abi bu forumu seviyorum ya her kafadan bir ses cikiyor
biri kisayim diye konu acar digeri uzunum diye, biri ataturkcuyum diye konu acar digeri fetullah gulenciyim diye, bir kangal konusu acilir uc bes mesaj sonra millet birbirinin irkina sayip sover, bir transfer olur spor seveler oyuncuyu birakip bir birine sayip sover
KARDEŞİM BENDE 15 YAŞINDAYIM 1.85 BOYUM VAR.ŞU YAŞIMA KADAR SUREKLI YAŞITLARIMDAN UZUN OLDUM ARADA BENDE BUNDAN ŞİKAYET ETTİM AMA ANLADIM Kİ BOYUMLA DALGA GEÇEN HERKES KISA BOYLU, KOMPLEKSLİ, KISKANÇ KİŞİLER. SEN KIMSEYİ SALLAMAYACAKSIN.KENDİNİ SPORA VEREBİLİRSİN.BU SENI RAHATLATIR.TÜRKİYEDE ÇOĞU KİŞİ KARİKATÜR GİBİ OLDUĞU İÇİN HER BULUNDUĞUN ORTAMDA BOYUNLA UĞRAŞIRLAR.UNUTMA Kİ BU SANA ALLAH'IN VERDİĞİ Bİ ÖZELLİK.BOYUNU KAFANA TAKMA.AYRICA UZUN BOYLULAR İÇİN SÖYLENEN BAZI SÖZLER VARDIR (ALLAH BOY VERMİŞ GERİSİNİ KOY VERMİŞ GİBİ) BUNLAR KISA BOYLU, ZAVALLILARIN URETTİĞİ SAÇMALIKLARDIR.AYRICA UZUN BOYLU OLDUĞUN İÇİN KIZLAR HOŞLANIR BEN FAZLA UZUN ERKEK İYİ DEĞİL DİYEN KIZLAR DA GÖRDÜM FAKAT ONLARDA ÇOK KISA OLDUKLARI İÇİN UZUN BOYLU KİŞİLERİN ONLARA TENEZZÜL ETMEYECEĞİNİ BİLDİKLERİ İÇİN ÖYLE DİYORLAR.KISACASI BOYUNLA MUTLU OLMALISIN
hocam aramızda 1 yıl var ben o zamanda 191 dim şimdide o civar cokmu yani şimdi senin boyun gayet normal bence
Ne diyosunuz ya
kasayı yan yatır düzelir
konu bomba harbiden çok güldüm
14 yasndaym 1.70 boy kilo 55 ;)
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetfatihkaya
arkadaşlar 1996 haziranın 2sinde doğdum boyum şuan 182-181 cm baya uzun ve kilom 51-52 yaw boy uzunluğu iyidir adamlar el kaldıramaz ama ben fazla uzamasın istiyom dalga geçenler oluyo onları yakalayıp dövüyom bazen gıcığıma gidiyo babamın boyu 192 cm doktorun dediğine göre boyum 198-208 cm arasında olabilirmiş yani baya uzun. basketbollada ilgilenmiyom derslerim iyi burnu nası durducaz ya!!!
Yan yatır
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
1,67yim. Mutluyum.
Yapma abi şimdi O boyla kim mutlu olur ?
quote:
Orijinalden alıntı: Muşmula
quote:
1,67yim. Mutluyum.
Neden? Benim de boyum 1.65 mesela, gayet memnunum hayatımdan.
Millet boyum kısa diye yakınıyor. Sana allah vermiş hala laf yapıyosun. Benimde boyum uzun dalga geçenler oluyor ama takma
quote:
quote:
1,67yim. Mutluyum.
Senin boyunuz kaç?
16 yaşındayım boyum 1.80 belki 1.90 olurum.. 1.80-1.90 arası olmak çogu zaman avataj yaratır.
quote:
Orijinalden alıntı: Vikernes
quote:
quote:
1,67yim. Mutluyum.
Neden? Benim de boyum 1.65 mesela, gayet memnunum hayatımdan.
Kanka ilk sayfada 1.67 yazmışın, Mayıs 2009. 2010'dayız senin boy uzayacağına kısalıyor mu yoksa ?
Bende Lise 1, 15 yaş ama boy 1.72, basket oynarım.
quote:
Orijinalden alıntı: 4n1L
hocam aramızda 1 yıl var ben o zamanda 191 dim şimdide o civar cokmu yani şimdi senin boyun gayet normal bence
alllhım ya cok uzunsunnnn sennnnnnnnnn 15-16 yasında bu kadarsınn offf dıorum ya..20-25 yasını düşünemıorum
quote:
Orijinalden alıntı: HoLY.oNE
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetfatihkaya
arkadaşlar 1996 haziranın 2sinde doğdum boyum şuan 182-181 cm baya uzun ve kilom 51-52 yaw boy uzunluğu iyidir adamlar el kaldıramaz ama ben fazla uzamasın istiyom dalga geçenler oluyo onları yakalayıp dövüyom bazen gıcığıma gidiyo babamın boyu 192 cm doktorun dediğine göre boyum 198-208 cm arasında olabilirmiş yani baya uzun. basketbollada ilgilenmiyom derslerim iyi bunu nası durdurcaz ya!!!
yok artık 2.50 felan olursun doktor fena ucmus gsl sallamışş...
Bu arada forumun yas ortalaması bu konudan belli oluyor..
doktorun salladığı fln yok grafik eğrisine göre söylüyorlar benimde 185 olur dediler 17 yaşındayım 179 halen ayrıca 182 ve 51 kilo cok zayıf nası ayakta duruyosun
yas 18 Boy 187 Kilo 83 ..
arkadaşım 1996 lısın yani 15 yaşında oluyorsun bana göre fazla uzun değilsin ancak çok zayıfsın...Fitness'e yönel bence..Hem boyun iyi hemde fiziğin iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: kliwaj
quote:
Orjinalden alıntı: TIMERIDER
haltere başla
halter boy kısaltmaz zaten haltercileri özellikle kısa seçerler ağırlılı rahat omuzlasın diye yoksa 2 metrelik adam okadar ağırlıgı omuzlayamaz
halter öyle bir boy kısaltır ki hem de...
haltere başla istediğin kadar kısaltabilirsin boyunu...ayrıca kaslı bir vucudun da olur...
jokeyler ayaklarına ağırlık bağlayıp koşarlar, boylarının uzaması dursun diye...bacaklarda çok kas olunca kemikleri sıkıştırır ve uzamasını engeller...
özetlersek;
bacaklarına ağırlık bağlayarak koşarsın ve bacaklarının uzaması durur/geriler, halter ile de üst vucudu kısaltırsın...
quote:
Orijinalden alıntı: kliwaj
quote:
Orjinalden alıntı: TIMERIDER
haltere başla
halter boy kısaltmaz zaten haltercileri özellikle kısa seçerler ağırlılı rahat omuzlasın diye yoksa 2 metrelik adam okadar ağırlıgı omuzlayamaz
halter öyle bir boy kısaltır ki hem de...
haltere başla istediğin kadar kısaltabilirsin boyunu...ayrıca kaslı bir vucudun da olur...
jokeyler ayaklarına ağırlık bağlayıp koşarlar, boylarının uzaması dursun diye...bacaklarda çok kas olunca kemikleri sıkıştırır ve uzamasını engeller...
özetlersek;
bacaklarına ağırlık bağlayarak koşarsın ve bacaklarının uzaması durur/geriler, halter ile de üst vucudu kısaltırsın...