Şimdi Ara

Böyle Yol Verme Kavgası Görülmedi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş ne Psikopatlar var,bazen bu videoları izledikçe yasadığımız malum Trafik olaylarına Şükretmek lazım..Adam yakalasa öldürecek sanırım,o kadar sinirli..Siz siz olun sakinliğinizi her zaman koruyun,hoş görü kazandırır,kaybettirmez...Videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim....

• video çeken arkadaşlar baya korkakmış,Kimse benim önümü kesemez 5 kişilerde olsa tek başıma çıkar kavga mı edilcek ne edilcekse ederim
  • Adam hem suçlu hem güçlü, arabadan ilk inişinde üzerine sürecekti bu kameralı var ya o magandalığı ..h yapardı daha.
  • Sollayacakken hızlandı sanırım çekim yapılan araç ve sinirlenmesi bu yüzden.
  • dayağını yiyip, kurtulsa daha iyiymiş
  • Kaçan şöförün yerinde olsam sanırım bu kadar sakin-serinkanlı veya tırsak duramazdım ya katil olur aracından indiği gibi üstünden geçerdim o hıyarın yada tekse bende inerdim kimin kime gücü yeterse bir daha.. Ne lan bu hem arabayı geçememiş hem yol vermiyor diye artislik yapıyor üstüne üstlük birde araca zarar veriyor. Türkiye'de olsa yaşatmazlar onu anında biçerler araçtan indiği gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cama yumruk atan orangutan mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaralar

Cama yumruk atan orangutan mıydı?

Harbiden o cam nasıl kırıldı öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaçmak en insancıl yaklaşımdır...ama bize göre değil...adam iyi sabırlıymış..ben olsam olacakları aklım kesmiyor

http://www.youtube.com/watch?v=HU73xIBh51s zengini kavgası bile bir başka be..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 29 Ocak 2014; 17:36:01 >
  • videoyu izlerken ben bile delirdim ya buna iyi bir dayak lazım
  • Eğer sollama esnasında gaza basarak diğer aracı tehlikeye attıysa kamera olan araba , adamların hayatına kastetmiş.
    Ve devamında mağdur gibi dursa da iki taraf da aynı derecede suçlu demektir..
  • bilerek mi yaptı bilmiyorum ama adamı sollamadayken sıkıştırırsan doğal olarak sinirlenir adamda e daha sonra arkadan çarpçağına bir özür dilese olay kapancak kaçarsa kovalarlar tabi.Ama yukarıda bi arkadaş orangutan demiş cidden o nasıl atlayıştır o nasıl cama vuruştur
  • Ben sinirlendim resmen.
  • adam insene öldürecek belli ulan nasıl psikopatlar var.
  • bir işi yapacaksan adam gibi yapacaksın. işte bu
  • Sopa falan değil ruhsatlı bi silahın olcak inecen bitane sağlam skıcan kıvranmaya başlayın cama vurduğu gibi yerleştiricen ağzına yüzüne takma diş kullanmaya başlıcak sonrada gıdecen polise ben bu adamın anasını belledim size geldim napıosanız yapın diyecen. Sinirlerim gerildi resmen arabamın üstüne atlayacak bide cama yumruk atacak
  • Bizim güzel ülkemizde bu kovalamaca bu kadar uzun sürmezdi :) levyenin tadına mı bakardı artık, beyzbol sopasının boyunu mu ölçerdi artık bilemiycem :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKLER

:))))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Levyesi yok.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.