Şimdi Ara

Boyum Kısa ACİLLLLLLLL @@@@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA,15 YASINDAYIM LİSE 1.SINIF BOYUM 1.52 .S KİLOM 46 UZAYAMIOYORUM BASKET OYNUYORUM SÜT İÇİYORUM DÜZENLİ OLARAK 3 SENEDİR YAPIYORIM ama olmuyor .s Endokrin bölümüne gittik habire erteliyorlar.Çok kısayım ergenlige girmedim giremiyorum napmalıyım Nolur bi yardım edin @@@@

• En iyi 1.70 olursun ki sanmıyorum.
    Doktora kesinlikle gitmelisin
    Aynı yaştayız benim boyum 1.76 ki okulda ortalama bir boydayım lisede kaçsan üzerine 5-10 ekle olacağın boy o dur.
    Mesela ben 1.80 1.82 olurum şimdi uzunum ama artık 10 santim atacak degilim en kısa 1.78 en uzun 1.83 buyuk ihtimal
    Lise 1 1.77 ile biter
    Lise 2 1.79 1.80 falan
    Lise 3 1.82
    Lise 4 1.83 olur biter
    Ayrıca 1.65 den kısa kalırsan cüce olabilirsin dediğim gibi doktora kesin git + takviye verecektir.
    Sınıfta kısa diye bebe dediğimiz çocuk 1.68 1.70 falan yani ki askere gittiğinde boyun kısalır sıkılaşırsın 1.65 sınırını geçmen lazım
    Allah yardımcın olsun ha unutmadan yatmadan önce yogurt ye sut ic.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle saol kardesim doktora gittim endokrine sevk etti tabi 6ay felan sonra Nyse bi test yaptı Kanıma bişey verdi geri aldi felan ergenlik girisindeyim diye hormonlarima baktılar dedi doktor profesore danisiyim ararim arada gitcez haftaya bu arada annem 170 babam170 abim 1.84 17 yasinda anne tarafi hep1.80 üstü baba tarafı 170lerde uzamazmiyim yaa .sss

• Kafama cok takiyorum notlarim felan iyi ama boyle giderse kotulesicek ruhen bayağı çoktum lisede uzarim dedim ama olmuyor işte

• Güncel

• dostum uzamak istiyorsan sürekli esne boyle rahat esme ama vücudunu gere gere esne lise 1 de boyum 1.75 di su anda lise4 im 1.85 im

• quote:

Orijinalden alıntı: Monkey.D.Dragon

dostum uzamak istiyorsan sürekli esne boyle rahat esme ama vücudunu gere gere esne lise 1 de boyum 1.75 di su anda lise4 im 1.85 im

Sence uzarmiyim ? Doktor felan ne kadar ergenliğe geç girersen okadar fazla uzarsin dedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcngngr

quote:

Orijinalden alıntı: Monkey.D.Dragon

dostum uzamak istiyorsan sürekli esne boyle rahat esme ama vücudunu gere gere esne lise 1 de boyum 1.75 di su anda lise4 im 1.85 im

Sence uzarmiyim ? Doktor felan ne kadar ergenliğe geç girersen okadar fazla uzarsin dedi

ben doktora gitmedim ama :D bende sakal hala cıkmadı varda az var yasım 20 :D vücudumda kıl 18 yasında cıkmaya basladı :) doktor dogru söylüyor olabilir uzarsın fazla agırlık kaldırma ben 18 ime kadar hic kaldırmadım
  • Ne esnemesinden bahsediyorsun :D Çocuk 1.54 kalmış, normalde 11-12 yaşında o boyda olunur.Acil büyüme hormonu tedavisine başlaman lazım.Dandik devlet hastahanelerine değilde özel"e gitmeye çalış, 1.65"i geçemezsen ömür boyu zorluk çekersin.Ben 1.74"üm kompleks yapıyorum bazen, birde o boyla sen ne olursun onu düşün.Geç olmadan iyi bir doktora git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liam Gallagher

Ne esnemesinden bahsediyorsun :D Çocuk 1.54 kalmış, normalde 11-12 yaşında o boyda olunur.Acil büyüme hormonu tedavisine başlaman lazım.Dandik devlet hastahanelerine değilde özel"e gitmeye çalış, 1.65"i geçemezsen ömür boyu zorluk çekersin.Ben 1.74"üm kompleks yapıyorum bazen, birde o boyla sen ne olursun onu düşün.Geç olmadan iyi bir doktora git.

Kocaeli'nin en iyi Hastanesi zaten Umuttepe Araştırma Hastanesi endokrin bölümü napmam lazım .s

• Abi sizin boy uzunya kendisi mi yoksa sizmi uzattiniz ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.