Şimdi Ara

Boyner seçili Gömleklerde 2 al 1 öde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
2
Favori
5.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ben de 25 liraya jack&jones gömlek arıyorım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödemeden sonra indirim sonrası ortalama yansır sipariş özetine. İlla 25 liraya 1 adet almayi düşünürsen etik olmaz ama 2 tane alıp 1 adet ini iade edersen 25 tl ye gömlek almış olursun. Bu sistemde açıklar çok. Vicdanına bakıyor tabi bu durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccactuss -- 6 Haziran 2017; 21:22:3 >
  • Kargo? Tıkla gel mi?
  • 6 gomlek siparis verdim ihtiyacim vardi cok tesekkurler hocam

• Azstek kullanıcısına yanıt
    Aynen yeterli rakama ulaşmadigi için benim siparişim tikla gel al. 100 tl altı Kargo 7.90 tl veya 100 tl uzeri ucretsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ccactuss

Ödemeden sonra indirim sonrası ortalama yansır sipariş özetine. İlla 25 liraya 1 adet almayi düşünürsen etik olmaz ama 2 tane alıp 1 adet ini iade edersen 25 tl ye gömlek almış olursun. Bu sistemde açıklar çok. Vicdanına bakıyor tabi bu durum

peki iptalde para iadesi mi oluyor yoksa çek mı veriyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

Kargo? Tıkla gel mi?

Ben iki gömlek aldım.

59.90 ödedim, kargo ücretsiz oldu.

Tşk.ler haber veren arkadaşa

• comfortline kullanıcısına yanıt
    Para iadesi. Daha önce bedeni olmayan bi ürün satışlardı boyner.com.tr elinde olan ürünleri 7 is günü içerisinde gönderdi. Olmayan ürünü de siparisi bölüp iptal etti ve parasini hesabima yatırdı.

Aşağıdaki resimde ana siparis.

Asagidaki resimdeki ürün stokta olduğu için belirtilen süre dolmadan gönderildi.

Asagidaki ürünlerdeki şort ellerinde olmadığı için iptal edildi musteri hizmetleri tarafından ve tutar hesabima yatırıldı.

Kısaca sipariş iadesini para iadesi olarak yaparlar. 1 kere bu durumu yaşadım.

Yada almaktan vazgectiyseniz sonradan arayip iptal de edebilirsiniz siparis kargoya verilmeden. Para hemen yatıyor garanti bankasi ve akbank için konuşuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccactuss -- 6 Haziran 2017; 22:11:21 >

• Kampanya çok iyi keşke tshirt lerde de yapsalar, adidas tshirt lazım ama fiyatlar uçuk şu anda.

• 2ad. Premium By Jack & Jones aldım gömlek normal jack jones dan bi farkı varmı acaba gömlekleri nasıl jack jones markasının
  • Jack jones genel ismi markanın. Bu marka altında originals, vintage, core, Tech, premium şeklinde farklı kullanıcılara hitap eden serileri var. Gomlek hic kullanmadim o seride.Tshirt lerini kullanıyorum premium un kaliteli kumaşlari ve guzel duruyor kesimleri bu kadar yardimci olabilirim.

• bende 2 klasik gömlek aldım ihtiyacım vardı teşekkürler
  • Çift Geyik Karaca markasında gömlek kullanan var mı acaba? Biraz araştırdım ama kumaş bakımından sağlam ama slimfit ler biraz geniş gibi açıklamalar yapılmış. önerir misiniz?

edit: takım elbise için alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtheaven -- 6 Haziran 2017; 22:55:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccactuss

Jack jones genel ismi markanın. Bu marka altında originals, vintage, core, Tech, premium şeklinde farklı kullanıcılara hitap eden serileri var. Gomlek hic kullanmadim o seride.Tshirt lerini kullanıyorum premium un kaliteli kumaşlari ve guzel duruyor kesimleri bu kadar yardimci olabilirim.

teşekkürrler
  • Merhaba,

İndirimli gömleklere bakınız,%50 olanlara.İndirimsiz olanlar 1+1 kampanyasıyla %50 olmuş oluyor,gereksiz.Kelebek'te indirime giriyor ve Temmuz'da %50'ye varan kupon kampanyaları olacak.

• Bugün de masrafa girdik. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurNIng

Merhaba,

İndirimli gömleklere bakınız,%50 olanlara.İndirimsiz olanlar 1+1 kampanyasıyla %50 olmuş oluyor,gereksiz.Kelebek'te indirime giriyor ve Temmuz'da %50'ye varan kupon kampanyaları olacak.

Temmuza kadar fiyatlar şişmez mi hocam?

• Merhaba,

Boyner fiyat şişirme yapmaz,sadece indirimi kaldırıp etiket fiyatına çıkar.2 al 1 öde gömleklerde %40-50 indirimli olanlardan alabilirsiniz.80 TL'lik Pierre Cardinleri tavsiye etmiyorum,içerik oranlarından da bunu anlayabilirsiniz.

• 1 alana 1 bedava

başka ne ile birleştireibliriz?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.