Şimdi Ara

Boyner 1.699,90 TL- Philips Marathon Ultimate FC9926/07 TozTorbasız Elektrikli Süpürge (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mstfozcn67

Benim boruda değişti sap da değişti bu parçaları çok kalitesiz yapmışlar.Bu parçalar da ayrıca bir sürü para gidiyor.
    Biz genelde süpürge alırken bu faktörleri unutuyoruz.

Örneğin diyelim ki turbo başlık bozuldu. Arnica turbo başlığı 55 lira, Miele'ninki 400 liralara kadar çıkıyor.
  • Mitrovic kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam yedek parça işin içine girince fiyatlar arasında uçurum var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GOXIN G kullanıcısına yanıt
    Motor neden bozuldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    Orası ayrı bir muamma. Filtre bakımlarını yapmama rağmen birden (2 yıl süre yeni bitmişti) arka tahliyeden aşırı sıcak hava atmaya, sürtme sesi ve çekiş düşüşü başladı. Gittik servise ve dediğim garanti sorununu orada gördük. 120 liraya mı ne değişmişti o gün. Değişen de çok sağlıklı değildi, çekiş yerine geldi ama arkadan yine sıcak hava çıkıyordu. Arkadaki filtreyi iptal ettim bende. Hava dışarı çıkamadığı için sıkışıp, ısınıyor tahminimce. Orijinal filtre olmasına rağmen sorun vardı. He bir de kablo sarma mekanizması bozuluyor herkeste, benim de son dönemde oldu. Kol kırılması, boru tırnağı bozulması ve kablo mekanizması emin olun yaşayacağınız kesin gözüyle bakılacak sorunlar. İnternette onlarca şikayet var. Gerçi yeni üst modellerde tutma kolunun arkasına destek yapmışlar ama diğerleri ne olur bilinmez. Satış sonrası için riske girilmez bence. Başka markalara bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dysondan gerisi yalan bence.

• Mitrovic kullanıcısına yanıt
    Ben de bu saiki de göz önünde bulundurarak Arnica Terra Premium almıştım. Şimdilik 2-3 hafta oldu, 3 ay olunca genel bir değerlendirme yazacağım.

(Konu sahibi için yazayım evet büyük ve ağır bir süpürge çoğu büyük süpürge gibi)
  • Burada görünce bir yakınıma aldık Vodafone 400/100 indirim kuponu ile toplam 400 tl indirim ve cardfinans 100 lira kampanyası ile birleştirdik 1200 e gelmiş oldu.

• 600 700 tl civarına bekar memurun kullanacağı performansı 2 ay sonra düşmeyen süpürge tavsiyesi varmıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeze1 kullanıcısına yanıt
    1500 tlye kadar en iyisi bu bence. Turbo fırça var, 650W, toz torbasız, çekişi bir süre sonra düşmüyor, sesi çok az. Fiyat performans ürünü ben aldım geçen ay mükemmel diyebilirim.
    akakce.com
    Electrolux Silent Performer ESPC74SWT 650 W Toz Torbasız Süpürge Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/toz-torbasiz-supurge/en-ucuz-electrolux-silent-performer-espc74swt-650-w-fiyati,100551339.html

• Bu makineler çöp arkadaşlar kolu bacağı kırılır durur dikkatli kullanmak lazım, süpürge forumunda çok bilgili arkadaşlar var uğramanızı tavsiye ederim.
    Marathon ve Arnica Tesla aynı üretim bandından çıkıyor sanırım.
    Miele kullanıcısıyım hakkını vermem gerek gerçekten kaliteli.
    Annem 5 yıldır Dyson kullanıyor o da iyi kalite konusunda zirveyi oynar ama Miele'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profecco

1500 tlye kadar en iyisi bu bence. Turbo fırça var, 650W, toz torbasız, çekişi bir süre sonra düşmüyor, sesi çok az. Fiyat performans ürünü ben aldım geçen ay mükemmel diyebilirim.
    https://www.akakce.com/toz-torbasiz-supurge/en-ucuz-electrolux-silent-performer-espc74swt-650-w-fiyati,100551339.html
    Ağırlığı nasıl acaba. Malum hanımlar ağır süpürge sevmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

Ağırlığı nasıl acaba. Malum hanımlar ağır süpürge sevmiyor.

Alıntıları Göster
    Hocam hafif ama borusu biraz ince süpürürken kendime doğru yavaşça çekiyorum biraz korkuyor insan bir şey olacak diye :) 750 wattlık modeli var 2000 tl değmez aradaki farka. Dediğim gibi 1500 tlye kadar en iyisi bence bu. 1500den sonra Miele'ler başlıyor 3000e kadar. 3000'den sonra da Dyson'lar var.
    Cihazın sesi de çok iyi inceleme videolarında sanki çokmuş gibiydi ama hiç de değil. Bizde Bosch gl30 vardı. 4'lü toz torbası 50 tl idi. Onu abime verdik. O kullanıyor artık.
    Electrolux'ün bu modeline benzer daha ucuz 500-600'e bir sürü markanın modeli var hocam görüntüleri de benziyor birbirine. Ama hepsinde ayrı bir sorun var. Birkaç ay sonra çekim gücü azaldı vs gibi şeyler yazıyor yorumlarda. Bir de benzer fiyatlara Hotpoint Ariston'un cihazları var onlar da güzelmiş ama tek bir sıkıntısı varmış teknik servis yok. O yüzden en mantıklısı bu geldi forumlarda vs de çok öneriyorlardı.
    Bir de turbo başlık olayı var yanında geliyor ücretsiz olarak. Miele'de sadece turbo başlık 750 tl civarı şu an :) Sadece halıda kullanılan, ucunda süpürgenin çekiş gücüyle kendi kendine dönen bir fırçası olan bir başlık turbo başlık.
    Süpürürken de yere yapışmıyor zorlama yok kolayca alabiliyorsunuz yerleri. Yine birçok markanın ürününde çok çektiği için yere yapıştığı ve yerleri süpürmenin zor olduğu yazıyordu.Bir şey daha var önceki süpürge ile baza altlarını alamıyorduk ama bununla alabiliyoruz. Çünkü süpürge başlığını alçak yapmışlar. Yine de dizayn olarak eksikleri yok değil. Süpürürken motorun havasını yere doğru biraz öne veriyor. Bir de elektrik kablosunu çıkarırken son yere gelindiğini belirten bir iz yok halbuki çok basit kırmızı bir etiket koyulabilirdi en sona doğru.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.