Şimdi Ara

Boyumu Nasıl Uzatabilirim???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

16 yaşında lise 2 öğrencisiyim boyum 1.64 arkadaşlarımın yanında çok kısa kalıyorum.
    Boyumu uzatmak için hergün süt içip basketbol oynuyorum

başka ne tür şeyler yapmam gerekir önerilerinizi yazarsanız sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: ---john---

Öncelikle Selamlar...

16 yaşında lise 2 öğrencisiyim boyum 1.64 arkadaşlarımın yanında çok kısa kalıyorum.
    Boyumu uzatmak için hergün süt içip basketbol oynuyorum

başka ne tür şeyler yapmam gerekir önerilerinizi yazarsanız sevinirim

süt içmek boy uzatmaz.ama hiç içmemek uzamasını engeller günde 1 bardak yeterli.fazla kalsiyum zaten kemiklerden kana geçer.basketbolda insanın yaşamı boyunca sadece birkaç santim boy uzatır.basketbolcuların boylarının uzun olmasının sebebi basketbolla genellikle uzun boyluların ilgilenmesindendir.boy uzatma ilaçları ve tıbbi müdahale ile boy uzatılabilir.bende 17 yaşındayım lise 3 e gidiyorum ve 187 boyum var ama banada yetmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobe Bryant -- 1 Mayıs 2009; 9:48:34 >
  • sürekli zıpla bir nokta belirleyip
  • peki direklere falan asılmak boy uzatırmı?

düzgün bir şekilde barfiks falan çekmeden???
    quote:

Orjinalden alıntı: HassDeutsch

sürekli zıpla bir nokta belirleyip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehhiste -- 1 Mayıs 2009; 9:59:01 >
  • Erişkin boyun kaç acaba(2 yaşındaki boyunun 2 ile çarpımı oluyor)
  • Yaş 14 boy 1.68 ben nasıl uzayabilirim.
  • Ne yaparsan yap boyun aşşağı yukarı bellidir zaten(genetik olarak). Dışarıdan müdahale ile ancak birkaç cm uzarsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boyum Nasıl Uzar?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ---john---

peki direklere falan asılmak boy uzatırmı?

düzgün bir şekilde barfiks falan çekmeden???
    quote:

Orjinalden alıntı: HassDeutsch

sürekli zıpla bir nokta belirleyip

yok :d bende senin yaşındayken 1.78'dim şimdi 1.85 boyum zamanla uzarsın merak etme ama basketbola gitmeni tavsiye ederim diğerleri uzun vadeli olmadıkça işe yaramaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreyil75 -- 1 Mayıs 2009; 10:10:32 >
  • Ben özellikle lise yıllarında basketbol oynamıştım. O zamanlar da boyum akranlarıma göre uzundu, ancak basketbol oynamak bir kaç santim yardımcı oluyor, basketbolu devam ettirmeni tavsiye ederim.

Ben pivot oynardım mesela... yıllar geçti şimdi basketbolu bıraktım... boy 191 cm civarı... ama keşke bırakmasaydım.. o zamanlar kilo 78-80 civarıydı... Şimdi oldu 90-95
  • Benimde 1.78 civarı yaş 18 oldu daha uzamaz bence, ama bellide olmaz. Bazı insanlar 25 yaşına kadar uzuyor hemde 5-10 cm uzayanıda biliyorum.
  • ben 17 yaşındayım 1.74 üm arkilerin yanında kısa kalıyorum bende uzamak istiyorum
  • Her gün düzenli olarak açma germe hareketleri yap,barfiks çek,ip atla emin ol kaydadeğer bir etkisi olur ama düzenli yapacaksın.Arada elde olmayan sebeplerden dolayı kaçamaklar olur tabi ama elinden geldiğince bırakma...
  • ben 2 sene öncesine kadar 1.71 boyum vardı(yaş 15) full basket oynardım okul takımındayım hergün 2 bardak süt içerdim şimdi 2 senedir ne basket ne süt dötümü pc başına oturttum kalkmıyor 1.72 boy 72 kilo
  • senin boyun belli zaten.daha fazla uzatamassın.uzucağı kadar uzar.ama sülalen uzun boylu ise sende bi gariplik olabilir.eğer diyosunki ailede uzun boylu yok.senin boyunun öyle olması normal
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemal_raul

senin boyun belli zaten.daha fazla uzatamassın.uzucağı kadar uzar.ama sülalen uzun boylu ise sende bi gariplik olabilir.eğer diyosunki ailede uzun boylu yok.senin boyunun öyle olması normal

şöyle bir şey var

2 dedemde 1.80 fakat annem 1.54 babam 1.60 ben şu an 1.64
  • Babandan oluyor olabilir...Benim babamda 1.78 mesela onla aynı boydayız. Dedem 1.70'miş gençliğinde...Şimdi kemik erimesi vs. 1.68'e düştü...
  • benim babamda annemde 1.70 ben lise 2ye gidiyorm şuan 1.71im.Ama uzamam lazım ne yapabilirim en kısa kuzenim 1.85 herkes uzamaya yeni başladın diyor ama benim acilen uzamam lazım?
  • Sütün teorik olarak boy uzattıgı doğrudur yani kendi görüşüm şudur

gece içilen süt Growth hormonunu (büyüme hormonu ) salgılanmasını arttırır ( bu kanıtlanmıştır ) ve boyun uzamasına yardımcı olabilir . tabii ki gereken sporda yapılırsa etkisi artar.

noy: sütün boy uzatabileceği kendi görüşürümdür .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 1 Mayıs 2009; 11:33:19 >
  • Dh Hep Aynı Şeyi Yapıyor Adamın Sorunu Boyu Siz Kendi Boylarınızla Dalga Geçiyosunuz Adamla
  • 12-16 yaşındakiler boylarının uzadıkları dönemdedirler

bu dönemde cok düzgün beslenmeli ve düzgün bir uyku saatini olmalı

innternette araştırırsanız görürsünüz boyunuz gece uyurken uzar bu uzamanın en fazla oldugu saat

yaklasık aksam 10 gibidir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.