken düzenli beslenmek sart...
    bi de cocuklara yarısmalı oyunlar oynatmak gerekiyormus cünkü heyecan da büyüme hormonnu arttırıyormus....
    ayrıca bizim kızların boyunun kısa kalmasının sebebi de küçük yasta kadınsı görünmeye calıstıkları icinmiş...
    cünkü onlar o sekilde giyinip süslendikleri wakit östrojenler artıyormus ve östrojen de kemiklerin büyüme bölgelerini kapatır...
    o hatunları gören biz erkeklerde de aynı sekilde testoteron kemiklerdeki epifizlerin kapanarak büyümenin durmasına sebep oluyor....

• kaspaz diğer ülkelerde bence daha çok kadınsı gözükmeye çalışan kız çocuk vardır.o zaman onların genlerin de var uzun boyluluk öyle değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty89 -- 18 Haziran 2008; 14:01:37 >
  • Herkese mrb beyler benim boyum 1.70 yaşım 17 kilom 65 boyum ve kilom yasıma göre nasıl sizce lütfen bende cok takıyorum su boy sorununu hergün süt icerim spor 100 mekik 50 sınav 50 barfiks cvp bekliyorum:D
  • benm yaşım 15 boyum 1.90 2.05 olmam için ne yapmam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sago0217

Herkese mrb beyler benim boyum 1.70 yaşım 17 kilom 65 boyum ve kilom yasıma göre nasıl sizce lütfen bende cok takıyorum su boy sorununu hergün süt icerim spor 100 mekik 50 sınav 50 barfiks cvp bekliyorum:D

sallama kardeşim 50 barfiks ceken görülmüşmü, ufak at biras!...

• 17 yaşımdayım boyum 176.
    Fakat sorun şu ki 3 yıldır tek santim uzamadım.Normal olmadığını düşünüyorum birden boy atma gibi bi durumum olur mu yoksa kendimi 76'ya alıştırmaya başlıyayım mı
  • arkadaşlar bnm boy 1.71 kilo 73, 1992 nin ekiminde doğdum bu hesapları fazla bilmiyorum ama doğalı 15.5 yıl oluyor boyumu nası daha fazla uzatırım küçükken havale geçirdim malesef:(:(

annem 1.64
    babam 1.70

yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fr32 -- 24 Haziran 2008; 11:17:52 >
  • daha fazla asılarak
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.