Şimdi Ara

Boyum 164 :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
1
Favori
10.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vücut yapıp kurtarırsın.Böyle sıyıran çok kişi gördüm.

Bütün öğretmenlerim 1.50
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeNpaCinO

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

Orijinalden alıntı: d.b. Sadrazam

quote:

Valla kardeş ciddi söylüyorum 165 çok kısa kız olsan neyse de erkekte o boy pek iyi gitmez hiç kilo almaman lazım yediğine içtiğine dikkat etmen gerekiyor, etmez ise topaç gibi bir şey olursun. Ama şu var ki ideal boy oranı 170 ila 180 dir. 190 + olmak ayrıcalık değil kusurdur.

190 + kusur mu ? . 195 ' lik ibrahimoviç kusurlu mu
     Boyum 164 :(

Kusur tabi niye kusur deve gibi bir boyun olur, kapılardan geçmekte zorlanırsın büyük ve geniş araçları tercih etmen gerekir mümkünse tek kapı olacak ki koltuğu geriye iteceksin anca öyle sığarsın daha sonra giysi bedenin büyük olacaktır büyük giysiler tercih etmen gerekir daha sonra ayakkabı meselesi var bulmakta zorlanırsın bulamazsan özel yapım ayakkabı yaptırırsın. Uzun boyun faydasından çok insana zararı vardır.

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.

Burada bana benzetmeye yapmaya çalışıyor isen yanlış yapıyorsun, benim uzun olmak gibi bir amacım yok üstteki alıntıda da söyledim 180 boyum var ve mutluyum dedim.

• Takma kafana benim boyum da 1.68 herkes kısa olarak nitelendiriyor. Önemli olan boy değil ki öğle diyenleri aklımla ezdim bugüne kadar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla kardeş ciddi söylüyorum 165 çok kısa kız olsan neyse de erkekte o boy pek iyi gitmez hiç kilo almaman lazım yediğine içtiğine dikkat etmen gerekiyor, etmez ise topaç gibi bir şey olursun. Ama şu var ki ideal boy oranı 170 ila 180 dir. 190 + olmak ayrıcalık değil kusurdur.

Kusur tabi niye kusur deve gibi bir boyun olur, kapılardan geçmekte zorlanırsın büyük ve geniş araçları tercih etmen gerekir mümkünse tek kapı olacak ki koltuğu geriye iteceksin anca öyle sığarsın daha sonra giysi bedenin büyük olacaktır büyük giysiler tercih etmen gerekir daha sonra ayakkabı meselesi var bulmakta zorlanırsın bulamazsan özel yapım ayakkabı yaptırırsın. Uzun boyun faydasından çok insana zararı vardır.

Burada bana benzetmeye yapmaya çalışıyor isen yanlış yapıyorsun, benim uzun olmak gibi bir amacım yok üstteki alıntıda da söyledim 180 boyum var ve mutluyum dedim.

Kendinle barışıksan her boy güzeldir bence ne 1.95 kusurdur nede 1.60.

• din hocama sormuştum. insanlar ölünce diğer tarafta boyları aynı mı olacak diye o da bana erkeklerin boyu hz adem, kadınların boyu da hz havva'nın ki gibi olacak demişti. yani uzunluk kısalık yok, herkesin boyu fix. bende onların boyu ne kadarmışki diye sormuştum. o da cennete gidersen görürsün, böyle şeyler önemsiz demişti bunu da neden yazdımsa şimdi, bende bilmiyom

(konuyu açan arkadaşa; "amannn takma kafana be. öbür dünyada herkesle aynısın işte" diyim bari)

• Dert etme kardeş önemli olan işlevi.
  • Üzülme kardeş git Hobbit filmine oyna yıldız ol.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Alakası yok. Adam haklı. Dengeli olması lazım her şeyin, fazlası da azı da zarar.

• Benim de boyum 175 civarı ama buna rağmen az da olsa kısa geliyor.Daha 17 yaşındayım,180 civarı olsa yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyu uzun biri kavgada seni çivi gibi çakabilir.
    Ama sende onun geleceğine kafa atabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brans

20 yasındayım artık uzamaz biliyorum, kendimle barışık birisiyim ama ara sıra yanımdan 195 boyunda adamlar geçiyor, iri yarı acaip moralim bozuluyor ama öyle böyle değil resmen kendime küsüyorum varmı 165 civarı olan erkek acaba? çok azdır biliyorum ama..

geldim

• Boy ortalaması ülkede 172 normalsin dert etme dhde zaten kimse sorsan en az 185 yazar :D
  • Boyun 164 cm ise DH'ye nasıl üye oldun?
  • Çok para kazan boy uzatma ameliyatı ol.20-30 bin liraya böyle bir ameliyat var.10 santim civarı uzatıyorlarmış tabi aylarca hastanede yatacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

sorun etme bu kadar her insanda bir kusur vardır muhakkak görünüşle olmasa da duygu düşünce yönden kusurludur.Benim boyum 1.76.Mesela benimde saçlarım dökülüyor ve babam biraz da olsa kel bende ilerde kel olacam bunu biliyorum şimdiden.Ancak kendimle barışığım.

aga aynı beni tarif ettin ya
  • quote:

quote:

O adam sporcu sahadan çıkmıyor boy onun için avantaj bende sporcuyum 1.86 boy ile smaç basamıyorum, boy onun için ihtiyaç ama sporcu olmayıp halkın arasında 1.90+ çok abes kaçar

• boy 166 sıkıntı yok
  • Topuklu ayakkabı ile biraz uzatabilirin. Ama bence takma kafana fazla.
  • Dilerseniz buraya da bir göz atın >> Boy uzatmak istiyorum
  • bücür

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.