Şimdi Ara

Boyumu nasıl uzatabilirim? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
8
Favori
234.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELam MuJo hosgeldın gelcı bende yenıyım ama neyse
    ya banada aynısını dıyorlar sut ıc hopla zıpla dedın gıbı nereye kadar uzman bırı yoqmu yaw soyle guzel bır
    bilgi verse onlarınn dedıgınım yapsak :D
  • SElam SE_CO tabıkıde boyun kıloyla alakası var ben cok kısı gordum bendenn kısa ve zayıf olanlar ılk once kılo alıyor sonra nah deve gını oluyorlar sana bısse soracam nasıl kılo alıyorsun benım dıger sorunum da kılom yıyıyorum ıcııorum SOnucunda ZAYIFLIYORUM FAlla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturk800 -- 9 Nisan 2008; 16:40:55 >

• Ben erkeğim arkadaşlar 18 yaşındayım abimin boyu 1.74 babam 1.60 ben 1.60 boyunda 63 kiloyum hafif topluyum acaba boyum uzar mı keşke uzasa keşke olsam 1.75 falan ne güzel olur 21 22 ye kadar uzarsam uzarım uzamazsamda elimden birşey gelmez birde arkadaşlar bu kandaki demir oranın boy uzamasıyla bir alakası var mı demir gelişim için gereklidir derler ben kan tahlili yaptırdım ve (50-170 arası olması gerekiyor benim demir oranımda 120 çıktı) Hepinize selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fear3 -- 15 Nisan 2008; 12:27:45 >
  • insanın ne zaman uzayacağı belli olmuyo benim yaş 14 2 sene önce sınıfın en kısalarındaydım şimdi en uzunları arasındayım ben çok takmamaya çalışıyorum boyum 185 olsa çok güzel olurdu şimdi 175 im
  • ya ben 16 yaşındayım yaklaşık ,158 boyum var sizce uzarmıyım uzamam için ne yapmam gerekir ailede herkesin boyu normal bi ben kısa kaldım :) yardımcı olursanız sevinirim :)
  • takma kafana bir yılda 48 cm boy attım
  • arkadaslar ben 14 yasındaym boyum 1.60 50 kg basketbol oyuncusuym sizce boyum kısamı yoksa daha fazla mı uzamalıyım ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bart_simpson

arkadaslar ben 14 yasındaym boyum 1.60 50 kg basketbol oyuncusuym sizce boyum kısamı yoksa daha fazla mı uzamalıyım ....

senin boyun yaşına göre normal ama ileri yaşlarda 2 metreyi falan bulur en düşük olarak ta 190-195 falan olur basketbol oynamaya böyle devam edersen..
  • iyi hoşta benim annem 1.62 babam 1.71.benim boyum 1.78 , 17 yaşındayım.genlerle ilgili diyosunuz.o zaman benim 1.71den fazla olmamam gerekirdi ve uzamaya da devam ediyorum.benim sorunum kilom 60 kilo anca varım.
  • 9. sınıfım

boy 1.63

kilo 70 nasıl uzarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: lofehli

1ameliyat

2hindistan da bir doktor balık yagıyla 15 cm uzatabiliyor

3babanın boyundan -10 +10 dan azı veya fazlası saglıklı degildir diye duymuştum

4bide anneyle ilgili bi muhabet vardı hatırlamıyom

Benim boyum babamdan 10 cm uzun deil Annem elmacık kemigime geliyor,babam kaşıma geliyor,boyum 1.68 ve 2 senedir bu civarda.Doktora mı gitmem gerekir? Ergenlik sivilceleri hiç bir zaman çıkmadı bende ya da çok az çıktı,son 1 haftadır sivilcelenmeye basladım.Agız kenarları-çene-kaş ve yanaklarımda sivilceler çıkıyor
  • boy değilde yüksek zıplamak daha iyi bana göre..yani kas geliştirici basket antrenmanları..zaten boyda uzuyor.. 2ay önce arkadaştan 2sayfalık bi program almıştım..uyguladım 15haftalık bir programdı heralde 1-2hafta uyguladım 10 cm daha yükseğe zıplamaya başladım..ama çok yorucu bir program 1000 kere zıplama hiç durmadan falan..ama şimdi programı bulamıyorum..kardeşim kaybetmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 27 Nisan 2008; 20:09:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magina

iyi hoşta benim annem 1.62 babam 1.71.benim boyum 1.78 , 17 yaşındayım.genlerle ilgili diyosunuz.o zaman benim 1.71den fazla olmamam gerekirdi ve uzamaya da devam ediyorum.benim sorunum kilom 60 kilo anca varım.

genlere bağlı olarak bi ortalama yapma formülü vardı. formülün sonucunda senin optimum boyunu veriyodu mesela senin o formüle göre 175 çıktı diyelim.eğer sen basket oynarsan geliştirmeye çalışırsan 10 cm kadar daha uzun olursun.
  • ARKADAŞLAR BEN 15 YAŞINDA 1.72 BOYUNDAYIM BABAM 1.84 FALAN ANNEM 1.69 70 ARASI ANNEMİN KIZ KARDEŞLERİ 1.70 ÜSTÜ ERKEK KARDEŞELRİ 1.75 ÜSTÜ ANNESİ BABASI 1.76 1.78 BABAMIN ERKEK KARDEŞLERİ 1.70 1.80 BABASI 1.77 ANNESİ 1.60 ERGENLİK ÇAĞINA 14 YAŞINDA GİRDİM BESLENMEM İYİ OLMUŞTUR BOYUM NE KADAR DAHA UZAR KAÇ YAŞINA KADAR UZARIM BABAM KADAR OLABİLİRMİYİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISKIZ -- 12 Mayıs 2008; 23:29:43 >
  • zıp zıp ZIPLAYIN
  • ARKADAŞLAR BEN 15 YAŞINDA 1.72 BOYUNDAYIM BABAM 1.84 FALAN ANNEM 1.69 70 ARASI ANNEMİN KIZ KARDEŞLERİ 1.70 ÜSTÜ ERKEK KARDEŞELRİ 1.75 ÜSTÜ ANNESİ BABASI 1.76 1.78 BABAMIN ERKEK KARDEŞLERİ 1.70 1.80 BABASI 1.77 ANNESİ 1.60 ERGENLİK ÇAĞINA 14 YAŞINDA GİRDİM BESLENMEM İYİ OLMUŞTUR BOYUM NE KADAR DAHA UZAR KAÇ YAŞINA KADAR UZARIM BABAM KADAR OLABİLİRMİYİM
    ARKADAŞLAR LÜTFEN İLGİLENİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISKIZ -- 13 Mayıs 2008; 21:47:56 >
  • ya beyler ben 17 yaşındayım tam olarak girmedim ama boy 1.68 ancak 2 senedir bir değişiklik yok acaba uzamıyım_??
  • tecrubelerime gore soyluyorum uzamıycaksın daha fazla eğer tahmın ettıgım gibiyse işallah değildir
    quote:

Orjinalden alıntı: sefa3027

insanın ne zaman uzayacağı belli olmuyo benim yaş 14 2 sene önce sınıfın en kısalarındaydım şimdi en uzunları arasındayım ben çok takmamaya çalışıyorum boyum 185 olsa çok güzel olurdu şimdi 175 im
  • arkadaşlar ben de 31 ocak 1992 dogumluyum ve boyum 1.86 yanlış ölçmediysem.en fazla 1 cm oynama vardır.boyumun 1.95 olmasını istiyorum neler yapabilirim?sanırım her yaşta çok kilolu oldugum için anca bu akdar uzadım bi de zayıf olsay mışım
  • yaşım 16 boyum 1.82 yazın sahilde oynadığım basketbola borçluyum..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.