Şimdi Ara

Boyum 164 :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
1
Favori
10.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: waRRioR

boy 166 sıkıntı yok

+1

yani benimde boy 167 gibi bir şey. Eskiden sıkıntı ederdim de şimdi çok ta tın.
  • Messi 1.69 dert etme.
  • 1.70 yaş 19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16-17 yaşındakiler 20 yaşına kadar uzamak istiyorlarsa bol bol kalsiyum tüketsinler
  • kısa boy daha çabuk hacimlenir uzun birine göre avantaj olarak kullanıp çok ağır bir şekilde vücut çalışabilirsin bakarsın birgün profesyönel olursun birde skolyoz veya kifoz isen ameliyatlar boyunu uzatabilir bide devamlı yüksek topuklu ayakkabılar giy düz taban giyme 3-5 santim etkisi olur onun haricinde uzun 180-185 boylu olupta tipi kayık adamlar da kadın zor bulur senin gibi tipi düzgün kısa adamlar da zor bulur bir fark yok yani çok takma
  • Yaş 19 boy 175 dahada uzamaz herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratgun

Boy ortalaması ülkede 172 normalsin dert etme dhde zaten kimse sorsan en az 185 yazar :D

dh nin tip ortalamasını göze alırsak 2m olsun gene kurtarmıyor..
  • Bende 16 yaşındayım 1.76 boy var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.b. Sadrazam

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Valla kardeş ciddi söylüyorum 165 çok kısa kız olsan neyse de erkekte o boy pek iyi gitmez hiç kilo almaman lazım yediğine içtiğine dikkat etmen gerekiyor, etmez ise topaç gibi bir şey olursun. Ama şu var ki ideal boy oranı 170 ila 180 dir. 190 + olmak ayrıcalık değil kusurdur.

190 + kusur mu ? . 195 ' lik ibrahimoviç kusurlu mu
     Boyum 164 :(

kadın südyensiz laa

• Hocam, sana nasihat vermeye gelmedim ama tek diyebileceğim yapabileceğin bir şey yok. Yani ne yapabilirsin ki, o yüzden kabullenmelisin. Belki ameliyat olursun ama yine de 170cm olsan bile kısayım dersin yine kendine. Dolayısıyla şükretmek ve bu doğrultuda kendinde başkalarına göre olmayan güzellikleri ya da artıları görmelisin. Belki onlarla kendini alakadar edersen, kısa olduğunu düşünmene sebebiyet veren düşünceni unutursun.

Bir diğer şey ise, 180/188 arası boy gayet ideal bir boy. 180'nin altı ortalama 175'in altıda kısa boy oluyor. Dikkatini çekerim ki yeni nesiller tabir-i caizse çam ağacı gibi upuzunlar. Artık kime neye göre kısa denilen boy ölçülerinin ortalama değerleri de artmakta. Kısa olan adamın kalıbı da küçük oluyor. Bu da inanı üzecek bir şey. Spor yapması şart oluyor. Ortalama boy 175/180 arası gayet insanı günlük aktivitelerden alıkoymuyor. Kısa boylunun tek sorunu bence kızlarda oluşturabileceği ilk izlenimi düşürmesidir. İçini düzgün açar ve başka şeyleri ile ileri çıkarsa, şansı var. Ben 180'im arkadaşlarımın boyları 185 çoğu, benden çok kısalarda var ama bazen ben bile düşünüyorum kısayım diye. İnsan üzülüyor açıkçası. Yani uzasan da kısayım diyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Boyu uzun biri kavgada seni çivi gibi çakabilir.
    Ama sende onun geleceğine kafa atabilirsin.

ince
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: weehwet

quote:

quote:

quote:

Valla kardeş ciddi söylüyorum 165 çok kısa kız olsan neyse de erkekte o boy pek iyi gitmez hiç kilo almaman lazım yediğine içtiğine dikkat etmen gerekiyor, etmez ise topaç gibi bir şey olursun. Ama şu var ki ideal boy oranı 170 ila 180 dir. 190 + olmak ayrıcalık değil kusurdur.

Kusur tabi niye kusur deve gibi bir boyun olur, kapılardan geçmekte zorlanırsın büyük ve geniş araçları tercih etmen gerekir mümkünse tek kapı olacak ki koltuğu geriye iteceksin anca öyle sığarsın daha sonra giysi bedenin büyük olacaktır büyük giysiler tercih etmen gerekir daha sonra ayakkabı meselesi var bulmakta zorlanırsın bulamazsan özel yapım ayakkabı yaptırırsın. Uzun boyun faydasından çok insana zararı vardır.

adam ağır kısa beyler

Kısa değilim kardeş 180 boyum var mutluyum. Biraz daha uzarsam yataktan ayaklarım dışarı taşacak kıvrılıp uyumam gerekecek.

180 boyu uzun mu sanıyosun sen 186 boyum var ben bile uzunum demiyorum adamdaki gereksiz özgüvene bak sen

•  Boyum 164 :(
  • boy : 165 yaş : 15
  • 22 yaşındayım. Boyum 170 dir en fazla. Bende çok kafama takardım ama yapacak birşey yok...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: weehwet

quote:

quote:

quote:

Kusur tabi niye kusur deve gibi bir boyun olur, kapılardan geçmekte zorlanırsın büyük ve geniş araçları tercih etmen gerekir mümkünse tek kapı olacak ki koltuğu geriye iteceksin anca öyle sığarsın daha sonra giysi bedenin büyük olacaktır büyük giysiler tercih etmen gerekir daha sonra ayakkabı meselesi var bulmakta zorlanırsın bulamazsan özel yapım ayakkabı yaptırırsın. Uzun boyun faydasından çok insana zararı vardır.

adam ağır kısa beyler

Kısa değilim kardeş 180 boyum var mutluyum. Biraz daha uzarsam yataktan ayaklarım dışarı taşacak kıvrılıp uyumam gerekecek.

Kafan guzelmis dostum gule gule kullan

• Boyum 1.92 82 kiloyum iyimi sizce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 96 Ekim dogulmuyum arkadaslar babam 1.83 benim de boyum 1.76 uzamak istiyorum ama egzersiz falan bilmiyorum nasiol yapicam?duzenli futbol oynuyorum

• quote:

quote:

Çok uzun olmanın hep avantaj olduğunu düşünmüştüm(boyum 1.79) uzun birilerini görünce heyt be ne heybetli falan derdim ama uzun olan bir çok arkadaşım, bu olaydan sıkıntılılar, senin de dediğin gibi araçlara girerken toplu taşıma araçlarında, evde bile boylarından ötürü hep kafalarını bir yere çarpma derdi oluyor. Koltuklara da sığışamıyorlar. Yani kısa olan niye uzun değilim diye üzülmesin uzun olanda niye kısa değilim diye üzülmesin her ikisininde gözle görlür dezavantajları ve avantajları var. Bizim gibi orta boylu olanlar şükretsin.

• 10.sınıfım boy 165 ama hiç takmıyorum 2 sene önce üzülürdüm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.