Şimdi Ara

BOYUM ÇOK UZUN!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
14.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dert ettiğin şeye bakKeşke ben senin olduğun boyda olsam.Benim boyum da 1.73 ve 17 yaşındayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cadocx

quote:

Orjinalden alıntı: ugr7

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetfatihkaya

quote:

Orjinalden alıntı: UmuT

quote:

arkadaşlar 1996 haziranın 2sinde doğdum boyum şuan 182-181 cm baya uzun ve kilom 51-52 yaw boy uzunluğu iyidir adamlar el kaldıramaz ama ben fazla uzamasın istiyom dalga geçenler oluyo onları yakalayıp dövüyom bazen gıcığıma gidiyo babamın boyu 192 cm doktorun dediğine göre boyum 198-208 cm arasında olabilirmiş yani baya uzun. basketbollada ilgilenmiyom derslerim iyi bunu nası durdurcaz ya!!!

ne var basketçi olup bütün ders emeklerim boşamı gitsin hiç okumayanlarda basketçi oluyo

NBA de oynayıp da üniversite bitirmemiş kaç tane oyuncu var sayar mısın?

lebron
    garnett
    kobe bryant
    sayıyımı daha

onların hepsi Collage liginden geldi yani üni yi bitirdiler :):))

• boyla olmaz bu işler, yetenek de olacak, hem zaten derslerim iyi basket oynamam diyen adamdan da basketbol namına bir cacık olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exhell

Resim koyda, havanı görelim

ss isterük
  • No ss,no guven
  • wohua en sevdiğim
  • Bendede 162 boy var, ben ne yapayım?
  • 16 yaşındayım. 1.75 boyundayım, mutluyum.
  • 16 yaşındayım 1.68 boyundayım.keşke +1.80 olsaydım.
  • bnde 17 yaşındayım 1.81 boyum var basket oynuyorum
  • baya uzunmuş daha ergenliğe de girmemişsindir 96 doğumluysanbenim ergenlik döneminde 2 ayda 1.72 den 1.76 olmuştu şimdi 1.81 ama yaş 16
  • al sana yöntem:

bi arkadaşına deki bana bi kız ayarla beni kendine aşık etsin sonra kaybolsun bidaha görememeyim de.kavuşamayınca stres yapcan.büyüme hormonları salgılanmayacak.deli diye tabir ettiğimiz beyin özürlü insanların boyunun uzun olmasının sebebi budur.stres mitres bilmezler.
  • yaş 16 3 gun once bitti boy 1.91 inanmaya ss isteyen arkadaş olrsa veremem ama forumdn volkanakar ve mert961 adlı arkadaşlara sorabilirsiniz
  • ya salla daha 13 yasındasın ne emegi herkesin ilkokulda notları pekiyi..baskete yönel vüut calıs ilerde amerikan futboluda oynarsın.güzel bi vivut yaparsın birazda kilo al
    50 kilo 185 kürdan gibimi gezcen..sanki günde 15 16 saat dersmi çalışıyon basket masket oynayamıom dion
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: UmuT

quote:

arkadaşlar 1996 haziranın 2sinde doğdum boyum şuan 182-181 cm baya uzun ve kilom 51-52 yaw boy uzunluğu iyidir adamlar el kaldıramaz ama ben fazla uzamasın istiyom dalga geçenler oluyo onları yakalayıp dövüyom bazen gıcığıma gidiyo babamın boyu 192 cm doktorun dediğine göre boyum 198-208 cm arasında olabilirmiş yani baya uzun. basketbollada ilgilenmiyom derslerim iyi bunu nası durdurcaz ya!!!

ne var basketçi olup bütün ders emeklerim boşamı gitsin hiç okumayanlarda basketçi oluyo

olm bu ülkede okusan bile en fazla olucağın nedir ki? boyunun avantajını kullan adam akıllı basketbola başla kendini geliştir.bu hızla boyun uzarsa senden iyi pivot olur

• Gerçekten basketbola çalışırsan başarılı olursun. İyi bir programla hem derslerinde,hem basketbolda başarılı olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut228 -- 1 Mayıs 2009; 21:36:48 >
  • boyu uzun olanın tüfegi kısa olur derler
  • quote:

Orjinalden alıntı: afacancocuk

takam kafana

yapmayın şunu
  • Aman bizi de dövme...

• quote:

Bittim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.