arkadaşlar 1996 haziranın 2sinde doğdum boyum şuan 182-181 cm baya uzun ve kilom 51-52 yaw boy uzunluğu iyidir adamlar el kaldıramaz ama ben fazla uzamasın istiyom dalga geçenler oluyo onları yakalayıp dövüyom bazen gıcığıma gidiyo babamın boyu 192 cm doktorun dediğine göre boyum 198-208 cm arasında olabilirmiş yani baya uzun. basketbollada ilgilenmiyom derslerim iyi bunu nası durdurcaz ya!!!
ne var basketçi olup bütün ders emeklerim boşamı gitsin hiç okumayanlarda basketçi oluyo
NBA de oynayıp da üniversite bitirmemiş kaç tane oyuncu var sayar mısın?
lebron garnett kobe bryant sayıyımı daha
Üniversite Okumalarına Fırsat Verilmeden Takıma Girdilerde Ondan Yoksa Hepsi Okumuş Adamlar
Çok ders çalışmak değil düzenli çalışmak önemlidir yani kendine düzgün bir plan yapıp o plana uyarsan basket de oynarsın SBS'yi de kazanırsın.
Bendede 1,67 boy var ne olmuş yani.
bende önemserdim meğer adam 13 yaşında
Takam kafana kardeşim body ye git
Resim koyda, havanı görelim
1,67yim. Mutluyum.
vayy bee derde bak.. ben 17 yaşıma girdim boy 174.. şöyle 210-220 arasında bişeyler olsaydım keşke
yaşım 17 boyum 1,95 :D
bi an önce başla baskete. lise 1 den sonra çok da gelişmez oyunun.
quote:
Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR
1,67yim. Mutluyum.
+1
Senle dalga geçenlere sen de cüce diye dalga geç.Allah Allah çok mu zor dalga geçmek?
Lan git al bakkaldan dandik bi top al oynamaya başla sonra iyisini alırsın düşünceye bak ya
Squash oyna.
kafanı yan yatır bi 15 cm kazanırsın
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetfatihkaya
quote:
Orjinalden alıntı: UmuT
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetfatihkaya
arkadaşlar 1996 haziranın 2sinde doğdum boyum şuan 182-181 cm baya uzun ve kilom 51-52 yaw boy uzunluğu iyidir adamlar el kaldıramaz ama ben fazla uzamasın istiyom dalga geçenler oluyo onları yakalayıp dövüyom bazen gıcığıma gidiyo babamın boyu 192 cm doktorun dediğine göre boyum 198-208 cm arasında olabilirmiş yani baya uzun. basketbollada ilgilenmiyom derslerim iyi bunu nası durdurcaz ya!!!
ne var basketçi olup bütün ders emeklerim boşamı gitsin hiç okumayanlarda basketçi oluyo
Zaten boşa gitmiş. Soru eki ayrı yazılır.
1.63'üm. 16 yaşındayım. Boy kompleksim yok, ama daha uzun olmak isterdim. Ama şikayetçi değilim boyumdan.
quote:
Orjinalden alıntı: Vikernes
quote:
Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR
1,67yim. Mutluyum.
+1
Aynen
Hadi 1.67 Fan Clup açalım
Ah ulan ah boy öyle olacakki. Birde bacak kası yap, potayı indir.