Şimdi Ara

BOYUM ÇOK UZUN (195cm) HANGİ ARABAYI TAVİSYE EDERSINIZ RAHATLIK AÇISINDAN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
1
Favori
9.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli forumcular merhaba.Boyum oldukca uzun.Benım için şoför koltugunda rahat etmem çok onemlı.Dizlerımın dıreksıyona degmemesı(bu sürüşümü engelliyor),koltuga rahat bır sekılde sığmam,koltugu gerıye yasladıgımda arkada oturanın rahatsız olmayacagı bir araba tavsıye ediniz bana.Boyu 180 den yukarı olanlar bana tecrubelerını aktarırlarsa memnun olurum.Saygılarımla.

• hafif ticarilere bak. yok olmaz dersen tavanı yüksek golfe bak ,307ye bak. kesenide söylememişinki fiyatına göre yaziyım. arkası uzun diiyosan superbe bak. paalı dersen oktavyaya bak.
  • fiyat???

hummer onerebilirim ama fiyat belirtmen lazim.
  • hummer mı??? herhalde kafan tavandan çıkar.
    benim boyum da 1.93,şu an kullandığım araç peugeot 307.şimdiye kadar kullandığım en rahat araba.Sığamadıklarımdan birkaçı daha doğrusu 307 kadar rahat edemediklerim,tuscon,sportage,sorento,yeni cr-v.baktığım araçlardan bir x3 de rahat ettim o da pahalı.
  • peki arkadasım fiyat aralıgın ne kadar
  • Mercedes Travego
  • bnm boyumda 192 cm şuanki araç mercedes vaneo çok rahat bi şekilde kullanıyorum arkadada bi sürü boşluk kalıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOYUM ÇOK UZUN!!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Mercedes Travego

Yok artik Lebraaaaaaam :) Bence T80 alsin bir tane ya da koltuk ayarina dikkat etmeli yani 1.90 boy var B sinifi araclar haric(ki bazi b sinifi araclara da sigdim :) ) hepsine sigdim 5 cm den o kadar farketmez Dogru oturmalisin bence. ;)
  • SCENİC OLABİLİR BENİM BOYUM FAZLA UZUN DEGİL AMA UZUN ARKADASLAR BİNDİGİNDE GAYET RAHAT OLDUKLARINI SÖYLÜYORLAR
  • 1.86 benim boy öle güclük cekmiyorum hiç bi araba da yani.
  • Boy 196 cm

Peugeot 106-206 Citroen Saxo gibi HB küçük araçlar tavsiye etmem. Bir de bütçen nedir ? İmzamdaki araba gayet güzel 4 kapılı olanları da var :)
  • ford fusion
  • quote:

Mercedes Travego

ayakları direksiyona değer bende oldugu gibi
  • abim 1.90 ve yariste ne dizi carpiyor nede kafasi tavana mühendislik budur işte araba zaten 3.75 m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 25 Ocak 2007; 9:45:37 >
  • Benm boy da 1.95 focusu bile rahat kullanıp ,kafam tavana değmeden oturabiliyorum,C sınıfı ve üstü(bazı modeller hariç:Corolla gibi)araçlarda sorun yaşayacağını sanmam
  • quote:

Mercedes Travego

koptum

jiplere bakın derim yada hafif ticari
  • bütçeni net olarak bilsek tavsiye edilecek aslında çok araba var, bütçe+hangi sınıf araba istediğini yazsaN.
  • 307 senin için en ideali
  • Sen istediğin fiyat aralığını yazmadığın için sana direkt olarak önerebileceğim araçlar

Range Rover.
    BMW X5
    Mercedes Actross(Çok rahat edersin. 3.75 - 4 m yükseklik. Kamyon olur kendisi. Direksiyon ayarı yaparsın. Koltuğu en arkaya çekersin. Hatta arkana 2 kişi daha oturur. Yatakta otururlar. Hatta yatarlar bile yatak yorgan varsa. Babamın arabadan biliyorum çok rahatır kendisi)

Eğer araba dersen Focus, 307, Passat.

Benim boyum 1.85, abimin boyu 1.96. Clio var bizde de. Arkaya ben oturuyorum, arabayı abim sürüyor. Zorlanma da yok. İstersen bak bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 25 Ocak 2007; 10:54:40 >
  • Range rover da koltuk yuksekte iken kafam carpıyordu cokda rahat degıl dostum. Boyum 1.80 Ve ayrıca koltuğu arkaya çekersen arkadakı kahrolur kitlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 25 Ocak 2007; 10:38:44 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.