Şimdi Ara

Boyner hopi kombosu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
11
Favori
32.139
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben avantaj bozuluyor diye biliyorum. Denerseniz buraya yazar mısınız ? Mesela 300 tl'lik ürünü indirimle 150 tl'ye aldığımda bana sadece 150 tl'lik gift card tercihi sunmuşlardı bende doğal olarak direk para iadesi almıştım.

Hocam sizde eğer iade ederseniz sonucu yazar mısınız ? Benim üründede beden sıkıntısı olma ihtimali var. Hopi müşteri hizmetlerini arayamıyorum başka arkadaşın hopisini kullandığım için, en iyi bilecek kişi onlar. Hediye paracıkları bazen iade ediyorlar bazende etmiyorlar, standartları pek yok.@wesleyy_sniperr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alprn46 A kullanıcısına yanıt
    Boyner müşteri hizmetlerini aradım sordum. Sipariş iptal edilirse sepette düşen 100 TL indirim yanıyor. Ama diğer tutar kredi kartıma, gift kartıma ve hopime iade ediliyormuş. 100 TL indirim 1000 lira üzeri alışverişte 100 paracık 2 kat değerli kampanyasıydı. Onun yanması sorun değil. Hopiler geri iade edilirse şimdi çok daha ucuza alıcam zaten :) bakalım iade edicem mağazadan nasıl olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B5EBFC23 -- 3 Ocak 2022; 20:10:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oemrec87 O kullanıcısına yanıt
    Hocam müşteri temsilcisi ile görüştünüz mü ben de de 3 gün olacak. İnceleniyor dedi ama bekliyoz halen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rdydm kullanıcısına yanıt
    Evet 3 kez aradım gönderilmiş gözüküyor sistemlerinde ama gelmedi Boyner uygulamasında da sipariş tamamlandı yazıyor

Hocam gelişme olursa haberdar edersiniz sevinirim aynı durum bende de var çünkü

• rdydm kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam sizde haberdar ediniz

• alprn46 A kullanıcısına yanıt

Ben müşteri hizmetlerini aradım. Gift kart mağazanın insiyatifinde biz bu ürünleri incelemeye yollayalım derlerse vermezler gift kart dedi. Yarın bir deniycem bakalım. Beden değil benim olay ürünleri beğenmedim. Tamamen farklı bir model aynı indirimden faydalanıp alabilirsem değiştiririm yoksa iade.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüh kaçırdık. Güzel kampanyaydı

sabah 10 civarıydı

• gift kart kullanım nasıl oluyor 370 tl ürün alacağım 500 gif kart var kullansam, kalan 130 gift bakiye yanar mı, yoksa ilerde bir alışverişte kalan bakiyeyi kullanabilir miyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluefour B kullanıcısına yanıt

370'lik ürünü aldığında kalan bakiyeyi istediğin zaman aynı kodla kullanabilirsin.

• 400/150 Columbia ürünlerinde geçerli değil fakat North Face ve Jack'te indirim oluyor. Piyasaya baktığımda fiyatlar iyi seviyeye geliyor. Gift kartlar ile birlikte de güzel bir alışveriş yaptık. Teşekkürler Boyner

• Bitti mi?

• Birisi bana Bilal'e anlatır gibi anlatabilir mi? hiç bir şey anlamadım  

• Hiçbir fırsatı da kaçırmıyorsun maşallah🙂

• Ülke durumu malum bunları araştırmaktan başka çare bırakmadılar. Fırsat nerde ben orda :)

• şöyle, bu 800 tl olayı tek ürün içinde geçerli mi? mesela caterpillar bot almayı düşünüyorum. Olabiliyor mu böyle?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.